intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 tipp a jobb szexuális életért

7 tipp a jobb szexuális életért

Eltűnt a szexuális életed? A gyerekek, a munka, a számlák és a mindennapok szorítása közepette a szenvedélyes szex csak távoli álom. Készen állsz arra, hogy újra felszítsd a tüzet? Ezek a tippek segítenek abban, hogy mind fizikailag, mind szellemileg ráhangolódhass.

1. Tudatosítsd, hogy jár neked a mesés szex

Mi van akkor, ha nem ment le a szülés utáni plusz súly, és bizonyos testrészeid nem olyan feszesek, mint korábban? Ez nem számít!

Amikor ágyban vagy, és szeretsz, a partneredet nem érdeklik az olyan kis tökéletlenségek, amelyek esetleg téged zavarnak. Valószínűleg az ő teste sem tökéletes. Hidd el, mindenkinek jár a mesés, szenvedélyes szex!

2. Tervezz!

A szex időzítése furcsának tűnhet, ám néha szükség van egy kis tervezésre. Minden mást is megtervezhetsz az életedben, miért pont a szexszel tennéd másképp? Érdekes dolgok sülhetnek ki egy megtervezett szexrandiból, próbáld ki!

3. Felejtsd el azt, hogy „normális”

A szexben semmi sem furcsa. Mindenki máshogy szereti, máshogy csinálja. Neked sem kell szégyenkezned amiatt, hogy mire vágysz. Vannak, akik szeretnek szexjátékokat kipróbálni, mások szerepjátékoznak vagy bevesznek egy kis vadságot is a játékba. Minden megengedett, a lényeg az, hogy mindketten akarjátok.

4. A gyógyszerekről beszélj az orvossal

Egyes gyógyszerek tompíthatják a szexuális érzékelést és csökkenthetik a libidót. Ilyenek az antidepresszánsok, a vérnyomás elleni gyógyszerek. Ha ilyeneket szedsz, és nem érzed olyan élesnek a szexuális együttléteket, amilyennek szeretnéd, akkor beszélj a kezelőorvosoddal, ő tudni fogja, mi a teendő.

5. Válassz számodra megfelelő fogamzásgátlást

Lehetetlen elengedni magad, ha aggód a teherbeesés miatt. Szerencsére manapság már nagyon sokféle tabletta közül választhatsz. Ebben a döntésben segít a nőgyógyászod. B-tervnek pedig mindig ott az óvszer, ami a szexuális úton terjedő betegségek nagy részétől is védelmet jelent.

6. Adj útmutatást a partnerednek

Ehhez első körben az kell, hogy ismerd a saját tested, és tudd, hogy mi a jó neked. A nők nagy része nem képes a hüvelyi orgazmusra, a dologhoz szükség van a csikló stimulálására is. Ahhoz, hogy ezt feltérképezd, maszturbálj bátran, akár a partnered jelenlétében is.

Amint már jól ismered önmagad, tudod irányítani a szerelmedet, hogy mit, hogyan csináljon ahhoz, hogy velőtrázó orgazmusban legyen részed.

7. Gazdagítsd a fantáziavilágod

Biztos hallottad már, hogy a legfontosabb nemi szerv az agy. Gazdagítsd a fantáziavilágod néhány erotikus filmmel (nem pornóval), könyvvel. Ezek segítenek például a szerepjátékokban.

 

Ligeti Anna


„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
„Így jöttünk össze” – 5 történet a megismerkedésről a férfi szemszögéből
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
Neked melyik csillagjegy az ideális szexpartner?
Neked melyik csillagjegy az ideális szexpartner?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.