intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A jó szex nem tökéletes

A jó szex nem tökéletes

Minden együttlét előtt azon kattogsz, hogy tetszel-e a pasidnak, és elég jó leszel-e most is neki? Ne aggódj, ő is fél. Kétségei vannak önmagával kapcsolatban, és sokszor úgy érzi, csak kísérletezés folyik az ágyban.

Számodra mitől jó a szex?

Gondold csak végig, hogy mitől érzed jól magad szex közben. Attól, hogy a párodnak örömöt okozol és látod az arcán, a testén a gyönyört? Honnan tudod, hogy jól csinálod? Mivel annyi kérdés van benned ezzel kapcsolatban, nyilván tudni szeretnéd, mitől lesz a szex tökéletes.

Milyen támpontjaid lehetnek? Természetesen a pornófilmekre gondolhatsz elsőként. De abban mit találsz? Valószínűleg csak egymáson vonagló testeket, amint forró jelenetben erotikus vonzódást színlelve lihegnek. Bizonyos, hogy innen nem nyerhetsz valós inspirációt a saját szexuális életedhez. A nők ostorozni kezdik magukat, hogy vajon elég jók-e a párjuknak, szép-e a testük, a férfiak a péniszük mérete miatt kezdenek aggódni, esetleg amiatt, hogy elég izmosak-e, jól használják-e a nyelvüket, a kezüket, sokáig bírják-e az iramot. A férfiak célja nyilván az, hogy a partnerüket orgazmushoz juttassák, ennek érdekében pedig sokat agyalnak.

Mind a tökéletességre törekszünk

Ám az nem létezik, hiszen mindenkinek más a tökéletesség, mindenki számára mást takar. Az azonban, hogy törekszünk elérni kettős dolog. Egyrészt pozitív, mert arra ösztönöz, hogy a szerelmünket elhalmozzuk, és az orgazmus irányába tereljük, másrészt azonban ez a törekvés kettétöri a szexualitás varázsát. A spontaneitás elvész, és minden olyan művinek tűnik. Ettől rutinszerű lesz az egész. Tönkreteszi a görcsösség, a túlzott akarás, és nem ad szabadságot.

Mit kell hát tenned?

Először is fogadd el, hogy a jó szex korántsem tökéletes. Ne próbálj utánozni senkit és semmit, annál még az is jobb, ha felvállalod, hogy kísérletezel. Nemcsak a szex nem tökéletes, de mi, emberek sem vagyunk azok. Nem várhatod a partneredtől sem ezt el, nem kérheted, hogy mindig kedve legyen szeretkezni, és ő sem akarhatja mindig azt, hogy te készen állj. Lehetnek rossz napok, amikor nem minden úgy történik, ahogy szeretnénk, vannak helyzetek, amikor a szex háttérbe szorul. El kell fogadnod, hogy a szex nem mindig végződik orgazmussal, és ha azzal végződik, akkor sem mindig együtt éritek el.

Ha elengeded a megfelelési kényszert, a görcsös akarást, akkor minden esély megvan arra, hogy a szex mindkettőtök számára csodás élmény lehessen. Ne arra koncentrálj, hogy a szexben legyél tökéletes, hanem arra, hogy milyenek a partnered rezdülései, hogyan reagál arra, ha kényezteted. Az, ha őszinte érzelmekkel és kíváncsisággal fordultok egymás felé, az már egy olyan összhangot eredményezhet, ami igen közel van ahhoz az elképzeléshez, amit tökéletességnek lehet nevezni.

 

Komáromi Csenge


Évi 365 nap szex – Az önképed fejlődne, ha minden nap összebújnátok
Évi 365 nap szex – Az önképed fejlődne, ha minden nap összebújnátok
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.