intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

„Tíz év házasság, tizenkilenc év szerelem, két gyerek, rengeteg öröm, sok sírás, még több szeretet. Ezek vagyunk mi, együtt. Soha nem mondtam el, hogy miért mentem hozzád. Nem azért, mert ennek így kellett lennie, és nem is azért, mert a szüleink már nagyon szerették volna.

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Emlékszel az első randinkra? Furcsa érzések keringtek bennem, de azt rögtön tudtam, hogy nem vagy szokványos srác. 19 évesek voltunk, semmi tapasztalat, csak óriási érzések. Senki sem hitte el, hogy létezik első látásra szerelem. Pedig létezik.

Rengeteg idő telt el a házasságkötésünkig, és senki nem értette, hogy miért vártunk ennyi évet. De ez miattam volt. Szükségem volt a tapasztalataimra, hogy egyszer elmondhassam, miért vagy számomra annyira különleges.

Szeretem, hogy figyelsz rám, nem mondod, hogy jó a hajam, amikor szörnyű. Magadtól is kiveszed a szatyrot a kezemből, amikor hazaérek a vásárlásból. Szeretem, hogy imádod a gyerekeket, és szeretsz velük lenni, így ha nekem egy kis énidő kell, tudom, hogy nincs gond, csinálhatom, amit csak szeretnék. Szeretem, hogy támogatsz engem, segítesz, hogy előrébb jussak. Régimódi vagy, és ilyen férfi már nagyon kevés van. Kinyitod az ajtót, ha be akarunk menni valahova, de pontosan tudod, hogy az étteremben neked kell előre menned. Tudod, hogy a marhahúshoz a legjobb a vörösbor, de te rozét rendelsz, mert azt is tudod, hogy én azt szeretem.

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Tudod, hogy elég erős vagyok bármihez, de azt is tudod, hogy mikor kell mellettem lenned, mert látod, amikor már kezdek besokallni. Szeretem, hogy képes vagy barbizni a lányokkal, vagy fodrászosat játszani.

Szeretem, ahogy csitítod őket szombat reggel, hogy anya hadd aludjon még egy kicsit (pedig neked is szükséged lenne rá).

Szeretem azt a féloldalas mosolyt az arcodon és azt, hogy szavak nélkül is tudod, mire gondolok. Hihetetlen érzés, amikor karácsonykor azt kapom ajándékba, amire egész évben vágytam. Hogy honnan tudod? Fogalmam sincs. Figyelsz rám…

Szeretem, amikor megnézünk egy filmet együtt és utána még órákig tudunk beszélni róla. Szeretem, hogy nem gondoljuk ugyanazt mindenről, de tudunk vitázni. Szeretem, hogy megtanultál kertészkedni, és olyan környezetet alkottál körénk, amiben öröm létezni.

Elmondhatatlan érzés, hogy tudom, a közeledben biztonságban vagyok, nem érhet baj. Szeretem, hogy mindent meg tudsz szerelni, ami elromlik, nem okoz gondot a terasz burkolása, egy szoba kifestése, vagy egy fa hintaágy sem. Kreatív vagy, és megvalósító, inspiráló és alkotó. Remélem, hogy a lányok is ilyenek lesznek.

Szeretem, amikor reggel álmosan rám nézel, és azt mondod: Szeretlek. Mert nem szégyelled ezt kimondani. Szeretem, hogy nem szórod feleslegesen a bókokat, de amikor szükség van rá, dicsérsz, akár másoknak vagy mások előtt is. Melletted értékesnek érzem magam, elhiszem, hogy bármire képes vagyok. Azt hiszem, nem is kell ennél több egy embernek. De igen, mégis kell. A remény, hogy életem végéig mellettem maradsz, és olyan csöpögősen, romantikusan együtt fogunk megöregedni. Igen, kell az, hogy példát mutass a lányoknak, hogy milyen egy férj, vagyis milyennek kéne lennie. Kell az, hogy általad tanulják meg, hogy milyen egy igazi férfi, és milyen, amikor egy nő nőnek érzi magát mellette. Segítened kell, hogy ne adják alább, hogy jól válasszanak, és ettől boldogok legyenek. Igen, azt hiszem, ennyi kell egy embernek. Ennyi kell nekem.

És köszönöm, hogy férfi vagy, mindig, minden pillanatban. Köszönöm, hogy akkor is képes vagy szeretni engem, ha én már reményemet vesztettem. Köszönöm, hogy teljessé teszel engem. Köszönöm, hogy nem akartál és nem is akarsz megváltoztatni, de gyengéden megmutatod a helyes irányt. Köszönöm, hogy mindig érezhetem, hogy szeretsz, mert ez nagyon fontos nekem.

Remélem, hogy mindig szerethetlek, legalább annyira, mint most.”


Miért működik a kémia?
Miért működik a kémia?
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.