intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Kontrollált szerelem

Kontrollált szerelem

Életem egy szakaszában folyamatosan mindent kontrolláltam. Figyeltem arra, hogy mikor és mennyit eszem, smink nélkül még a boltba sem mentem el, fontos volt, hogy tökéletesen nézzek ki. Ez a szoros kontroll és önkontroll fontosabb volt számomra mindennél. Most lábadozom ebből, a tanulság pedig egyre nyilvánvalóbb.

Az egész azzal kezdődött, hogy vegetáriánus lettem. Ez is már elég nagy változás volt életem előző szakaszához képest. Ez volt az első dolog, amiben végre a magam ura lehettem. Azt ettem, ami jól esett, és nem hagytam, hogy bárki beleszóljon. Ez nagyon jól esett. Innen már csak pár lépés volt, hogy az egész életemet megváltoztassam. Szoros kontroll alá vontam önmagam, ami nem volt tudatos, eleinte inkább csak jól esett, hogy végre én döntök saját magamról. A súlyfeleslegem kezdett eltűnni, edzeni jártam, amit egyre gyakrabban megejtettem. Nem volt elég a heti két alkalom, először heti négyszer, majd vasárnap kivételével minden nap az edzőteremben voltam. Elkapott a hév, jól akartam kinézni, és a fáradozásomnak meg is lett az eredménye.

Két, szingliként eltöltött év után szerelmes lettem. A pasim egy álom volt. Igen, sajnos múlt idő… azóta elhagyott.

Hogy mi vezetett idáig? Először fogalmam sem volt arról, hogy mi változhatott meg benne, és egyáltalán a kapcsolatunkban. Eleinte semmi baj nem volt, rózsaszín ködben úsztunk, és fel sem tűnt, hogy valamit nem jól csinálok.

Végiggondoltam, hogy mi történt, és rájöttem, hogy nemcsak magamat, hanem a pasimat és az egész kapcsolatunkat kontrollálni akartam. A szerelmet azonban nem lehet irányítani, legalábbis nem büntetlenül.

Persze nekem fel sem tűnt, hogy épp hurkot kötök a szerelmem nyaka köré. Azt hittem, csak így tarthatom meg. Azt hittem, ha mindent én irányítok, nem csalódhatok, a kezemben tarthatom a dolgokat, és elkerülhetem a régi életem buktatóit. Óriásit tévedtem. Azzal, hogy a telefonüzeneteit fürkésztem, minden percéről elszámoltattam, egy dolgot értem el: ő kezdett gyanakodni arra, hogy van valakim, és ezzel a kontrollálással próbálom leplezni ezt.

Csapdába estem, és nem tudtam kikeveredni belőle. Az igazság az, hogy a srác, akibe fülig szerelmes voltam, egyre kevésbé bírta ezt, hiszen nem tudtam megmagyarázni, hogy miért nézem a telefonját. A veszekedéseink is gyakoribbak lettek, amiből sosem jöttem ki valami jól. Csak magyarázkodtam – általában. A feszültséget pedig az edzéseken vezettem le, ami még tovább mélyítette a köztünk lévő távolságot. Egyre kevesebb időt szántam rá, mert úgy éreztem, hogy nem tudok érvelni, inkább menekültem.

Tudtam, hogy kezdem elveszíteni az irányítást, ami nagyon furcsa következményekkel járt. Egyre rosszabbul éreztem magam a bőrömben, és nem attól, hogy a pasim rosszul bírta a megpróbáltatásokat. Az én bajom inkább az volt, hogy már nem bízott bennem, és én nem tarthattam kézben őt és a kapcsolatunkat.

Lelépett, és így utólag meg is tudom érteni őt. Folyamatosan kontroll alatt lenni nem lehet jó érzés, főleg egy olyan személy kontrollja alatt, akit szeretsz, és azt hiszed, ő is szeret. Pedig szerettem, de nem tűnt fel a saját magam által állított csapda. Beleestem én is és a kapcsolatunk is. Nem bírta, elment, és most megint egyedül maradtam.

Most gyógyulok. Lelkileg. Próbálok megszabadulni ettől az őrült démontól, ami folyton mindent tudni akar, mindent irányítani akar. Valószínűleg ez egy hosszú folyamat lesz. Egyelőre még bele sem gondoltam, mi vár rám, csak egyet tudok, hogy ezt nem akarom még egyszer végigcsinálni senkivel, legkevésbé önmagammal. 


Ligeti Anna


Szerelemre születtünk
Szerelemre születtünk
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
A tündérmesék léteznek?
A tündérmesék léteznek?
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.