intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te hogy mutatod ki az érzéseid? Próbáld érintéssel!

Te hogy mutatod ki az érzéseid? Próbáld érintéssel!

Minden érzékszervünk nagyon fontos, hiszen abban segítenek, hogy feltérképezzük a világot. Mégis a tapintásnak, az érintésnek nagyon különleges a szerepe, mivel nemcsak a környezetünk megismerésében segít, hanem abban is, hogy kimutathassuk a szeretetünket.

Az érintés sokat segít abban, hogy érzelmek alakuljanak ki

Belőled is és másokból is komoly, felkavaró és ugyanakkor varázslatos érzelmek előcsalogatására képes az érintés. Amikor egy olyan ember érint meg, aki szeret, az csodás, ám amikor valaki, aki nem pozitív számodra, vagy ismeretlen személy, az érintése szorongást vagy akár félelmet is kiválthat.

Érintéssel mozgósítod az energiáidat

És át is tudod adni azokat. Legyenek akár pozitív energiák, akár negatívak, érintéssel közvetíted a másik ember felé. Az ölelés például olyan pozitív töltet, ami mindenkinek nagyon jólesik, és szükség is van rá. Mindenkinek kell!

Segít, amikor a szavak kevésnek bizonyulnak

Amikor nagyon szeretsz valakit, akkor az érzések sokszor túlcsordulnak, és nehezen tudod kifejezni magad szavakkal. Ugyanígy gyász vagy magány esetén is kevésnek bizonyulhatnak a szavak, elcsépelt frázisoknak hatnak. Ilyenkor kell az érintés, az ölelés, a vigasztalás.

Az érintés hozzájárul az egészséged megőrzéséhez

Amikor nagyon stresszes vagy, rossz napod volt, az igencsak kihathat az általános egészségi állapotodra, a közérzetedre. Ha elhúzódik a stressz és a rossz szériád állandósulni látszik, könnyen eshetsz depresszióba. Erre gyógyszer az érintés. Az ölelés és a simogatás csodákra képes. Segít megnyugodni, ha valaki karjaiban jól kisírhatod magad, nem igaz?

Az érintés segít megélni az intimitást

A mi korunk sajnos nem arról híres, hogy időt szán a kellemes dolgokra. Folyton csak rohanunk, és aztán csodálkozunk, hogy igazán nem is élünk. Mostanság azért mutatkozik egy tendencia, ami az élet megélését tartja fontosnak. Ha sikerül lelassulnod, több időd jut arra, hogy intim pillanatokat élj át. Az érintés nagyon sokat segít abban, hogy ezek az élmények igazán mélyek legyenek. Egy-egy csók, egy ölelés, egy kis összebújás… szeretet.

Az érintés lehet előjáték

Amikor a szerelmed megérint, bizsergést érzel, vágyat… beindulsz és hamar készen állsz egy kis szerelmeskedésre. Az érintés, feltéve, ha tényleg olyan ember érint meg, aki testileg felvillanyoz, előjátéknak is beillik. A szex sokkal jobb egy kis simogatástól, az erogén zónák felfedezésétől.


Komáromi Csenge

 


Mi a petting?
Mi a petting?
5+1 egészséges érv a szex mellett
5+1 egészséges érv a szex mellett
A hűtlenségről
A hűtlenségről
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.