intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban

Nappal tilos a szex, tiltott a csók… - Ilyen helyek is vannak a világban

A szex mindenkinek máshogy jó, mindenki másra vágyik, ezért van az, hogy sokszor nehéz megtalálni a megfelelő partnert. A régen elrendezett házasságok rákfenéje is sokszor a szex volt, hiszen semmi garancia nem volt arra, hogy a pár „jól működik” együtt. Az egyéni vágyakon túl azonban más szokások is közrejátszanak abban, hogy a párok hogyan és mikor szexelnek.

Ami nekünk normális, máshol megdöbbentő, vagy épp megbotránkoztató, és számunkra is lehetnek olyan szokások, amelyektől megáll bennünk az ütő. Íme, a legérdekesebb szexuális szokások a nagyvilágból.

Mozambik – A tiltott csók hazája

Egy hely, ahol nem szokás csókolózni. Nem valami felemelő, nem igaz? Mozambikban még a házasok sem csókolják meg egymást, sőt, szex közben sem hódolnak ennek a csodás dolognak. Ma már nem teljesen tiltott dolog a csók, mégsem szívesen élnek vele az emberek.

Nepál egyes törzsei – Ahol a vértestvérek ágytestvérek is

Nem mindenhol ugyan, csak bizonyos törzseknél az a szokás, hogy ha két fiútestvér közül az egyiknek felesége lesz, akkor az asszony mindkét férfit kiszolgálja szexuálisan. A vagyon így kedvezőbben oszlik meg, és így a nemi egyenlőtlenségeket is kiküszöbölik.

Indonézia – Szex idegenekkel

Jáva szigetén a Gunung Kemukus hegyre sok zarándok látogat el. Azért teszik ezt, hogy a hegyen idegenekkel szexeljenek. A házasoknak hétszer kell ezt a zarándokutat megjárniuk, de sosem a házastársukkal kell szexuális kapcsolatot létesíteniük, hanem egy idegennel, csak így járhatnak szerencsével.

Észak-Afrika egyik törzse – Nappal semmi szex!

A túl gyakori szexuális élet elvonja az energiát másról – így gondolják Észak-Afrika egyik törzsében. Emiatt betiltották a nappali szexet… és azt, hogy rossz álmok után szexeljenek az emberek, vagy vihar esetén, sőt akkor sem szabad összebújni, ha a férj krokodilt vagy kígyót ölt.

Kambodzsa – Szerelemkunyhók szextesztre

Azoknak a lányoknak, akik már érettek szexuális értelemben, lehetőségük van arra, hogy kipróbáljanak férfiakat, hogy vajon kivel stimmelnek a dolgok az ágyban. Ezt kis szerelemkunyhókban tehetik meg, amelyeket kifejezetten erre a célra építenek. Kambodzsában tiltott a válás, ezzel a módszerrel pedig könnyebb partnert választani egy egész életre.

Kelet-afrikai maszájok – Forró vendégszeretet

Ha maszáj népeket látogat meg egy idegen férfi, mindent megtesznek azért, hogy jól érezze magát. A szó legszorosabb értelmében. Elhalmozzák mindennel, és még a feleségüket is felajánlják, de választhat másik nőt is, ha úgy tartja kedve. Ha várandós lesz a nő, annak csak örülnek, hiszen frissül a törzs génállománya.

Írország – Tartózkodó szexualitás

Egy nép, akiknél az előjátéknak és a nyelves csóknak nem volt szerepe a szexben, sőt, a női orgazmus sem számított. Ugye milyen furcsán hangzik? Most is nagyon tartózkodóak, már, ami a szexet illeti. Nem szívesen vetkőznek le egymás előtt, valamilyen ruhadarab mindig marad rajtuk együttlétekkor. Félnek a szexuális úton terjedő betegségektől, ezért nem igazán mennek bele semmilyen kalandba.

Tunézia – Férj? Csak szűzen!

Tunézia gyönyörű ország, ám a gondolkodásmódjuk nagyban eltér a miénktől. Itt csak az a nő mehet férjhez, aki még senkivel nem feküdt le. A nászéjszakán ezt bizonyítania kell a lánynak azzal, hogy közösüléskor vérzik. Aki nem vérzik, az nem szűz – az ő elképzeléseik szerint. A nők azonban gyakran fordulnak plasztikai sebészhez, aki segít megoldani ezt az apró kis problémát.

Szaúd-Arábia – Férj és feleség? Csak szűzen!

Igen, ilyen is van! Egy ország, ahol nemcsak a nőknek kell szűzen házasodniuk. A férfiak ugyanígy kötelesek magukat megtartóztatni a nászéjszakáig más nőkkel vagy a jegyesükkel is. A férfiak sokszor azonos neműekkel keresik a szexuális kapcsolatot, hogy szerezzenek némi rutint a házasság előtt. Ez azonban nem biztos, hogy elég tudással ruházza fel őket.

 

Ligeti Anna


Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a pasi szerelmes beléd...
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Ezt szeretik a nők a szexben 18+
Játékosság a szexben
Játékosság a szexben
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.