intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nem vesz észre? Tegyél érte!

Nem vesz észre? Tegyél érte!

A kiszemelted észre sem vesz? Nem kell ennek így maradnia. Vannak trükkök, amelyekkel kicsit segíthetsz a természetnek. Nem olyan nehéz, mint amilyennek hangzik.

Nem vesz észre? Tegyél érte!

1. Add önmagad

Sokan arra törekszenek, hogy az általuk kiszemelt férfi előtt valaki másnak tűnjenek. Olyan valakinek, aki szerintük jobban felkorbácsolja a pasi érdeklődését. Ez egy nagy butaság, a férfiak ugyanis ki nem állhatják, ha szerepet játszanak nekik. A legjobb, amit tehetsz, hogy megpróbálsz önmagad maradni minden helyzetben. Légy hű az elveidhez, ez sok férfit levesz a lábáról.

2. Barátkozz össze a barátaival

Egy férfi szívéhez nem a gyomrán át vezet az út, ez biztos. Inkább az általa olyan nagyra becsült barátai azok, akik kimondják, amit hallania kell. Ha ez a hallanivaló rólad pozitív, akkor már félig nyert ügyed van. Barátkozz hát össze a haverjaival, mert ezzel sok lépést teszel a szerelmed szíve felé.

Nem vesz észre? Tegyél érte!

3. Véletlenek nincsenek…

De lehet úgy intézni, hogy a dolgok annak tűnjenek. Egy kis leleményességgel segíthetsz magadon. Véletlenül pont akkor mész edzeni, amikor ő szokott, véletlenül pont abba a ruhaboltba mész be, stb. Sok ilyen véletlen helyzetet lehet találni, amikor véletlenül találkoztok.

4. Ne higgye, hogy odáig vagy érte

Ezt akár a pasizási törvénykönyvbe is bele lehetne foglalni, annyira fontos pont. A férfiak ugyanis ösztönből szeretnek egy nőért harcolni. A túl könnyű zsákmánynak csak ideig-óráig élvezik az előnyeit, de hamar ráunnak. Neked persze nem az egyéjszakás kaland a célod. Vesd be magad, és tégy úgy, mintha nem is érdekelne, csak úgy köszöntök egymásnak. Hidd el, nagyon is érdekli majd, hogy téged ő miért nem hoz lázba.

5. Mosolyogj!

Senki sem szereti a savanyú társaságot. A pasik is odavannak a jókedvű lányokért, főleg, ha a mosoly mögött rejtőzik az üzenet: tetszel nekem! Arra viszont vigyázz, hogy ne vihogj, főleg ok nélkül, mert az visszatetsző, és kiábrándító.

6. Mérd fel az elvárásokat

Amikor eldöntötted, hogy becserkészed szíved választottját, még biztos nem voltál tisztában az ő vágyaival, azzal, hogy neki mi tetszik. Próbálj nyomozni egy kicsit, és a kedvében járni. Biztos felfigyel rá, ha olyan ruciban, vagy olyan frizurával lát, ami az ideálja.

Ha szeretnél párkapcsolatról, ismerkedésről valakivel beszélgetni, keresd online rendelésünket itt!


A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
Vággyal vagy vágy nélkül – nem mindegy
Beszélj a szexről a gyermekeddel!
Beszélj a szexről a gyermekeddel!
Bohókás, játékos és szenvedélyes szex
Bohókás, játékos és szenvedélyes szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.