intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed

Fontos pozitívumok, amelyek megfűszerezik a szexuális életed

Hosszabb kapcsolatokban hajlamosak vagyunk eltunyulni. Már, ami a szexualitást illeti. Nagyon jól elvagyunk egymással, de ez már nem az, amire vágyunk. Elégedetlenség és megfelelési kényszer itatja át az együttléteket, amelyeket sokszor valami kötelező elemnek tekintünk. Sokszor már hiányoznak a kapcsolatból olyan alapvető pozitívumok, amelyek egykor megvoltak, mára azonban nem olyan egyértelműek.

Egy kapcsolatban fontos, hogy mindketten benne legyetek, és ne csak az egyik fél akarja. A szexualitás ugyanilyen, ám ott lehetsz nagyvonalú, és ágyba bújhatsz a szerelmeddel csak azért is, mert ő szeretné. Ha van egy kis fűszer a szexuális együttlétekben, akkor igencsak forró és szabad lehet. Ha azonban ez a fűszer hiányzik, nehéz hosszú távon fenntartani az érdeklődést.

1. Kreativitás

Ahhoz, hogy minden együttlét érdekes legyen, és ne váljon rutinszerűvé a szexuális kapcsolatotok, szükség van némi kreativitásra. Az nem elég, ha a jól megszokott misszionárius pózban szeretkeztek, mert az már úgyis bevált. az emberi fantázia csodálatos, nagyon sok mindent tudunk kitalálni, ha igazán nyitottak vagyunk. Újítsatok! Próbáljatok ki új pózokat, helyszíneket, játsszatok szerepjátékokat. Hihetetlen dolgokat élhettek át együtt egy kis fantáziával. A lényeg, hogy mindig osszátok meg egymással, mit gondoltok a felmerülő ötletekről, és csak azt tegyétek meg, amit mindketten akartok.

2. Türelem

A nőknek – általában – hosszabb időre van szükségük ahhoz, hogy felkészüljenek a szexre. Az előjáték pont erre való. Fontos tehát, hogy ne kapkodjatok. Sokkal nagyobb gyönyört adhat mindkettőtöknek, ha jól előkészítitek az együttlétet, a hüvely kellőképp nedves, és a behatolás könnyen kivitelezhető. Türelem tehát, mert tényleg meghozza a várt eredményt.

3. Spontaneitás

Néha a türelem nem erősségünk. Ha igazán belevetitek magatokat a szexualitásotok valódi feltárásába, nem lehet kihagyni néhány spontán menetet. Ha fűszerre vágytok, ez valóban az. A spontán együttlétek izgalmasak, mert előfordulhat, hogy valaki felfedezi, mit csináltok – például egy mosdóban. Izgalmasak, mert nem számítotok rá. Bárhol megtehetitek, csak kell hozzá egy kis kreativitás. Lásd 1-es pont.

4. Bátorság

Ha a bizalom megfelelő köztetek, akkor nem kérdés, hogy könnyen lehettek bátrak a szexben. Bevállalhattok olyan dolgokat is, amelyekkel még nem próbálkoztatok, de izgatja a fantáziátokat. Próbáljatok ki néhány szexuális játékszert, ez új fejezetet nyithat a megszokott szexuális életetekben.

5. Önzetlenség

Vannak helyzetek, amikor a partnered igényeit a saját vágyaid elé kell helyezned. A szex pont ez a terep. Hihetetlen érzés boldogságot adni a szexben, és, ami a legjobb, biztos lehetsz benne, hogy meglesz a jutalmad. Egymás kielégülése a legfontosabb azoknál a pároknál, ahol a szexuális élet kielégítő, kiegyensúlyozott.

Ajándékozd meg a kapcsolatod ezzel az öt pozitívummal. A karácsony pont jó alkalom arra, hogy kicsit jobban odafigyeljetek egymásra.


Tarjáni Rita


Az én álompasim
Az én álompasim
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)
Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
Így változtunk meg 15 év alatt – egy kapcsolat története dióhéjban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.