intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kipukkadt, mint egy szappanbuborék

Kipukkadt, mint egy szappanbuborék

Hazamentem munka után, de nem volt sehol, felszívódott. Mintha soha ott se lett volna. Mintha az egészet csak képzeltem volna. Minden holmiját magával vitte. Kipakolta a szekrényét, a fürdőszobát és még telefonon sem értem el. A Facebookon már nem voltunk ismerősök, és amikor rákerestem a profiljára, az állt ott, hogy egyedülálló. Így tudtam meg, hogy szakítottunk.

Kipukkadt, mint egy szappanbuborék

Ghosting. Így hívják szép, angol nyelvű kifejezéssel azt, hogy valaki ocsmány módon nem képes felvállalni azt, hogy már nem szeret, nem akar velem élni. Nem akar konfrontálódni, semmilyen kérdésre válaszolni, csak eltűnik. Mint egy féreg a fal repedésében. Nyomot sem hagy maga után. Gondosan megtervezi a szökést, nehogy összefussunk, és én meg merészeljem kérdezni, hogy mi a fenét csinál.

Persze órákon át csak gondolkoztam a konyhaasztalnál. Próbáltam visszapörgetni a történteket. Képtelen voltam rájönni, mi okozhatta ezt a nagy fordulatot. Igaz, hogy az utóbbi egy hónapunk nem volt tökéletes kapcsolat, de hol nincsenek problémák… Elkezdtem vádolni önmagam, minden vitánk, veszekedésünk eszembe jutott. Sokszor okoltam őt dolgokért, amikről aztán kiderült, hogy nem is ő volt a kiváltójuk. Minden emberi kapcsolatban vannak hullámvölgyek, de ezért még nem kell felszívódni.

A legdurvább az volt, hogy a barátnőim meg sem lepődtek a dolgon. Teljesen bevett szokásként kezelték a ghostingot. Szinte még én tűntem hülyének, hogy nem tudtam arról, hogy manapság ez a bevett szokás. Így nem kell konfliktusokba belemenni, nem kell elviselni, ahogy a másik kiborul, vagy tombolni kezd. Egyszerű. Csak le kell lépni, és el kell vágni magunkat minden kommunikációs elérhetőségtől.

Ez számomra teljesen elfogadhatatlan. Nem értem meg, és nem is tudok felette elsiklani. Mi az, hogy egy több éves kapcsolatot úgy zárunk le, hogy egy szó nélkül eltűnünk. Naná, hogy egyszerűbb, de nem érdemli meg a másik azt az esélyt, hogy magyarázkodjék? Na jó, vannak olyan helyzetek, amikor az eltűnés az egyetlen lehetőség, de egy viszonylag normális kapcsolatban ez nem elfogadható.

Ha hallasz is ilyesmiről, biztos, hogy úgy vagy vele, hogy veled ez nem történhet meg. Méghogy elfogadott dolog? Mindaddig, amíg veled nem történik meg, igaz?

De mit gondolhatott magában ő, miközben kihátrált az ajtón? Hogy majd túl leszek rajta, majd feldolgozom? Biztosan könnyebb, mert így még arra sem tartom méltónak, hogy köveket mozgassak meg azért, hogy kapcsolatba léphessünk a magyarázatért. Egyszerűen nem is akarom hallani, amit mondana. Nyilván ez volt a célja. Nem akar ő semmit sem mondani. Talán vannak olyanok, akik egy ilyen után szenvednek, fizikai fájdalmakat élnek át, lelki betegek lesznek. Bennem egyelőre határtalan düh van. Olyan méreg, amit ki kell szakítanom magamból, különben ettől leszek beteg. Szóval meg kell tanulnom elfogadni a ghosting létét.

A legrosszabb az, hogy nem nagyon tudunk védekezni ellene. A másik fél ugyanis nem fog szólni arról, hogy épp tervezgeti, hogy lelép. Nagyon egyoldalú, és emiatt nagyon gerinctelen dolog ez. A legrosszabb, hogy nincsenek elvarrva a szálak, nagy a fájdalom az elutasítás miatt.

Most fortyogok, hogy nem kaptam esélyt, hogy kifejtsem az én saját álláspontomat. Nem adhattam hangot a sértettségemnek és nem adhattam ki a dühömet. Ő persze marha boldog most. Azt hiszi, hogy milyen jól kimenekült ebből az egészből. Rá kellett jönnöm, hogy ha igazán szeretett volna valaha is, akkor nem így vet véget ennek. Kipukkadt az egész, mint egy szappanbuborék. Egy jó nagy szappanbuborék.


A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
Neked melyik csillagjegy az ideális szexpartner?
Neked melyik csillagjegy az ideális szexpartner?
Középkori hálószobatitkok, avagy 7 dolog, amit nem tudtál a középkori szexről
Középkori hálószobatitkok, avagy 7 dolog, amit nem tudtál a középkori szexről
Rád vágyom…
Rád vágyom…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.