intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Viszlát káosz, helló jó szex!

Viszlát káosz, helló jó szex!

Valami miatt nem jó a párkapcsolatod, valami hiányzik? Kaotikus az életed? Gondoltad volna, hogy ez kihat a szexuális életedre? Gyerekek, munkahely, családi kötelezettségek, a modern élet visszafoghatatlan igényei, néha úgy rohanunk, mint egy gyorsvonat. Ez pedig sajnos azzal jár, hogy a mindennapjainkban eluralkodik a káosz.

Andris és Piri egyike azoknak a pároknak, akik boldog házasságban élnek, ám azért küzdenek, hogy megtalálják időt a szexre és általában a kapcsolatukra. Elmesélték, hogy Janka, a kislányuk velük alszik, ráadásul egy olyan házban laknak, ahol néhány családtagjuk is velük él. Azt állítják, hogy az előjátékot azzal kell kezdeniük, hogy ellenőrzik, épp nincs-e valaki más is a hálószobájukban. Sok pár küzd ezzel valószínűleg. Így nagyon nehéz megtalálni az időt és az alkalmat arra, hogy táplálják a kapcsolatot, az pedig már szinte lehetetlen, hogy a szexre időt szakítsanak.

Szerencsére, van néhány olyan dolog, amit tehetsz azért, hogy visszaállítsd a kapcsolatod a régi pályára, és találj időt a szexre akkor is, ha a dolgok kissé zavarosak, kaotikusak. Íme:

Hozz létre egy "kapcsolatbuborékot"

Ez csak a tiétek. Nincsenek benne rokonok, gyerekek és zsúfolt lakás. Fontos, hogy meggyőződj arról, partnereddel biztonságos térben vagytok, ahol lehetőségetek van együtt lenni akkor is, ha nem vagytok egyedül a házban.

Helyezd a házastársad az első helyre

Az emberek gyakran azt hiszik, hogy akkor jó szülők, ha a gyerekek az elsők. Nem biztos, hogy ez így van. Néha a házastársnak kell az első helyre kerülnie. Ha ez nem történik meg, a házasság és a kapcsolat fog szenvedni, és semmi sem rosszabb, mint egy feszült otthon, tele haraggal. A gyermekeknek stabil, boldog otthonra van szükségük, szeretetre, ami körülveszi őket. Ha ezt megadtad, megadtátok nekik, eljön az idő, hogy elsők legyetek egymásnak. Ez biztosítja, hogy a kapcsolat biztonságos legyen és szerelem vegyen körül benneteket. Ahogy a gyerekek felnőnek, tanúi ennek, modellként látják maguk előtt a házasságotokat. Ez pedig nagyon fontos lesz, amikor majd saját döntéseket hoznak.

Legyél jelen a partnered életében

Az emberek hajlamosak arra, hogy amikor otthon vannak a partnerükkel, nincsenek jelen lélekben. TV-t néznek, számítógépeznek, chatelnek egy baráttal, vagy hasonlók. Ha együtt vagytok, valóban együtt kell lennetek, testben is, lélekben is.

Néha randizni is elengedhetetlen

Van egy megbízható bébiszitteretek? Akkor hívd, ha szükségetek van egy kis közös időre. Az a legjobb, ha van egy állandó rendszer erre, hogy minden héten egy este a tiétek. Írd be a naptáradba, és ragaszkodj is hozzá. Helyezd ezt előtérbe, és csak akkor töröld a randit, ha valami nagyon fontos dolog jön közbe.

Fontos az érzelmi kötődés

A fizikai kötődés is nagyon fontos természetesen, de az is elengedhetetlen, hogy egyszerűen csak élvezzétek egymás társaságát, és „játszani” is tudjatok együtt. Beszélgessetek egymással sokat, és szervezzetek olyan programokat, amelyek feltöltenek benneteket.

Az előjáték elengedhetetlen

Egy finom vacsorára vagy egy nyaralás előkészítésére is megfelelő időt fordítasz, igaz? Akkor miért nem szánsz elég időt az előjátékra? A szex az utazásról szól, nem a célról, nem is beszélve arról, hogy a legtöbb nő nem éri el a "célállomást", ha nincs egy kis előjáték.

Jól menedzselni egy kapcsolatot nem egyszerű dolog. Ezzel a néhány trükkel azonban karban tarthatod. A kulcs az, hogy figyelj a partneredre, fordíts időt a beszélgetésre, a szexre, de ugyanígy a lelki életre is.


Tarjáni Rita


Amikor a lányok a szexről beszélnek
Amikor a lányok a szexről beszélnek
Mi befolyásolja a szexuális vágyat? – Nőknél és férfiaknál eltérő a kiváltó ok
Mi befolyásolja a szexuális vágyat? – Nőknél és férfiaknál eltérő a kiváltó ok
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
Intim titkok – Te hányat őrzöl a párod elől?
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
15 dolog, amit megtehetsz a pasidért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.