intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

A „Mi kell a nőnek?” kérdést megválaszoltuk ám számodra is van néhány fontos pont, amit be kell tartanod, ha tartós kapcsolatra vágysz.

1. Ne kritizáld folyton!

A férfiak a legjobban azt gyűlölik, ha valaki – főleg a párjuk – negatív kritikával illeti őket. Legyen szó akár egy villanykörte kicseréléséről, akár a szexuális teljesítményről. Ennél már csak az a durvább, ha például baráti társaságban állítod pellengérre a pasid. Ne tedd!

2. Hadd hordja ő a nadrágot!

Vannak olyan férfiak, akik szeretik, ha egy nő talpraesett, megállja a helyét bárhol. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy szeretik, ha papucsférjet játszhatnak. Engedd, hogy a fontos döntéseiket meghozzák. A családban mindenki egyenlő, a párkapcsolatban is mindkét fél azonos jogokkal és kötelességekkel rendelkezik, de a férfi attól képes férfi maradni, ha te hagyod neki. Ne akarj te lenni mindig az irányító fél, mert egy idő után azt veszed észre, hogy ő csak bólogat, és a boldogság kiveszett a szeméből.

3. Ne hisztizz!

Mindenre van megoldás, de az biztos, hogy nem a hiszti az. A férfiak nem értik és nem tudják hova tenni a krokodilkönnyeket, a kiborulásokat, a hangulatingadozást, a csapkodást, a puffogást. Kiborítja őket. Ha lehet, válassz kissé konszolidáltabb utat arra, hogy elérd, amit akarsz. Kezdetnek egy beszélgetés nagyon jónak tűnik. A „kérem” pedig tényleg egy varázsszó.

4. Fogadd örömmel a bókokat!

Akadnak férfiak, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak bókolni. Ilyen is van. Azonban a többség szereti kimondani, ha valami tetszik neki. Azt azonban már nehezen viselik, ha  a bókot nem fogadja az, akinek szánták. A folyamatos „Jaaaj, ne izélj már, nem is jó a hajam, nem is vagyok csinos…” szövegek arra kényszerítik a férfit, hogy többé ne bókoljon (minek, ha úgysem talál célba). Akkor pedig azt fogod sajnálni, hogy nem mond semmit.

5. Vásárolni barátnőkkel menj!

Itt sem lehet általánosítani, természetesen, ám a férfiak többsége utálja a boltba be, boltból ki szituációkat. Főleg, ha egész nap csak jössz-mész a plázában, mert épp aznap van a kuponnap. Jobban teszed, ha erre az alkalomra inkább a legjobb barátnődet hívod el. Vele beülhetsz csacsogni akárhová, végignézi veled az összes új cuccot, amit kinéztél magadnak, és ehhez még kedve is lesz. Ha a pasiddal mész vásárolni, egy óra múlva faarccal a telefonját fogja nyomkodni valamelyik padon, és félpercenként megkérdezi, hogy mikor leszel már kész. A vásárlás nem kifejezetten férfiaknak való.

 

Ligeti Anna


„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
A szexualitás mint menekülés? A tinédzserkori szexualitásról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.