intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az önbizalom és a mosoly a legvonzóbb

Az önbizalom és a mosoly a legvonzóbb

Természetesen nem lehet általánosítani, és nem is szeretünk, de vannak olyan tulajdonságok, amelyek másoknál jobban vonzzák a férfiakat. Érdekes, hogy ezeknek a tulajdonságoknak nincs igazán közük a testalkathoz, a testsúlyhoz.

Lássuk, mi az a 7 tulajdonság, amit a legvonzóbbnak talál egy férfi egy nőn.

1. Szép mosoly

Ha egy nő mosolyog, az egyenlő valami nagyon csodás folytatás ígéretével. Boldogsággal kecsegtet, vidámsággal ajándékoz meg. Fontos tehát, hogy az a mosoly lenyűgöző legyen. Nincs visszataszítóbb az ápolatlan, csúnya fogaknál. Koncentrálj, hogy sokat mosolyogj, mert azt imádják a férfiak.

2. Telt ajkak

Még nekünk, nőknek is tetszik, ha egy filmben szép a főszereplőnő szája. Vonzóak a húsos, csókos ajkak, amilyenekkel Angelina Jolie is rendelkezik. Persze, nem lehet mindenkinek telt szája, rúzzsal azonban megoldható, ha esetleg nem áldott meg a sors.

3. Nyílt tekintet

A nagy szemek és a nyílt tekintet érdeklődő személyiségre utal. Egy kutatás szerint, amikor olyan emberre nézünk, akibe szerelmesek vagyunk, akkor a pupilla kitágul, így a szem nagyobbnak tűnik, és ez vonzó a másik számára.

4. Szép szemöldök

Mi, nők utáljuk a szemöldökszedést. Kellemetlen, de fontos része a szépségápolásnak. Folyamatos küzdelem ez, amit a férfiak nem értenek, ugyanakkor vonzónak találják a szépen ívelt szemöldököt. Érdekes, nem?

5. Az arc szimmetriája

Teljesen szimmetrikus arc nem létezik, ám mégis vonzódunk ahhoz, ami közelít ehhez. Ez nem tudatos dolog, csak azért van, mert az, ami a szabályoshoz közel áll, hamarabb szembetűnik, felfigyelnek rá a férfiak.

6. Szélesebb csípő

Az ősi ösztönök is dolgoznak akkor, amikor a férfiak párt választanak. Amikor figyelik a nőt, tudat alatt arra is koncentrálnak, hogy a leendő párjuk képes lenne-e arra, hogy gond nélkül kihordja az utódokat. Furán hangzik, de így van.

7. Önbizalom

Ezt a kisugárzásból képesek megérezni a férfiak. Ha van elég önbizalmad, kihúzod magad, nem a földet bámulod, hanem belenézel egyenesen a férfi szemébe. Nem vagy kihívó, de tudod, mit szeretnél. ez az egyik legvonzóbb tulajdonság a férfiak számára.

Mind a hét tulajdonság olyan erővel bír a párválasztásnál, ami meghatározó lehet. Külön-külön és így, egyben is jelentőségteljesek. Nézd meg, melyik van meg benned.

 

Komáromi Csenge


Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Így lehet egymásnak jó társa a nő és a férfi
Fesztiválozz – ésszel!
Fesztiválozz – ésszel!
Nyitott házasság – tényleg csak megegyezés kérdése?
Nyitott házasság – tényleg csak megegyezés kérdése?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.