intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 érv a reggeli szex mellett

5 érv a reggeli szex mellett

Imádsz reggel szeretkezni? A reggeli kávé helyett is inkább ezt csinálnád? Vagy épp fogalmad sincs, hogy ebben mi a jó? Íme, a mi 5 érvünk a reggeli szex mellett.

A 16. században az orvosok még úgy gondolták, hogy a sikeres gyermekáldás elérése érdekében reggel is szeretkezni kell, ugyanis ebben a napszakban frissebbek az emberek, így jobban teljesítenek. Ez igaz, ám emellett még számtalan érv felhozható a reggeli gyors menetek vagy épp lassú, ráérős szeretkezések mellett.

1. Fuccs a reggeli migrénnek

Sokszor arra ébredsz, hogy fáj a fejed? Ez annak köszönhető, hogy valami miatt nem alszol elég pihentetően. Lehet, hogy a hálószoba diszkrét fényei zavarnak, vagy a fejed mellett töltőre tett mobilod. Mindegy is, egy jó szex elűzi a fejfájást. Próbáld ki!

2. Kipipálhatod a reggeli edzést

A szex az egyik legjobb zsírégető, ezt szakértőktől tudjuk. Fél óra alatt akár 120 kelóriát is elégethetsz egy jó kis szexszel. Igaz, hogy a futás jó időtöltés, no, de nem jobb egy kis hancúr a pasiddal?

3. Gyorsabb, izgibb

Már eleve egy szál pendelyben vagy az ágyban (vagy meztelenül),így akár azonnal történhetnek a dolgok. Nem kell semmivel bajlódni, csak csináljátok, és kész.

4. Máris jól indul a nap

Nincs rosszabb, mint bal lábbal kelni, és egész nap csak rosszkedvűen létezni. Egy jó szex ezen is segít. A szex ugyanis segít a stressz leküzdésében, mivel emeli a szerotoninszintet a szervezetben. Így már vidáman indulsz a munkahelyedre, és ebből semmi sem zökkenthet ki.

5. Egyből kihasználható a reggeli merevedés

A férfiak reggeli erekciója teljesen normális, élettani dolog. Ráadásul a férfiak tesztoszteronszintje a hajnali órákban a legmagasabb. A reggeli menetekkel ezeket ki is használhatjátok.

+1. Erősebb lesz az immunrendszer

A szeretkezés megemeli az immunglobulin-A szintjét a vérben. Ez az a vegyület, amelynek segítségével harcolni tudsz a fertőzések ellen. Már mehetsz is tömegközlekedéssel, nem kapod el a náthát senkitől.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Randitippek a két ünnep közti időszakra
Randitippek a két ünnep közti időszakra
Nem KELL férjhez menni!
Nem KELL férjhez menni!
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
7 szokás, ami nem tesz jót a szexuális életednek
7 szokás, ami nem tesz jót a szexuális életednek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.