intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!

Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!

Mindenkit foglalkoztat, hogy vajon milyen teljesítményt nyújt az ágyban. Folyamatosan meg akarunk felelni a partnerünknek, és persze önmagunknak is, de valljuk be sokszor csak a bizonytalanságban tapogatózunk.

Ne aggódj, ezzel mindenki így van, nem vagy egyedül a kétségeiddel. A jó szeretőnek felismerhető tulajdonságai vannak, amelyeket te is észrevehetsz magadon, csak olvass tovább, hogy tudd, mire figyelj. Egy biztos, nem azon múlik a siker, hogy milyen a testalkatod, mekkorák a melleid, ez sokkal összetettebb dolog.

Lássuk, milyen tulajdonságai vannak egy ellenállhatatlan szeretőnek!

1. Imád adni a partnerének

Az, aki jó szerető akar lenni, nem elsősorban magával foglalkozik, hanem az energiái nagy részét az köti le, hogy a partnere jól érezze magát a társaságában. Teljes erejével azon van, hogy az együttlét a lehető legjobb legyen mindkettejük számára. Aki jó szerető, az szenvedélyessé teszi a partnerét is.

2. Mer nyíltan beszélni a szexről

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz szexuális együttléteket kelljen átélnünk. Az, aki jó szerető, meg tudja mondani, és meg is meri mondani a szerelmének azt, hogy mit szeretne tenni, és neki mi a jó. Ismeri a saját teste jelzéseit, és elmondja, hogy az adott pillanatban a jelzés jó volt-e, vagy nem. A fantáziáit és az ötleteit is elmondja, hiszen tudja, ettől jobb lesz a szex. Nem fél dicsérni sem, és a bókokat is nagyon jól fogadja.

3. Van önbizalma

Ha bizonytalan vagy, nem lehetsz igazán jó szerető. A jó szerető ugyanis pontosan tudja, hogy ő milyen testileg és milyen lelkileg. Nem szégyelli, ha van egy kis súlyfeleslege, hiszen az ugyanúgy hozzá tartozik. Büszke magára, és ez nagyon vonzóvá teszi őt a partnere számára.

4. Élvezi a szexet

Azt gondolnád, hogy ez alapvető, de nem mindenki van ezzel így. A jó szerető minden porcikájával azt hangsúlyozza a partnere felé, hogy őrült jó, amit csinálnak, szuper ez az egész, és ez nagyrészt persze neki köszönhető. Belülről jön az, hogy igazán élvezi, amit csinál, és imádja látni, ahogy a partnere elalél a gyönyörtől.

5. Imádja az új dolgokat

Mindent szeret kipróbálni, ami feldobja, megfűszerezi a szexuális életét. Ha ezzel te is így vagy, bizonyára a partnered jó szeretőnek tart. A jó szerető a szexre lehetőségként tekint, nem akarja, hogy a szex rutinszerűvé váljon, mert azt gondolja, az a kapcsolat halála. Mivel tele van önbizalommal, nem fél elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

A jó szerető mindig egyedi, soha nem ugyanazt nyújtja az ágyban. Soha nem fél kimutatni az érzéseit, és nem fél megvalósítani a fantáziákat. Mindig igyekszik a partnere kedvében járni, mindezt úgy, hogy nagyon élvezi az egészet. A jó szerető jelen van, nemcsak testben, hanem lélekben is. Te magadra ismersz?

 

Komáromi Csenge


Szexigazságok
Szexigazságok
Magabiztosan az ágyban
Magabiztosan az ágyban
5 kiábrándító dolog az ágyból
5 kiábrándító dolog az ágyból
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.