intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Bak férfival

Élet egy Bak férfival

Igazi csökönyös, ösztönember, aki gyűlöli, ha hazudnak neki, nem képes elviselni, ha megpróbálják átverni. Annak ellenére, hogy kívülről hidegnek és érzéketlennek mutatja magát, ez csak álca. Iszonyúan szenved, ha egyedül van, és minden vágya, hogy őt szeressék és ő is szerethessen.

Élet egy Bak férfival

 

Azért, hogy ne legyen magányos, a csillagot is leígéri az égről, és nem zavarja, ha ezt nem tudja teljesíteni, a lényeg, hogy mellette legyen, akit ő akar. Nagyratörő tervei és céljai vannak, ám kissé fél ezekért tenni is. Azt nagyon jó néven veszi, ha a társa, a partnere mellé áll ezekben a tervekben, és segít a megvalósításban.

Gyakorlatias, ezért sikereket is képes elérni, ám legtöbbször kudarcot vall, ha valami nagy dologra szánja el magát. Céltudatosan tör előre, ha valamit kigondolt, de csak úgy képes megvalósítani, ha egy már kitaposott utat jár be.

Szeret dolgozni, nem veti meg a fizikai munkát sem. Nem hátrál meg akkor sem, ha kudarcot vall, más munkát keres, újba kezd. Nem nagyon bírja az álmodozókat, ő igazi realista, aki két lábbal áll a földön, problémáit logikusan oldja meg. Olyan emberekkel igyekszik körülvenni magát, akik közül valamivel kitűnhet. Nagyon jól beszéli a különböző „nyelveket”, bárkivel képes megtalálni a közös hangot, akivel csak akarja.

Az érzéki szerető

Ha megtetszik neki valaki, addig küzd – akár erőszakosan is –, amíg nem lesz az övé a kiszemelt nő. Nagyok az elvárásai, ám ő nem sokat tesz bele a kapcsolatba. Nem is akar kezdeményezni, megvárja, míg a „sült galamb” a szájába röpül. A nő engedelmes eszköz a számára, az ő vágyai másodlagosak.

Igen érzéki szerető, a szexben nem ismer tabukat. Mindent meg akar kapni. Általában csinos, nála fiatalabb nőket választ, akikkel nem kell nagyon komoly kapcsolatba bonyolódni, viszont jók az ágyban, megadnak neki mindent, cserébe egy kis szédítő romantikáért, és fergeteges szexuális élményért. Sokszor kissé túlértékeli önmagát, úgy véli, a nőknek hálásnak kell lenniük azért, hogy vele lehetnek. ha valakinek sikerül felkeltenie annyira az érdeklődését, hogy hosszabb távon vele maradjon, akkor a Bak férfi gyengéd szerelmes, igazi társ lehet.

Kiváló apa és jó férj

Ha megházasodik, elvárja, hogy a felesége minden női szerepben tökéletes legyen: jó anya, kiváló háziasszony, érzéki, lehengerlő szerető, és emellett megértő társ is egyben. Jó férj és nagyszerű apa lehet belőle, aki odavan a gyerekeiért. Sokszor ez idősebb korban vár rá, hiszen a fiatal Bak képes az egész fiatalságát „vadászattal” tölteni, halmozni az élvezeteket, és csak később jön rá, milyen jó dolog családot alapítani.

Ligeti Anna


Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Hamburger, szex, sült krumpli
Hamburger, szex, sült krumpli
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
5 dolog, amit ne tegyél az ágyban
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.