intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Útmutató orális szexhez - Nőknek

Útmutató orális szexhez - Nőknek

A férfiak szeretik az orális szexet, ez nem újdonság. Sok nő azonban feladja, mert úgy találja, hogy kellemetlen, vagy a férfiak kihasználják ezt, és közösülés helyett alkalmazzák.

Ha már voltak problémáid az orális szexszel a múltban, azt javasoljuk, hogy adj neki még egy esélyt. Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy megmutasd a partnerednek, hogy örömmel törődsz vele.

Adj neki egy esélyt

Ne aggódj, és lazíts. Lélegezz az orrodon. A kezeddel és a száddal is tudod befolyásolni a mélységet, így nem fordulhat elő, hogy hányingered lesz attól, hogy a szájpadlásod vagy a torkod érinti a pénisz. A másik probléma, ami gondot okoz sok nőnek, az a sperma lenyelése. Ha nem akarod lenyelni, semmi gond, mielőtt a partnered a csúcsra jut, váltsatok egyet, és közösüléssel jussatok el mindketten az orgazmusig.

Mielőtt belekezdesz az orális kényeztetésbe, érdemes megbeszélni ezeket a dolgokat nyíltan és őszintén.

Bemelegítés

Kezdd azzal, hogy elkezded nyalogatni a heréket és a pénisz tengelyét. Használd a kezed is nyugodtan – csúsztasd fel-le.

Indulj be

Vedd a szádba a péniszt annyira, amennyi még neked is kényelmes. Vigyázz, hogy a fogaiddal ne okozz fájdalmat.

Fedezd fel

A különböző érzetek segítségével izgasd fel őt. Nyalogasd keményebben, lágyabban, gyorsabban és lassabban, míg nyilvánvalóvá válik, mit szeret. Közben néha csókolgasd a combja belső oldalát és az ágyékát.

Használd a levegőt

Egy hosszú lélegzetvétel után fújd ki a levegőt a pénisz tengelye mentén, majd a makk tetejénél rövid kis fújásokkal izgasd. Itt már nem fogja sokáig bírni.

Figyeld a testbeszédet

És a merevedést. Így tudhatod, hogy élvezi, amit csinálsz.

Mutasd meg neki

Hadd tudja, élvezed, hogy örömöt szerezhetsz neki. Létesíts szemkontaktust vele. Nyögdöss egy kicsit. A vibráció, amit a hangod okoz, létrehozhat egy másik erősségű impulzust.

Mikor elérkezik a csúcsra, folytasd a folyamatos mozgást. Ha nem akarod lenyelni a spermát, válts zökkenőmentesen kézi stimulációra.

Egy dolog minden emberben közös: szeretik, ha megérintik a nemi szervüket – akár kézzel, akár szájjal. Ha szeretnéd, hogy a szex valóban forró pillanatok sokasága legyen, gombold ki a pasid nadrágját, és add meg neki, amit akar.

 

Ligeti Anna


„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
„Mindketten megérdemeljük a szerelmet”
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Vibrátor receptre, avagy a viktoriánus gyógymód
Szenvedély– Nálatok megvan?
Szenvedély– Nálatok megvan?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.