intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 érv a reggeli szex mellett

5 érv a reggeli szex mellett

Imádsz reggel szeretkezni? A reggeli kávé helyett is inkább ezt csinálnád? Vagy épp fogalmad sincs, hogy ebben mi a jó? Íme, a mi 5 érvünk a reggeli szex mellett.

A 16. században az orvosok még úgy gondolták, hogy a sikeres gyermekáldás elérése érdekében reggel is szeretkezni kell, ugyanis ebben a napszakban frissebbek az emberek, így jobban teljesítenek. Ez igaz, ám emellett még számtalan érv felhozható a reggeli gyors menetek vagy épp lassú, ráérős szeretkezések mellett.

1. Fuccs a reggeli migrénnek

Sokszor arra ébredsz, hogy fáj a fejed? Ez annak köszönhető, hogy valami miatt nem alszol elég pihentetően. Lehet, hogy a hálószoba diszkrét fényei zavarnak, vagy a fejed mellett töltőre tett mobilod. Mindegy is, egy jó szex elűzi a fejfájást. Próbáld ki!

2. Kipipálhatod a reggeli edzést

A szex az egyik legjobb zsírégető, ezt szakértőktől tudjuk. Fél óra alatt akár 120 kelóriát is elégethetsz egy jó kis szexszel. Igaz, hogy a futás jó időtöltés, no, de nem jobb egy kis hancúr a pasiddal?

3. Gyorsabb, izgibb

Már eleve egy szál pendelyben vagy az ágyban (vagy meztelenül),így akár azonnal történhetnek a dolgok. Nem kell semmivel bajlódni, csak csináljátok, és kész.

4. Máris jól indul a nap

Nincs rosszabb, mint bal lábbal kelni, és egész nap csak rosszkedvűen létezni. Egy jó szex ezen is segít. A szex ugyanis segít a stressz leküzdésében, mivel emeli a szerotoninszintet a szervezetben. Így már vidáman indulsz a munkahelyedre, és ebből semmi sem zökkenthet ki.

5. Egyből kihasználható a reggeli merevedés

A férfiak reggeli erekciója teljesen normális, élettani dolog. Ráadásul a férfiak tesztoszteronszintje a hajnali órákban a legmagasabb. A reggeli menetekkel ezeket ki is használhatjátok.

+1. Erősebb lesz az immunrendszer

A szeretkezés megemeli az immunglobulin-A szintjét a vérben. Ez az a vegyület, amelynek segítségével harcolni tudsz a fertőzések ellen. Már mehetsz is tömegközlekedéssel, nem kapod el a náthát senkitől.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Az önkielégítés hatásai az agyadra
Az önkielégítés hatásai az agyadra
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
5 tény az  önkielégítésről
5 tény az önkielégítésről
„Hagyd már el!”
„Hagyd már el!”
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.