intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

Ezeket tartsd be, ha tartós kapcsolatot szeretnél – útmutató nőknek 5 pontban

A „Mi kell a nőnek?” kérdést megválaszoltuk ám számodra is van néhány fontos pont, amit be kell tartanod, ha tartós kapcsolatra vágysz.

1. Ne kritizáld folyton!

A férfiak a legjobban azt gyűlölik, ha valaki – főleg a párjuk – negatív kritikával illeti őket. Legyen szó akár egy villanykörte kicseréléséről, akár a szexuális teljesítményről. Ennél már csak az a durvább, ha például baráti társaságban állítod pellengérre a pasid. Ne tedd!

2. Hadd hordja ő a nadrágot!

Vannak olyan férfiak, akik szeretik, ha egy nő talpraesett, megállja a helyét bárhol. Ez azonban nem egyenlő azzal, hogy szeretik, ha papucsférjet játszhatnak. Engedd, hogy a fontos döntéseiket meghozzák. A családban mindenki egyenlő, a párkapcsolatban is mindkét fél azonos jogokkal és kötelességekkel rendelkezik, de a férfi attól képes férfi maradni, ha te hagyod neki. Ne akarj te lenni mindig az irányító fél, mert egy idő után azt veszed észre, hogy ő csak bólogat, és a boldogság kiveszett a szeméből.

3. Ne hisztizz!

Mindenre van megoldás, de az biztos, hogy nem a hiszti az. A férfiak nem értik és nem tudják hova tenni a krokodilkönnyeket, a kiborulásokat, a hangulatingadozást, a csapkodást, a puffogást. Kiborítja őket. Ha lehet, válassz kissé konszolidáltabb utat arra, hogy elérd, amit akarsz. Kezdetnek egy beszélgetés nagyon jónak tűnik. A „kérem” pedig tényleg egy varázsszó.

4. Fogadd örömmel a bókokat!

Akadnak férfiak, akik nem szeretnek, vagy nem tudnak bókolni. Ilyen is van. Azonban a többség szereti kimondani, ha valami tetszik neki. Azt azonban már nehezen viselik, ha  a bókot nem fogadja az, akinek szánták. A folyamatos „Jaaaj, ne izélj már, nem is jó a hajam, nem is vagyok csinos…” szövegek arra kényszerítik a férfit, hogy többé ne bókoljon (minek, ha úgysem talál célba). Akkor pedig azt fogod sajnálni, hogy nem mond semmit.

5. Vásárolni barátnőkkel menj!

Itt sem lehet általánosítani, természetesen, ám a férfiak többsége utálja a boltba be, boltból ki szituációkat. Főleg, ha egész nap csak jössz-mész a plázában, mert épp aznap van a kuponnap. Jobban teszed, ha erre az alkalomra inkább a legjobb barátnődet hívod el. Vele beülhetsz csacsogni akárhová, végignézi veled az összes új cuccot, amit kinéztél magadnak, és ehhez még kedve is lesz. Ha a pasiddal mész vásárolni, egy óra múlva faarccal a telefonját fogja nyomkodni valamelyik padon, és félpercenként megkérdezi, hogy mikor leszel már kész. A vásárlás nem kifejezetten férfiaknak való.

 

Ligeti Anna


5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
5 hiba, amit a nő elkövethet az ágyban
Számodra mit jelent a szexualitás?
Számodra mit jelent a szexualitás?
Magabiztosan az ágyban
Magabiztosan az ágyban
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.