intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!

Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!

Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb titkai, amiket valami miatt nem akar elárulni még a partnerének sem. A szexualitásunk kommunikációs szempontból is igen vékony jég, nem mindenben vagyunk képesek megnyílni a partnerünk előtt. Férfiak és nők más-más intim, szexuális titkokat őriznek.

Egy fiatal kapcsolatban még tojáshéjon lépkedünk, mindent százszor meggondolunk, mit tárunk az újdonsült szerelmünk elé. Mindenkinek van egy múltja, egy olyan hátizsákja, amiben sok-sok mindent cipel. Vannak benne kalandok, egyéjszakás kapcsolatok, olyan emlékek, amelyek feldobnak, ha rágondolunk, és sajnos olyanok is, amelyekre nem gondolunk szívesen, vagy el akarunk felejteni. Ez a szexuális életünkre is igaz, arra is van egy nagy bőrönd, amit telepakoltunk már tapasztalatokkal. Az idő múlásával egyre több dolgot veszünk elő önszántunkból, és mutatjuk meg a partnerünknek. Néhány emlék azonban a bőröndben marad örökre.

Miről hallgatnak a nők?

A nők leginkább olyan dolgokról hallgatnak, amelyek a múltban történtek. Sokan nem beszélnek a régen történt erőszakos élményekről, zaklatásról, de vannak, akik előző házasságot, válást nem vallanak be. Ezek mondjuk már olyan horderejű titkok, amelyek egy tartós kapcsolatban valószínűleg napvilágot látnak egyszer. Sokan hallgatnak arról, hogy pornófilmeket néznek, vagy szexuális játékszerekkel dobják fel a szexuális életüket. A nők sokszor a szexuális fantáziájukról is hallgatnak partnerük előtt. A nők azért titkolóznak, mert attól tartanak, hogy a párjuk nem fogadná el szexuális fantáziájukat, vagy nem értené meg, és esetleg emiatt elhagyná őket.

Sarolta (32) – „Néhány dolgot titkolok, de azokról tényleg nem akarok beszélni vele.”

„Nem tudom, hogy az én életem mennyire számít szokványosnak szexuális szempontból. Én úgy érzem, teljesen átlagos életet élek, és ebbe a szex is beletartozik. Őszinte embernek gondolom magam, de azért vannak olyan dolgok, amelyek a múltamban történtek, és vannak olyanok is, amelyek a jelenemben zajlanak, de nem akarom megosztani a párommal. A múlt rejteget néhány sötét emléket, amelyek még gimnazista koromban történtek. Akkoriban eléggé szabadosan éltem, azt gondoltam, hogy a szexuális szabadság az igazi szabadság, és nem igazán gondolkodtam józanul. Hiába próbált anyukám terelgetni, talán nem volt elég szigorú. Miután apám elhagyott minket, nem álltam meg. Minden fiút akartam, és ők is akartak engem. Mire főiskolára kerültem, rengeteg sráccal lefeküdtem, de meg is bántam. Nem lettem beteg szerencsére, mert azért mindig figyeltem, de a lelkem teljesen kiégett. Ez egy olyan emlék az életemben, amit biztos, hogy nem fogok elmesélni egy tea mellett a pasimnak. A főiskolai évek alatt találkoztam a mostani barátommal, szóval már jónéhány éve együtt vagyunk. Talán amiatt, hogy hosszú időt töltöttünk ebben a kapcsolatban, nem érzem mindig kielégítőnek a szexuális életünket. Emiatt sokat nézek pornót és vibrátort is használok, amikor önkielégítést végzek. Ez kell ahhoz, hogy kiegyensúlyozott lehessen a párommal a szex. Vele is jó, de már kicsit néha unalmas. Ezt megbeszéltük, és folyamatosan javulunk, de én imádom a saját magammal zajló kis szexuális életem, így meg is tartom magamnak.”

Mit titkolnak a férfiak?

Rengeteg férfi néz pornót, amiről nem szívesen beszél a partnerének, ugyanakkor a szexuális fantáziák, vagy a múltban átélt extrémebb helyzetek is a titkok között vannak, ahogy az érzelmi hűtlenség is. A férfiak azért őrzik szexuális titkaikat, mert azt hiszik, hogy a partnerük nem tudná elfogadni, helytelenítené azokat. Félnek a szakítástól, ezért inkább hallgatnak.

Dominik (30) – „Egy nagy titkom van, de erről nem merek beszélni a barátnőmnek.”

„Az egyetemi éveim alatt kollégiumban laktam, mert ez volt a legjobb megoldás. A kollégiumban fiúk és lányok is laktak, persze más-más emeleten. Ez persze nem akadályozott abban senkit, hogy együtt bulizzunk. Egy ilyen átmulatott este utáni éjszakán esett meg eddigi életem egyik legnagyobb szexuális élménye. Ezt féltett titokként őrzöm azóta, nem merek róla beszélni a barátnőmnek. Részt vettem egy olyan édeshármasban, ahol rajtam kívül egy lány és egy fiú volt. Ketten kényeztettük az egyetem legjobb csaját, és minden megtörtént, amit erről csak képzelni tudtam addig. Persze, sokaknak lehet furcsa egy másik férfi jelenléte, de vele nem volt közben igazából semmi, egy-két csókon kívül, amit a lány kért, miközben magához nyúlt. Nem lehetett kihagyni, na! Mindketten közösültünk is a lánnyal, fantasztikus élmény volt. De mit szólna a mostani barátnőm, ha beszélnék erről? Valószínűleg kiborulna, és nem tudná hova tenni a dolgot. Csalódna és még az is lehet, hogy elhagyna. Ezt a rizikót nem vállalhatom, inkább hallgatok, és csak abban bízom, hogy nem derül ki sehogy sem.”

Bizonyára neked is vannak titkaid, de mérlegeld, hogy megéri-e hallgatni róluk. Ha valami olyasmit őrzöl a lelked mélyén, ami a múltban történt, de kihathat a jelenlegi kapcsolatodra, jobb talán felszínre hozni, és őszintén beszélni róla.

 

Tarjáni Rita


Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
7 tipp távolsági szerelmekhez
7 tipp távolsági szerelmekhez
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.