intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

A nők és a férfiak nem is különbözhetnének jobban. Talán ennek köszönhető, hogy működik a közhelyes mondás: az ellentétek vonzzák egymást. Ennek ellenére azért adódnak olyan dolgok, amelyektől a falra tudnánk mászni, vagy egyszerűen nem is tudunk velük együtt élni. Íme, a top 5+1, amit biztos minden nő messziről elkerül.

5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

1. Látszatmacsóság

Vagy macsó vagy, vagy nem. Ez belülről fakad. Ha nem vagy az, akkor ne akarj annak látszani, mert csak az ellenkező hatást váltod ki belőlünk. Idegesítő, és kicsit felháborító is, amikor egy pasiban nincs kraft, de úgy tesz, mintha lenne.

2. Alfahímség

Természetes biológiai igénye minden nőnek, hogy olyan férfi legyen mellette, aki biztonságot nyújt, védelmezi, óvja a nőt és a gyerekeket is. Szeretjük, ha a férfi valóban férfi, képes dönteni, ha úgy hozza a sors. Ám, ha túltolod az irányítást, akkor az átcsap valami olyasmibe, aminek nem szabadna jelen lennie egy kapcsolatban. Hölgyeim, legyünk résen, azt mi döntsük el, hogy mit veszünk fel, kivel és mikor beszélünk, és még sok ilyesmit. Egy kapcsolat nem az uralkodásról szól.

3. Féltékenység

Itt most nem arra a féltékenységre gondolunk, amit akkor érzel, ha egy idegen férfi kerül valahogy a képbe (vagy csak elképzeled, hogy odakerült, de ez más lapra tartozik), hanem arra, ha a barátnőinkre, barátainkra is féltékeny vagy. Ettől sajnos csak azt fogjuk érezni, hogy megfulladunk.

4. Cél nélküliség

Itt is csak azt tudjuk hangsúlyozni, hogy egy férfi legyen férfi, és ne csak úgy tengjen-lengjen a világban. Jó, ha távolabbi időintervallumokban is tudsz gondolkodni, ebből a nő érzi, hogy komolyan tervezel vele, és a kapcsolattal.

5. „Anyuka kicsi fia”-ság

Akárhogy tagadod, ez bizony létező dolog. Anyu jobb húslevest csinál bárkinél, jobb kakaót főz, jobb szülinapi tortát és ajándékot talál ki, stb., stb. Ez döntés kérdése, lakhatsz vele is, de akkor búcsúzunk. Nem az a baj, hogy úgy érzed, anyukád jobb volt mindenben, mint a párod. A baj az, hogy ezt el is mondod…

+1 Agresszió

Semmikor, semmilyen körülmények között nem toleráljuk az agresszió semmilyen formáját. Nem férfias, ha egy nálad gyengébbet megütsz vagy bármilyen módon kárt teszel benne. Ide tartozik a lelki és verbális terror is, úgyhogy ezt tartsd magadban, még akkor is, ha kikívánkozna. Többet érsz el, ha megbeszéled a dolgokat a szerelmeddel. Az sem túl elegáns, ha verekedésbe keveredsz, esetleg kezdeményezel ilyesmit. Jobb, ha ezektől tartózkodsz, főleg, ha a partnered is veled van.


Ne szexszel akarj békülni!
Ne szexszel akarj békülni!
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
A szex nem az első randira való! - Biztos ez?
A szex nem az első randira való! - Biztos ez?
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Érett férfit vagy kisfiút szeretnél magad mellé? – A döntés nem nehéz
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.