intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről

5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről

Fiatalabb koromban sokszor éreztem azt, hogy az anyukám túlságosan beleszól az életembe, mindent tudni akar. Most, hogy már én is anya vagyok, egyre jobban értem és érzem az ő álláspontját. Hálás vagyok azért a sok mindenért, amit tanított és mind a mai napig tanít nekem. Van 5 fontos dolog, amit a szerelemről árult el.

5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről

Egy anya nsha nem akarja a gyermekét összetört szívvel látni. Mindent megtesz, hogy megóvja őt, és hidd el, sokkal több tapasztalata van az élet minden területén, mint neked.

Íme, az az 5 dolog, amit én tanultam anyukámtól a szerelemről:

1. A szerelem önzetlen.

Nem szerethetsz úgy valakit, hogy teljesen kisajátítod, nem adsz teret neki. A férfiak nem bírják ezt, és egy idő után szabadulni akar majd.

2.  A szerelem vak, de neked nem kell annak lenned.

Lehetsz nagyon szerelmes, láthatsz mindent rózsaszínben, de azért jól nyisd ki a szemed és főleg a szíved. Kövesd a megérzéseidet, és akkor hosszú távon boldog lehetsz.

3. Bizalom nélkül nem megy.

Ugye elvárod, hogy a párod higgyen neked, bízzon benned? Neked is ezt kell tenned. Amint ez a sérülékeny egység megbomlik, már nagyon nehéz visszatalálni egymáshoz.

4. Nincs többé kínos csend

Ahhoz, hogy szeressétek egymást, nem kell feltétlenül folyton beszélni. A férfiak különben sem bírják a szószátyár nőket. Máshogy is lehet „beszélgetni”, nem csak szavakkal.

5. A szerelem akkor igazi, ha az mersz lenni előtte, aki vagy

Ha nem mutatkozhatsz előtte nyugodtan mackónadrágban, vagy smink nélkül, akkor megette a fene az egészet. Ez nem azt jelenti, hogy legyél slampos vagy ne moss hajat, hanem azt, hogy mindig légy önmagad. Ha neked épp mackónadrágban esik jól a kanapén üldögélni, akkor tedd azt.

A tanácsok azért vannak, hogy elgondolkodjunk rajtuk, és saját belátásunk szerint fogadjuk meg azokat, vagy épp vessük el. Én megfogadtam anyukám tanácsait, és bejött. Neked vannak ilyen örökérvényű igazságaid, amelyeket édesanyádtól tanultál? Oszd meg velünk!


Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat
Vigyázz! A cukor csökkenti a nemi vágyat
Nyár, szex, veszélyek
Nyár, szex, veszélyek
Boldog párkapcsolatban élsz?
Boldog párkapcsolatban élsz?
Szex + Szerelem = Boldogság?
Szex + Szerelem = Boldogság?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.