intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Egy viszony, ami megváltoztatott mindent

Egy viszony, ami megváltoztatott mindent

„Valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzésre ébredtem. Olyan volt, mintha valami hiányozna, de nem tudod, mi az. Még mindig gyötrődtem, pedig már három éve történt, hogy a férjem elhagyott minket.”

Egy viszony, ami megváltoztatott mindent

Elena történetét olvashatod.

Nem kertelt, egyből megmondta, hogy beleszeretett valakibe. Csak álltam ott, kezemben a nemrég kitöltött borral, és nem hittem a fülemnek. – Hülye vagy? – tört ki belőlem a kérdés. – Hiszen gyerekeid vannak, kötelezettségeid. Nem tűnhetsz el csak úgy! – zokogtam, és egyszerre hajtottam fel a pohár bort.

Elmondta, hogy a viszonya úgy három hónapja tart. A nyaralásunkon szedte össze a helyi könyvtár csinos (és persze nála jóval fiatalabb) könyvtárosnőjét. Lejátszódott bennem egy pillanat alatt az a három hónap. Láttam őket, ahogy szenvedélyesen szeretkeznek, ahogy a férjem őt csókolja, öleli. Láttam a hazugságát, ahogy minden nap hazajött, és nem szólt semmit. Ez a veszekedés váltotta ki, hogy végül elmondta. Lehet, hogy már belefáradt a színlelésbe, nem tudom. Azt mondta, végre boldog akar lenni, mert elege van abból, hogy én nem látom őt. Pff… könyörgöm… három gyerekünk van, mellettük aztán nagyon könnyű bárki mást látni! Engem ki lát? Senki! Most már nem is fog.

Két perc alatt pakolta össze a holmiját, beült a kocsiba, és elment. Nem mondott semmi mást, csak ezt: Viszlát, tényleg szerettelek! – Hát, a jó édes…! Ott maradtam a kiürült borospohárral, még mindig leforrázva, a szemfestékem lefolyt az arcomon. – Még jó, hogy a gyerekek nincsenek itthon – gondoltam. Nem tudtam ugyanis leplezni azt a mérhetetlen fájdalmat és csalódottságot, amit abban a pillanatban éreztem.

Tényleg elment, és nem jön vissza. Nem akartam elhinni, hogy ennyi, vége. És az, hogy nem vettem észre semmit, még jobban mélyítette a sebeimet.

Régen azt gondoltam, én fogom elhagyni őt. Egyszer elmegyek, és vissza se nézek. De mindig erősebbek voltak az iránta érzett érzéseim, mint ez a gondolat. És tessék! Én maradtam egyedül. Fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek. Hogy mondom el a gyerekeknek? Mit mondok? Hogy az apjuk boldog akart lenni? Szerelmes? Tudom, hogy azt kérdeznék, hogy – Miért, anya, beléd nem szerelmes? Fogalmam sem lenne, hogy erre mit mondanék. De jó, hogy nincsenek itthon!

Töltöttem még egy pohár bort, és leültem a fotelba, de nem tudtam mást, csak sírni. Azt sirattam, hogy rá pazaroltam egy csomó energiát. Persze voltak nagyon jó éveink. De egy idő óta csak toporogtunk. Nem tudtuk megbeszélni a problémáinkat, és többnyire csak a szex nyelvén kommunikáltunk. A gyerekekkel én foglalkoztam, ő pedig folyamatosan ügyeletet vállalt a kórházban. Azt gondoltam, hogy ez biztos így van minden házasságban.

Három év. Ennyi idő telt el. És én még mindig nem tudtam túltenni magam rajta, hogy a férjem elhagyott. A gyerekek akkor vannak nála, amikor csak akarnak, nem akartam megfosztani őket az apjuktól. A könyvtárosnővel van még mindig. Szereti. Közös gyereket vállaltak. Röhögnöm kell! Hát nem veszi észre az a nő, hogy egyszer csak ő lesz én? Őt is lecseréli majd, ha már nem annyira feszes, nem annyira szép, nem annyira szórakoztató.

Nekem azóta sincs komoly kapcsolatom. Nem is vágyom rá. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán lesz-e kedvem valaha is elkezdeni egy másik férfival. Egy részem elment vele, azon a három évvel ezelőtti estén. Csak a magányos reggelek szúrják belém néha a kést, és emlékeztetnek arra, hogy ebben az ágyban egykor ketten voltunk.

Ligeti Anna


A boldog párok 5 titka
A boldog párok 5 titka
Volt szex, nincs szex
Volt szex, nincs szex
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Heti egy szex már lassíthatja az öregedést?
Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
Nemcsak az orgazmus miatt jó reggel szeretkezni – Ezért iktasd be minél többször
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.