intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Intimitás az ünnepekkor

Intimitás az ünnepekkor

Úgy érzem, most mindenkinek leginkább arra van szüksége, hogy egy kicsit lelassítson, kicsit bekuckózzon, a szerelmével legyen. Íme, néhány ötlet, hogy hogyan tudsz visszavenni az őrült tempóból, és végre élni a pillanatnak.

Nemsokára itt a karácsony, már csak párat kell aludni. Ilyenkor nagyon felfokozott az élet, mindennek jól kell sikerülnie. Már fejben összeraktad a vacsorát, a bejglit is betervezted, vagy tán meg is sütötted már. A mézeskalács és az aprósüti már ott figyel a dobozban.

Épp csak önmagadra és a szerelmedre jut nagyon kevés időd és figyelmed. Mire eljutsz a karácsonyig, már kicsit túl is szeretnél lenni rajta, igaz? Én is így vagyok ezzel, sokszor már 23-án úgy érzem, hogy idén nem bírom ki élve ezt az egész őrületet. Mindig eltervezem, hogy az idei karácsony más lesz, lelassítok, és végre minőségi, kellemes időt töltök el a családommal, szakítok időt arra is, hogy a férjemmel lehessek kettesben.

Egy kapcsolat szempontjából mindig nagy erőpróba az ünnepek időszaka, mert ilyenkor mindenki megőrül, a tágabb családot is bevonjuk az ünneplésbe. Rohanás az egész: nagyiékhoz, anyuékhoz, jaj, és a hugiék, meg az Istiék és a barátnőm, meg a haverok… És persze mindent úgy kell levezényelni, hogy ne legyen veszekedés, vita az egészből.

Nagyon nehéz feladat ilyen helyzetben megőrizni a kapcsolatban az intimitást.

Íme, néhány tipp, amelyek segítenek kizökkenni a karácsonyi hajtásból, és megőrizni az intimitást az ünnepek alatt is.

1.   Közös főzés és vacsora

Az intim pillanatokhoz hozzájárul a gyertyafényes, finom vacsora. Előkészíti a terepet az utána következő, akár szenvedélyes időtöltésnek. Főzzetek együtt a szerelmeddel, ez jó móka, és mindenképp segít közelebb hozni egymáshoz..

2.   Olvasás a kanapén

Igen, csak úgy dőljetek le, és mindketten olvassatok valamit, amihez kedvetek van. Akár felolvasást is tarthattok.

3.   Masszázs

Egy kis gyertyafény, valamilyen finom masszázsolaj, és már kész is a saját, házi masszázs. Persze ez be is indíthat benneteket, úgyhogy készüljetek.

4.   Karácsonyfa-díszítés

Akár már 23-án feldíszíthetitek a fát, hogy még több idő maradjon a készülődésre, az intim pillanatokra. Ne felejtsetek el jó kis karácsonyi zenéket hallgatni közben.

5.   Hosszú éjszakák, ráérős reggelek

Az estéket koronázzátok meg egy kis gyengédséggel a hálószobában. Húzzátok, ameddig csak akarjátok, ameddig csak bírjátok. Reggelizzetek az ágyban.

Csodás készülődést!

 

Ligeti Anna


A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
Kalandor szerelem
Kalandor szerelem
A szerelem férfi szemmel
A szerelem férfi szemmel
3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell
3+1 dolog, amit a hosszú távú kapcsolatokról tudnod kell
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Vizer Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.