intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 tipp a jobb szexuális életért

Eltűnt a szexuális életed? A gyerekek, a munka, a számlák és a mindennapok szorítása közepette a szenvedélyes szex csak távoli álom. Készen állsz arra, hogy újra felszítsd a tüzet? Ezek a tippek segítenek abban, hogy mind fizikailag, mind szellemileg ráhangolódhass.

 

  1. Tudatosítsd, hogy jár neked a mesés szex

Mi van akkor, ha nem ment le a szülés utáni plusz súly, és bizonyos testrészeid nem olyan feszesek, mint korábban? Ez nem számít!

Amikor ágyban vagy, és szeretsz, a partneredet nem érdeklik az olyan kis tökéletlenségek, amelyek esetleg téged zavarnak. Valószínűleg az ő teste sem tökéletes. Hidd el, mindenkinek jár a mesés, szenvedélyes szex!

  1. Tervezz!

A szex időzítése furcsának tűnhet, ám néha szükség van egy kis tervezésre. Minden mást is megtervezhetsz az életedben, miért pont a szexszel tennéd másképp? Érdekes dolgok sülhetnek ki egy megtervezett szexrandiból, próbáld ki!

  1. Felejtsd el azt, hogy „normális”

A szexben semmi sem furcsa. Mindenki máshogy szereti, máshogy csinálja. Neked sem kell szégyenkezned amiatt, hogy mire vágysz. Vannak, akik szeretnek szexjátékokat kipróbálni, mások szerepjátékoznak vagy bevesznek egy kis vadságot is a játékba. Minden megengedett, a lényeg az, hogy mindketten akarjátok.

  1. A gyógyszerekről beszélj az orvossal

Egyes gyógyszerek tompíthatják a szexuális érzékelést és csökkenthetik a libidót. Ilyenek az antidepresszánsok, a vérnyomás elleni gyógyszerek. Ha ilyeneket szedsz, és nem érzed olyan élesnek a szexuális együttléteket, amilyennek szeretnéd, akkor beszélj a kezelőorvosoddal, ő tudni fogja, mi a teendő.

  1. Válassz számodra megfelelő fogamzásgátlást

Lehetetlen elengedni magad, ha aggód a teherbeesés miatt. Szerencsére manapság már nagyon sokféle tabletta közül választhatsz. Ebben a döntésben segít a nőgyógyászod. B-tervnek pedig mindig ott az óvszer, ami a szexuális úton terjedő betegségek nagy részétől is védelmet jelent.

  1. Adj útmutatást a partnerednek

Ehhez első körben az kell, hogy ismerd a saját tested, és tudd, hogy mi a jó neked. A nők nagy része nem képes a hüvelyi orgazmusra, a dologhoz szükség van a csikló stimulálására is. Ahhoz, hogy ezt feltérképezd, maszturbálj bátran, akár a partnered jelenlétében is.

Amint már jól ismered önmagad, tudod irányítani a szerelmedet, hogy mit, hogyan csináljon ahhoz, hogy velőtrázó orgazmusban legyen részed.

  1. Gazdagítsd a fantáziavilágod

Biztos hallottad már, hogy a legfontosabb nemi szerv az agy. Gazdagítsd a fantáziavilágod néhány erotikus filmmel (nem pornóval), könyvvel. Ezek segítenek például a szerepjátékokban.

Ligeti Anna

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KORHATÁROS TARTALOM

intimzona.hu

Az a tartalom, amelyet most meg akarsz nyitni, a jelenleg hatályos, 2010. évi CLXXXV. törvény szerint a IV. kategóriába tartozik. Oldalunkon edukációs célú, szexuális tartalmú anyagokkal is találkozhatsz.