intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Intimitás az ünnepekkor

Intimitás az ünnepekkor

Úgy érzem, most mindenkinek leginkább arra van szüksége, hogy egy kicsit lelassítson, kicsit bekuckózzon, a szerelmével legyen. Íme, néhány ötlet, hogy hogyan tudsz visszavenni az őrült tempóból, és végre élni a pillanatnak.

Nemsokára itt a karácsony, már csak párat kell aludni. Ilyenkor nagyon felfokozott az élet, mindennek jól kell sikerülnie. Már fejben összeraktad a vacsorát, a bejglit is betervezted, vagy tán meg is sütötted már. A mézeskalács és az aprósüti már ott figyel a dobozban.

Épp csak önmagadra és a szerelmedre jut nagyon kevés időd és figyelmed. Mire eljutsz a karácsonyig, már kicsit túl is szeretnél lenni rajta, igaz? Én is így vagyok ezzel, sokszor már 23-án úgy érzem, hogy idén nem bírom ki élve ezt az egész őrületet. Mindig eltervezem, hogy az idei karácsony más lesz, lelassítok, és végre minőségi, kellemes időt töltök el a családommal, szakítok időt arra is, hogy a férjemmel lehessek kettesben.

Egy kapcsolat szempontjából mindig nagy erőpróba az ünnepek időszaka, mert ilyenkor mindenki megőrül, a tágabb családot is bevonjuk az ünneplésbe. Rohanás az egész: nagyiékhoz, anyuékhoz, jaj, és a hugiék, meg az Istiék és a barátnőm, meg a haverok… És persze mindent úgy kell levezényelni, hogy ne legyen veszekedés, vita az egészből.

Nagyon nehéz feladat ilyen helyzetben megőrizni a kapcsolatban az intimitást.

Íme, néhány tipp, amelyek segítenek kizökkenni a karácsonyi hajtásból, és megőrizni az intimitást az ünnepek alatt is.

1.   Közös főzés és vacsora

Az intim pillanatokhoz hozzájárul a gyertyafényes, finom vacsora. Előkészíti a terepet az utána következő, akár szenvedélyes időtöltésnek. Főzzetek együtt a szerelmeddel, ez jó móka, és mindenképp segít közelebb hozni egymáshoz..

2.   Olvasás a kanapén

Igen, csak úgy dőljetek le, és mindketten olvassatok valamit, amihez kedvetek van. Akár felolvasást is tarthattok.

3.   Masszázs

Egy kis gyertyafény, valamilyen finom masszázsolaj, és már kész is a saját, házi masszázs. Persze ez be is indíthat benneteket, úgyhogy készüljetek.

4.   Karácsonyfa-díszítés

Akár már 23-án feldíszíthetitek a fát, hogy még több idő maradjon a készülődésre, az intim pillanatokra. Ne felejtsetek el jó kis karácsonyi zenéket hallgatni közben.

5.   Hosszú éjszakák, ráérős reggelek

Az estéket koronázzátok meg egy kis gyengédséggel a hálószobában. Húzzátok, ameddig csak akarjátok, ameddig csak bírjátok. Reggelizzetek az ágyban.

Csodás készülődést!

 

Ligeti Anna


Harminc múltam, egyedül vagyok
Harminc múltam, egyedül vagyok
„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének
„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének
Így legyél szerelemmágnes
Így legyél szerelemmágnes
Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
Gyermekkorunkban tanult kötődési mintánk hatással van a szexuális életünkre
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.