intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!

Te vajon jó szerető vagy? Ha ez az 5 dolog igaz rád, akkor igen!

Mindenkit foglalkoztat, hogy vajon milyen teljesítményt nyújt az ágyban. Folyamatosan meg akarunk felelni a partnerünknek, és persze önmagunknak is, de valljuk be sokszor csak a bizonytalanságban tapogatózunk.

Ne aggódj, ezzel mindenki így van, nem vagy egyedül a kétségeiddel. A jó szeretőnek felismerhető tulajdonságai vannak, amelyeket te is észrevehetsz magadon, csak olvass tovább, hogy tudd, mire figyelj. Egy biztos, nem azon múlik a siker, hogy milyen a testalkatod, mekkorák a melleid, ez sokkal összetettebb dolog.

Lássuk, milyen tulajdonságai vannak egy ellenállhatatlan szeretőnek!

1. Imád adni a partnerének

Az, aki jó szerető akar lenni, nem elsősorban magával foglalkozik, hanem az energiái nagy részét az köti le, hogy a partnere jól érezze magát a társaságában. Teljes erejével azon van, hogy az együttlét a lehető legjobb legyen mindkettejük számára. Aki jó szerető, az szenvedélyessé teszi a partnerét is.

2. Mer nyíltan beszélni a szexről

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz szexuális együttléteket kelljen átélnünk. Az, aki jó szerető, meg tudja mondani, és meg is meri mondani a szerelmének azt, hogy mit szeretne tenni, és neki mi a jó. Ismeri a saját teste jelzéseit, és elmondja, hogy az adott pillanatban a jelzés jó volt-e, vagy nem. A fantáziáit és az ötleteit is elmondja, hiszen tudja, ettől jobb lesz a szex. Nem fél dicsérni sem, és a bókokat is nagyon jól fogadja.

3. Van önbizalma

Ha bizonytalan vagy, nem lehetsz igazán jó szerető. A jó szerető ugyanis pontosan tudja, hogy ő milyen testileg és milyen lelkileg. Nem szégyelli, ha van egy kis súlyfeleslege, hiszen az ugyanúgy hozzá tartozik. Büszke magára, és ez nagyon vonzóvá teszi őt a partnere számára.

4. Élvezi a szexet

Azt gondolnád, hogy ez alapvető, de nem mindenki van ezzel így. A jó szerető minden porcikájával azt hangsúlyozza a partnere felé, hogy őrült jó, amit csinálnak, szuper ez az egész, és ez nagyrészt persze neki köszönhető. Belülről jön az, hogy igazán élvezi, amit csinál, és imádja látni, ahogy a partnere elalél a gyönyörtől.

5. Imádja az új dolgokat

Mindent szeret kipróbálni, ami feldobja, megfűszerezi a szexuális életét. Ha ezzel te is így vagy, bizonyára a partnered jó szeretőnek tart. A jó szerető a szexre lehetőségként tekint, nem akarja, hogy a szex rutinszerűvé váljon, mert azt gondolja, az a kapcsolat halála. Mivel tele van önbizalommal, nem fél elhagyni azt a bizonyos komfortzónát.

A jó szerető mindig egyedi, soha nem ugyanazt nyújtja az ágyban. Soha nem fél kimutatni az érzéseit, és nem fél megvalósítani a fantáziákat. Mindig igyekszik a partnere kedvében járni, mindezt úgy, hogy nagyon élvezi az egészet. A jó szerető jelen van, nemcsak testben, hanem lélekben is. Te magadra ismersz?

 

Komáromi Csenge


Ki akarom próbálni a mellékutcát
Ki akarom próbálni a mellékutcát
Nyár, flört, szex, veszélyek
Nyár, flört, szex, veszélyek
10 dolog, amit imádok benned
10 dolog, amit imádok benned
Ez izgatja fel a férfit
Ez izgatja fel a férfit
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.