intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?

Mindenkinek vannak idegesítő tulajdonságai, amelyektől a partnerük a falra mászik. Biztosan neked is, a pasidnak is. Most azonban arra voltunk kíváncsiak, hogy a szerkesztőségünk által megkérdezett 5 nő mit tart legidegesítőbbnek a pasijában szex közben.

Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? 

Ancsa (30)

„Imádom a pasimat, mindenben passzolunk, és a szex is csodálatos. Mondhatnám, hogy semmi sem idegesít, de egy valami kiveri nálam a biztosítékot. Amikor felizgul, akkor nem érdekli, hogy hol vagyunk, mit csinálunk éppen, azonnal a tudtomra adja, hogy azonnal szeretkezni akar. Ez lehet egy liftben, vagy a szüleimnél, mindegy neki. Ez egy darabig izgi volt, de mostanában már nagyon idegesít. Szexeltünk már parkban, liftben, WC-ben, vonaton, út szélén autóban, és még sorolhatnám. Bennem mindig van egy kis félelem, hogy lebukunk, és valaki meglát. Őt nem érdekli, csak az élvezet.”

Georgina (25)

„Amikor összejöttünk, elképzelhetetlennek tartottam volna, hogy ezt elviseljem egy pasitól. Dávidot azonban tiszta szívből szeretem, és neki még ezt is elnézem. Általában, miután orgazmusa van, szellent egyet. Ekkor nevetünk egyet, és el van intézve a dolog. Fogalmam sincs, hogy ez miért van, ezen kívül viszont semmi olyan nincs, ami ne tetszene benne, vagy ne tudnám elviselni. Nagyon odaadó szerető, sokat foglalkozik velem, pedig nem vagyok egyszerű eset, hosszú előjátékra van szükségem, de ő mindent bevet annak érdekében, hogy igazán felizgasson.”

Tamara (23)

„Most szingli vagyok, de a legutóbbi pasimnál nagyon zavart az, hogy nem igazán foglalkozott velem szex közben. Csak megvolt, és kész. Az, hogy én elmentem-e, nem nagyon érdekelte. Ha beszélni próbáltam erről, mindig leoltott, hogy ugyan már, hát ő mindent megtesz értem. Nem is volt vele orgazmusom, talán csak egyszer. A szakításunkban ez is benne volt, azt hiszem.”

Dia (32)

„A pasimnak van egy fura szokása, ami engem kiborít. Imád zokniban szeretkezni. Nem értem, miért nem lehet levenni, szerintem nem valami tetszetős dolog. Ez rosszabb lett, mióta valahol azt olvasta, hogy így jobb lesz az orgazmus. Na, azóta hallani sem akar arról, hogy anélkül próbálkozzunk.”

Klári (28)

„Az én pasim jó az ágyban, ezt el kell mondanom, de nagyon idegesít, hogy olyan csúnyán beszél, mintha egy pornófilmben lenne, ahol direkt ez a feladat. Nem értem, miért csinálja. A szexen kívül soha nem beszél így. Olyan válogatott ronda szavakat használ, hogy a kedvem is elmegy az egésztől. Beszéltünk erről, mondtam neki, hogy engem ez nagyon zavar. Látom, hogy azóta igyekszik, de amikor orgazmus közelébe kerül, nem lehet leállítani. Akkor sem, amikor engem juttat el a csúcsra. Haladásnak veszem, hogy próbál leszokni erről, hiszen ebből tudom, hogy fontos vagyok a számára.”

Neked is van hasonló sztorid a pasidról? Neki is van idegesítő tulajdonsága? No, és neked? Írd meg nekünk.

Ligeti Anna


Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Útmutató orális szexhez - Nőknek
Útmutató orális szexhez - Nőknek
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.