intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted kell az intimitás egy kapcsolatban? – 6 fiatal válaszolt

Szerinted kell az intimitás egy kapcsolatban? – 6 fiatal válaszolt

Vannak emberek, akik számára mindennél fontosabb egy kapcsolatban az, hogy működjön a kémia, és tökéletes legyen a szex. Vannak azonban, akiknek ennél többet ér, ha csendben hozzábújhat a szerelméhez, finoman megcsókolhatja, megérintheti a bőrét, magába szívhatja az illatát, vagy suttoghat a fülébe. Az intimitás mindenkinek más szinten fontos. Most hat fiatal, három lány és három fiú válaszolt a kérdésünkre. 

LÁNYOK

Abigél (21) – „Nagyon fontos!”
„Számomra egy kapcsolatban talán ennél nincs is fontosabb. Talán csak a hűség az, ami felette áll az intimitásnak. Az intimitás az alapja a szexnek, a gyengédségnek, és erről tudom azt is leszűrni, hogy egy pasinak mennyire vagyok fontos én. Nem a testem, hanem a lelkem. Az intimitás minden. Ha ez nincs, vagy kihal egy kapcsolatból, akkor az a kapcsolat halálra van ítélve.”

Róza (20) – „Kell az intimitás.”
„Volt olyan kapcsolatom már eddigi életem során, amikor a pasim számára egyáltalán nem volt fontos az intimitás. Ez a kapcsolat csak amolyan félig-kapcsolat volt. Valahogy sosem éreztem teljesnek. Nem voltak forró kakaós, kuckós estéink, nem voltak lopott csókok, kis puszik, és érintések. Nagyon furcsa volt az egész. Hideg. Utána egy darabig nem is mentem bele kapcsolatba, mert féltem, hogy mindegyik ugyanilyen lesz. Szerencsére tévedtem. Három hónapja vagyok együtt Petivel, és ő teljesen más. Jó érzés olyan férfival lenni, aki nemcsak szexet akar, hanem puha csókot, kedves érintést. És persze ezt viszonozza is.”

Juci (19) – „Nem kell ezt túlgondolni!”
„Nem tudom, szerintem mostanában kicsit túllihegik ezt az intimitás dolgot. Persze, szeretek hozzábújni a pasimhoz, de nem igazán értékelem, ha valaki állandóan simogatni akar, vagy folyton meg akar érinteni. Annak is megvan a maga ideje, nem?”

FIÚK 

Ábel (22) – „Nehéz kérdés.”
„Eddig nem volt túl sok barátnőm, de ebben mindig igyekeztem idomulni a lányokhoz. Az intimitás kifejezetten olyan dolog szerintem, ami a nőknek fontosabb, mint a férfiaknak. Ezért nagyon nehéz kérdés ez. Van olyan kapcsolat, amely megkívánja az intimitás folyamatos jelenlétét, van, amelyik nem ilyen. Ha a nőnek fontos, és szüksége van arra, hogy apró, intim gesztusokat kapjon, akkor meg kell neki adni. Ha azonban másra vágyik, akkor a férfi feladata az, hogy azt adja meg neki.”

Donát (18) – „Szerintem fontos.”
„A barátnőm nagyon szereti, ha csak úgy hozzám bújhat, átölelem, és így „csak vagyunk”. Úgy gondolom, hogy ez kell egy kapcsolatba, bár nem szabad nagyon nyálasra venni a figurát, nem szabad a férfinak elveszteni a talajt a lába alól. Megőrülnék, ha például egy buliban gagyorásznom kellene, vagy nagyon intim helyzetbe hozna a barátnőm. Ez nem tartozik senkire. Nagyon fontos dolog, kell mindenkinek”

Geri (20) – „Kell, hát!”
„Imádom, amikor a barátnőm ellágyul a karjaimban. Van, akinek a simogatás jön be, mondjuk a tarkóján vagy a fülcimpáján, másnak a puszik, csókok, vagy csak egy kellemes, halk beszélgetés. Az intimitás mindenhol ott kell, hogy legyen egy kapcsolatban. Az alapozza meg az együtt töltött idő minőségét, az ad értelmet annak, amit érzünk a másik iránt.”

 
Ligeti Anna


Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
Szextitkok-  ezekről hallgatnak a nők!
A magabiztos nők és a szex
A magabiztos nők és a szex
5 lépés az orgazmus felé
5 lépés az orgazmus felé
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
Hüvelyi fertőzésed van? – Nem a pasidtól kaptad el!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.