intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Útmutató orális szexhez - Férfiaknak

Útmutató orális szexhez - Férfiaknak

Arról már rengeteget beszéltünk, hogy milyen fontos az előjáték. egy kis csók a nyakra, a szájra nagyon erotikus élmény is lehet. Ha már bemelegedett a partnered, ezekkel a módszerekkel léphetsz a következő szintre.

A nők imádják, ha orálisan kényeztetik őket, ez nem újdonság. Sokaknál ez az egyik legjobb módszer az orgazmus eléréséhez. Lehet, hogy számodra ez kicsit ijesztő, de megfelelő technikával és hozzáállással te is profi lehetsz.

Bemelegítés

Kezdd azzal, hogy végigcsókolod a hasát és a combja belső oldalát. Ezeken a pontokon erogén zónákat találsz, így egyre jobban izgalomba jön majd a partnered. Fokozd ezt azzal, hogy a nemi szerve és a combja között játszol vele kicsit, de nem térsz a lényegre, még véletlenül sem.

A lényeg

Tudasd vele szavakkal is, hogy milyen jó ez neked is. A nők szeretik, ha beszélnek hozzájuk. Így már elérkeztél a következő szintre. Vesd be az ajkaidat és a nyelved is, stimuláld a nagy- és kisajkakat. Kezdd lassú, hosszú csókokkal, és mozgasd lassan a nyelved. Fokozatosan növeld a sebességet és az intenzitást. Ne csak fel-le mozgasd a nyelved, mert az egy idő után majd unalmassá válik és túlstimuláláshoz vezet. A terület érzéketlenné válhat, és fuccs a jó kis esti programnak.

Kapd el a ritmust

Mozgasd a nyelved különböző irányokba. Kísérletezz a sebességgel és változtasd a nyomás intenzitását. Használhatod az ujjaid, a fogaid (persze csak gyengéden) és a levegőt is. A gát egy másik érzékeny terület. Izgathatod a nyelveddel, vagy az ujjaiddal.

Használd a kezed

Előfordulhat, hogy elfáradsz kicsit. Ekkor vesd be a kézi stimulációt. Mozgasd az ujjad nyolcas alakban a csiklón, nagyobb mozdulatokkal izgathatod a szeméremtest külső részét. Sok nő kifejezetten élvezi, ha a hüvelybemenetet masszírozzák.

Figyelj a partneredre

Minden apró jel fontos: a nyögések, a légzés, a nedvesedés fokozódása. Szavakkal is jelezhet neked, hogy mi esik jól, és mi nem. A kommunikáció kulcsfontosságú szex közben. Előfordulhat, hogy csendben marad, esetleg eltolja a fejed, szól, hogy lassíts, vagy csinálj valamit máshogy.
Kérdezd meg, hogy jó-e neki, amit csinálsz. Ezzel a tudtára adod, hogy érdekel az ő visszajelzése, és hogy a cél az, hogy a kedvére tegyél.

Indulhatsz az aranyért

Amikor már megfelelő izgalomban van a partnered, kezdd el használni a nyelved, stimuláld a csiklót – ez a női test legérzékenyebb része. Miközben a szád munkában van, masszírozd a kezeddel a G-pontot (a hüvely belső falán található pont, kb 3-4 cm-re a hüvelybemenettől).

A nők nagy része képes a sorozatos orgazmusra, a nyelveddel pedig igen gyengéden kergetheted az őrületbe. Ha te és a partnered megtaláljátok a közös ritmust, akkor a szex órákig is eltarthat.

 

Ligeti Anna


„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Csak őszintén
Csak őszintén
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.