intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban

Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban

A szex mindenkinek máshogy jó, mindenki másra vágyik, ezért van az, hogy sokszor nehéz megtalálni a megfelelő partnert. A régen elrendezett házasságok rákfenéje is sokszor a szex volt, hiszen semmi garancia nem volt arra, hogy a pár „jól működik” együtt. Az egyéni vágyakon túl azonban más szokások is közrejátszanak abban, hogy a párok hogyan és mikor szexelnek.

Ami nekünk normális, máshol megdöbbentő, vagy épp megbotránkoztató, és számunkra is lehetnek olyan szokások, amelyektől megáll bennünk az ütő. Íme, a legérdekesebb szexuális szokások a nagyvilágból.

Mozambik – A tiltott csók hazája

Egy hely, ahol nem szokás csókolózni. Nem valami felemelő, nem igaz? Mozambikban még a házasok sem csókolják meg egymást, sőt, szex közben sem hódolnak ennek a csodás dolognak. Ma már nem teljesen tiltott dolog a csók, mégsem szívesen élnek vele az emberek.

Nepál egyes törzsei – Ahol a vértestvérek ágytestvérek is

Nem mindenhol ugyan, csak bizonyos törzseknél az a szokás, hogy ha két fiútestvér közül az egyiknek felesége lesz, akkor az asszony mindkét férfit kiszolgálja szexuálisan. A vagyon így kedvezőbben oszlik meg, és így a nemi egyenlőtlenségeket is kiküszöbölik.

Indonézia – Szex idegenekkel

Jáva szigetén a Gunung Kemukus hegyre sok zarándok látogat el. Azért teszik ezt, hogy a hegyen idegenekkel szexeljenek. A házasoknak hétszer kell ezt a zarándokutat megjárniuk, de sosem a házastársukkal kell szexuális kapcsolatot létesíteniük, hanem egy idegennel, csak így járhatnak szerencsével.

Észak-Afrika egyik törzse – Nappal semmi szex!

A túl gyakori szexuális élet elvonja az energiát másról – így gondolják Észak-Afrika egyik törzsében. Emiatt betiltották a nappali szexet… és azt, hogy rossz álmok után szexeljenek az emberek, vagy vihar esetén, sőt akkor sem szabad összebújni, ha a férj krokodilt vagy kígyót ölt.

Kambodzsa – Szerelemkunyhók szextesztre

Azoknak a lányoknak, akik már érettek szexuális értelemben, lehetőségük van arra, hogy kipróbáljanak férfiakat, hogy vajon kivel stimmelnek a dolgok az ágyban. Ezt kis szerelemkunyhókban tehetik meg, amelyeket kifejezetten erre a célra építenek. Kambodzsában tiltott a válás, ezzel a módszerrel pedig könnyebb partnert választani egy egész életre.

Kelet-afrikai maszájok – Forró vendégszeretet

Ha maszáj népeket látogat meg egy idegen férfi, mindent megtesznek azért, hogy jól érezze magát. A szó legszorosabb értelmében. Elhalmozzák mindennel, és még a feleségüket is felajánlják, de választhat másik nőt is, ha úgy tartja kedve. Ha várandós lesz a nő, annak csak örülnek, hiszen frissül a törzs génállománya.

Írország – Tartózkodó szexualitás

Egy nép, akiknél az előjátéknak és a nyelves csóknak nem volt szerepe a szexben, sőt, a női orgazmus sem számított. Ugye milyen furcsán hangzik? Most is nagyon tartózkodóak, már, ami a szexet illeti. Nem szívesen vetkőznek le egymás előtt, valamilyen ruhadarab mindig marad rajtuk együttlétekkor. Félnek a szexuális úton terjedő betegségektől, ezért nem igazán mennek bele semmilyen kalandba.

Tunézia – Férj? Csak szűzen!

Tunézia gyönyörű ország, ám a gondolkodásmódjuk nagyban eltér a miénktől. Itt csak az a nő mehet férjhez, aki még senkivel nem feküdt le. A nászéjszakán ezt bizonyítania kell a lánynak azzal, hogy közösüléskor vérzik. Aki nem vérzik, az nem szűz – az ő elképzeléseik szerint. A nők azonban gyakran fordulnak plasztikai sebészhez, aki segít megoldani ezt az apró kis problémát.

Szaúd-Arábia – Férj és feleség? Csak szűzen!

Igen, ilyen is van! Egy ország, ahol nemcsak a nőknek kell szűzen házasodniuk. A férfiak ugyanígy kötelesek magukat megtartóztatni a nászéjszakáig más nőkkel vagy a jegyesükkel is. A férfiak sokszor azonos neműekkel keresik a szexuális kapcsolatot, hogy szerezzenek némi rutint a házasság előtt. Ez azonban nem biztos, hogy elég tudással ruházza fel őket.

 

Ligeti Anna


Tedd, és ne tedd – Szex után
Tedd, és ne tedd – Szex után
Te mindent megbeszélsz a pasiddal?
Te mindent megbeszélsz a pasiddal?
A szex tanulható
A szex tanulható
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Randikommandós Anna viszontagságai – avagy a három legszörnyűbb randiélményem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.