intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szenvedélyes szerelem a legerősebb szerelem

A szenvedélyes szerelem a legerősebb szerelem

A szenvedély rendkívül erős érzelem. A csontjaidban érzed, és nem könnyű tőle megszabadulni. Függőséget is okozhat, ezért egyesek szerint a szerelem éppen olyan, mint valamilyen drog.

A tested, a gondolataid, a vágyaid már nincsenek az irányításod alatt. A másik ember iránti vágyad olyan erős, hogy szinte ösztönné válik. A szenvedély a legjobb és egyben a legveszélyesebb érzés, amit valaha átélhetsz. A szenvedély olyan, mint egy égő láng – gyönyörű, ellenállhatatlan és pusztító. Ha kikerül az ellenőrzés alól, könnyen pusztíthat el téged, de ugyanakkor ez az a szikra, amelyre szükség van az igaz szerelem megtapasztalásához. A szenvedélyes kapcsolatba belépni mindig kockázat.

Mi az a szenvedélyes szerelem?

A szenvedélyes szerelem az egyik legerősebb érzés, amelyet valaha is megtapasztalhatsz. A szíved és az elméd ködbe borul. Bizonyára el tudod képzelni, milyen erős és veszélyes lehet ez a szerelem. Gyakran rövid életű, és az idő múlásával csökken az intenzitása, lelassul egy mély, állandóan izzó szerelemmé.

Miért lehet a szenvedélyes szerelem a legerősebb szerelem?

Mivel a szenvedély az egyik legerősebb érzés, amelyet az ember érezhet, és a szerelem legtöbbször együtt jár vele, e két érzés összekapcsolása egy pokolhoz vezethet. Az agyad nem működik. Telítődsz egy másik emberrel, és ez veszélyes lehet. A szenvedély elhomályosíthatja az értékítéleted, megakadályozhat abban, hogy a dolgokat világosan lásd. Elveszítheted a szeretet érzését. A probléma ott kezdődik, amikor a szenvedély megtéveszti az embert. Ha valaki azt hiszi, hogy szerelmes, mert tagadhatatlan szenvedélyt érez egy másik iránt. 

Akár teljesen más emberré tehet 

Teljesen logikusnak látszik, hogy az agyad vakációra megy, amikor szenvedélyes szerelembe esel, gyakran viselkedsz valaki teljesen másként. Elkezdesz olyan dolgokat mondani és csinálni, amelyeket általában nem még egymillió év alatt sem. Akkor abban a pillanatban élsz. Az itt és most-ban. Minden pillanatot meg akarsz élni, amit azzal a személlyel töltesz, aki a szíved őrültté teszi. Még akkor is, ha olyan ember vagy, aki szeret előre tervezni, aki átgondolja a dolgokat, az igazi szenvedély hatására a pillanatnak, a boldogság pillanatának fogsz élni, ami extatikus állapotba juttat. Ilyenkor nem a legjobb döntéseket hozod. A szenvedélyes szerelem veszélyeire valóban akkor derül fény, amikor több kockázatot kezdesz vállalni a szenvedélyed tárgyával kapcsolatban. És ez nem csak azt jelenti, hogy feleségül veszed, vagy hozzámész valakihez, akit alig ismersz. Ide tartozik az is, hogy szex közben nem védekeztek, bármikor jöhet egy gyermek. Ez természetesen a szerelem és a szenvedély szempontjából kockázat, de csak akkor jössz rá, ha a szenvedély elmúlik. 


Ez teljesen megváltoztathatja a szeretet és a szerelem felfogását


Néhány embernek nehézséget okoz megtalálni a szerelmet. Emiatt akár olyan messzire is mennek, hogy kimondják azt, hogy a szerelem egyáltalán nem is létezik. Valószínűleg ezek az emberek még soha nem érezték a szenvedélyes szerelem hatásait. Miután valaki annyira szenvedélyesen beleszeret valaki másba, teljesen másképp látja majd, mi a szerelem valójában. 100%-ban elkezd hinni a szerelemben, mert a szenvedélynek ilyen nagy ereje van. A szenvedély arra késztet, hogy a szeretetet egészen más szinten értelmezd – olyannak éld meg, amelyről talán még nem is tudtad, hogy létezik.

 


Kovács-Hain Zsuzsa


Harminc múltam, egyedül vagyok
Harminc múltam, egyedül vagyok
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
Jó szex, jó kapcsolat, rossz szex, rossz kapcsolat – Tényleg?
A szex valóságos csoda – Párok meséltek róla, ők hogyan szeretik
A szex valóságos csoda – Párok meséltek róla, ők hogyan szeretik
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.