intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A nő este, a férfi reggel

A nő este, a férfi  reggel

A férfiak tesztoszteronszintje egész nap váltakozó. Reggel, ébredés után 15-20%-kal magasabb, mint átlagos esetben, emiatt van a férfiaknak reggelente merevedésük. A nap többi részében is vannak emelkedések a hormonszintben. Ilyenkor persze mindennél jobban akarják a szexet.

De mi a helyzet a nőkkel? Az ösztrogén és a progeszteron szintje reggel nem olyan magas, így a nők ebben a napszakban nem olyan intenzitással akarják a szexet. Az ő hormonszintjük délig emelkedik, majd megáll, és este ismét emelkedik.

Jó játék, igaz? A szex a nőknél és a férfiaknál is nagyon fontos, mindkét nemnél találunk kiugró eseteket, akik mindig, mindenhol csak szexelnének (talán a férfiaknál ez gyakoribb). A legalapvetőbb különbség abban van, hogy máskor vannak abban a hormonális állapotban, hogy igazán kívánják a szexet.

A metszéspont

Dél körül mindkét nem hormontermelése megérkezik a napi maximumra. Ilyenkor a férfi és a nő egyaránt élvezi, kívánja a szexet. De hát nagyon kevésszer tehetjük meg, hogy a nap közepén bújjunk össze a párunkkal. Milyen okosak a mediterrán országokban, az a hosszú szieszta minden nap…

A hormonok támadását mi nők rendszerint egy csomó csokival győzzük le. A férfiak nehezebb helyzetben vannak, mivel nekik dél körül ugrásszerűen nő meg a tesztoszteronszintjük, és ez a nap folyamán még hatszor megtörténik. A nő hormonszintje este 5-6 óráig nem emelkedik. Kutatások szerint délután 4 óra körül a legalkalmasabb az időpont egy kis szexre. A gyermeknemzés szempontjából is ez az időpont a legideálisabb.

Újabb távolodás

Este, amikor a nő és a férfi végre otthon vannak, és megtörténhetne az együttlét, mindketten fáradtak az egész napos munka után. Ilyenkor a hormonok szintje is csökken. Este 6 és 7 óra között a férfinál még van egy ugrásszerű hormonszint-növekedés, de ha a párnak gyermekei vannak, ez az időpont teljességgel alkalmatlan az együttlétre. Ezután a férfi érdeklődése egyre csökken, a nő még este 10-11-kor is kapható lenne egy kis szexre, de ilyenkor a férfi már csak pihenne.

Mindent összegezve a délutáni együttlétnek van a legnagyobb esélye, ezért ha tehetitek, használjátok ki a szabadságot.

 

Komáromi Csenge


15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
3 tény, amit lehet, hogy nem tudtál az orgazmusról
Bármit megtettem volna érte…
Bármit megtettem volna érte…
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.