intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

Valaki egyszer megkérdezte: Mi a helyzet veled, nem félsz randizni a válásod után? A kérdés furcsa volt, és mellbevágó. Kicsit úgy éreztem, mintha a kérdező engem hibáztatna a válásért, vagy valamiképp okolna azért, hogy most már nem állok bokáig a könnyeimben. Elgondolkodtam azon, hogy hogyan is sikerül kilábalnom a válás okozta förtelemből. Három válaszom is volt a fenti kérdésre, s ezek azt mutatták, hogy el tudtam távolodni a múlt félelmeitől, és nyitottá váltam valami újra.

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

1. Értékeltem az elmúlt házasságom tapasztalatait.

A házasság volt a születés helye, a növekedés és a változás számomra. Tudom, hogy ez a növekedés és változás bármely élettapasztalatunkból származhat, ezért nem is akarom dicsőíteni a lezárt házasságomat. Általa ugyanis többet tudtam meg az egyedüllétről, mint azelőtt bármi más által. De elkezdtem felismerni, hogy minden kapcsolat, ami az életem része volt, jobb emberré tett - akár olyan kapcsolatok is, amelyek végül valamilyen okból nem teljesedtek be. Tehát nem félek új társat keresni a házasság vagy a válás miatt.

2. Életem célja eddig a „boldog házasság” volt. Mostanra ez megváltozott, és a szeretet vezérel, nem a szükségszerűség.

Csak akkor vagyok hajlandó bárkivel is kapcsolatot létesíteni, ha őszinte szeretetet érzek az ő részéről is. Lehet, hogy ez kissé bugyuta, és a mai korban igen elmaradottnak tűnik, de belefáradtam abba, hogy ábrándokat kergessek, és a „mi lesz majd” álomkép után menjek. Ha nem érzem, hogy a kiszemelt férfiból a szeretet árad, képes vagyok nemet mondani. Nem célom többé, hogy szükségszerűen legyen mellettem valaki.

3. Megbecsülöm az életemet és azt, amit már eddig feláldoztam.

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?Ahelyett, hogy teljes kudarcnak tartanám az eddigi életemet, vagy komplett idiótának érezném magam amiatt, hogy elváltam és még gyermekem sincs, a gondolataimat jobban összpontosítom arra, amit eddig már feláldoztam a boldogságomért. Nem vagyok már újonc, de egyáltalán nincs mit szégyellnem egyetlen döntésem miarr sem. Éppen ezért emelt fővel, magabiztosan nézek előre, a jövőmbe. Biztos vagyok abban, hogy ha megtalálom a párom, sokkal jobb partnere leszek, mint amilyen a férfjemnek voltam, vagy amilyen ő volt nekem.

Te is elváltál nemrég? Félsz még szeretni valaki mást? Lehet, hogy most úgy érzed, ez örökké így marad, és egyedülálló leszel, amíg világ a világ. De ennek nem kell így lennie! Fogalmazd meg te is az elvárásaidat és a kötelezettségeidet a saját életeddel szemben. Lásd, hogy hova jutottál, és vedd észre azokat az apróságokat, amik felemelnek, kerüld azokat a dolgokat, amelyek lenyomnak, és szomorúvá tesznek. Értékeld az eddigi életed, és ha úgy látod, változtass gyökeresen a hozzáállásodon. Minden életbölcsesség tapasztalatokon alapszik. Ezért tekints úgy az elmúlt időszakra, mint személyiséged iskolájának újabb befejezett osztályára.

Ha kérdésed van, keress minket online rendelésünkön itt!


Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Szeretnéd feldobni a szexuális életed?
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Ennél kínosabb már nem is lehetne
Fájdalom szex közben – Amikor nem csak a tested okozza
Fájdalom szex közben – Amikor nem csak a tested okozza
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.