intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Hogy miért lépnek félre a férfiak? Ez a kérdés mindig csak a megcsalt félnek nem egyértelmű. Aki épp benne van, nem látja tisztán az okokat. Összegyűjtöttünk néhány gyakori indokot, amiért a férfiak kikacsintanak a kapcsolatból.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Sokszor csak szomorúan tudomásul veszed, hogy az aktuális pasid nem a hűség mintaképe. Egy véletlen füles miatt, egy sms vagy e-mail elolvasásakor egy világ dől össze benned, hogy becsaptak, kihasználtak, megaláztak. De miért?

1. Uralkodó ösztönök

Mióta lemásztunk a fáról, a pasikban benne van a fajfenntartásért felelős ösztön. Az emberiség életének kezdetén a faj fenntartása volt a legfontosabb, e miatt a hím egyedek annyi nősténnyel párosodtak, amennyivel csak lehetőségük volt. Persze mára erről már szó sincs, a jó illatú, csinos pincérlány nem a fajfenntartás miatt kell a pasidnak. A genetika azonban már csak genetika marad.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

2. Nosztalgia

„Ó, drágám, nagyon sajnálom, de feltörtek bennem azok a régi érzések!” – ugye te is hallottad már ezt a mondatot? A pasid újra találkozott valahol az exével, és nem tudtak parancsolni maguknak.

3. Kísértés

A pillanatnyi kielégülés… Sok férfinak ez a veszte. Egyeseknél nem kell hozzá sok, hogy azonnal megtegyék, amiről különben tudják, hogy nem kéne. Egy csábos mosoly, egy ártatlan kacsintás már lázba hozza őket, és vége is. 

4. Válság 

Ha a kapcsolat valami miatt válságba kerül, nagyon nehéz megbeszélni a dolgot. Még nehezebb esetleg külső segítséget kérni. A férfiak általában elzárkóznak ezektől a megoldási formáktól. E helyett inkább keresnek valakit, aki megérti őket, aki nem csak a gyerekkel és a vacsorával törődik, hanem az ő férfiúi vágyaikkal is. Amíg te esetleg a homokba dugod a fejed, és hagyod a dolgokat, addig ő megvigasztalódik, hiszen szüksége van rá.

5. Kalandvágy

Egy régóta tartó kapcsolatban már nem lángol annyira a vágy, nincs az a pezsgés, mint korábban. A férfiaknak azonban kell ez a szikra, hogy érezzék, meg kell szerezniük a nőt. Ha ezt elvesztik, könnyen előfordulhat, hogy az izgalom és a kaland kedvéért keresnek kihívásokat máshol. A hétvégi összebújós filmnézések hosszú távon nem a pasiknak valók. Ha szeretnéd megtartani őt, és csak magadnak, akkor meg kell tanulnod a megújulás művészetét. Tudnod kell, hogyan legyél izgalmas, szexi, hogy neki ne legyen kedve senki másra ránézni.

Veled előfordult már, hogy a pasid más nőnél keresett magának izgalmat? Oszd meg velünk kommentben tapasztalataid.


Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
Szex csak azért, hogy a férfi elégedett legyen…
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
Szerelmesen teljes az élmény
Szerelmesen teljes az élmény
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.