intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

10 dolog, amiért jó férfinak lenni – női szemmel

10 dolog, amiért jó férfinak lenni – női szemmel

Az, hogy miért jó nőnek lenni, számunkra teljesen evidens. Sokszor azért elkap az érzés, hogy de jó lenne egy napra férfibőrbe bújni, és minden előnyt élvezni, amit az erősebbik nem élvez. Összegyűjtöttük most a mi tízes listánkat arról, hogy szerintünk miért jó pasinak lenni. Ha neked van még ötleted, oszd meg velünk.

10 dolog, amiért jó férfinak lenni – női szemmel

1. A ráncok csak karakteresebbé teszik az arcukat

Mi, nők harmincon túl folyamatos és drámai küzdelmet folytatunk az öregedés látható jelei, azaz a ráncok ellen. Amikor megjelenik az első kis halovány szarkaláb, kétségbeesve rohanunk a kozmetikushoz és vesszük meg a legdrágább szereket is, csak azért, hogy végre eltűnjön onnan. Ezzel szemben a pasik arcát egy-egy (vagy sok) ránc csak még jobban kiemeli. Egyszerűen jól áll nekik és kész! Mázlisták!

2. A szőrtelenítés nem kötelező

Ez a pont az egyik legdurvább. Míg mi szenvedünk egyetlen szőrszál láttán, és a kozmetikusnál vért izzadunk a fájdalomtól, addig a pasik dönthetnek úgy is, hogy nem szőrtelenítenek. Vannak, akik igen, de ez az ő döntésük, és nem társadalmi elvárás. Mázlisták #2!

3. Egy zakó és egy ing mindent megold

A nők szenvednek a gardróbban, soha nincs egy rongyunk sem, amit felvehetnénk. A férfiak bezzeg egy farmer + ing + zakó kombinációban bárhova elmehetnek (a szigorú dress code-os helyeket kivéve, de az más történet).

4. Tudják, mi az a les

Szerkesztőségünk egyik tagja ragaszkodott ahhoz, hogy ezt a pontot bevegyük a listába. Kislány korában elmagyarázta neki az apukája, hogy mikor van les egy focimeccsen, de azóta sem érti 100%-osan. A férfiaknak ezt nem kell elmagyarázni. Egyszerűen tudják, és kész.

5. Nem bonyolítanak mindent túl

A nők rendkívüli érzékkel rendelkeznek a dolgok túlgondolásában. Külön kis történetet vagyunk képesek szőni a legapróbb dolog köré is. Ebből persze levonjuk a téves következtetéseket, és kész a magunk kreálta káosz. Ez egy pasival sohasem történhet meg.

6. Képesek a dolgokat érzelmek nélkül is megélni

Számunkra elképzelhetetlen, hogyan tudják egyes szituációkban kiiktatni az érzéseiket. Nekik a szex is simán működik érzelmek nélkül. Nem biztos, hogy sokáig bírnánk, de megérné egyszer az ajtón kívül hagyni az érzéseket, és hideg fejjel, magabiztosan dönteni valamiben.

7. Állva pisilnek

Ez nagyon jó lehet. Egy nyilvános WC nem akadály, nem kell az ülőke állapotával törődni. Egy fa tövében is simán megy, nem kell guggolva egyensúlyozni. Mázlisták #3!

8. Teljesen elfogadott, ha sörözni mennek a haverokkal

Egy nőre, aki feleség és anya, ferde szemmel néznek, ha kicsit kirúg a hámból és elmegy a barátnőivel koktélozni. Milyen anya az ilyen? Otthon hagyta a gyereket szegény férjjel. Bezzeg a férfiaknak a heti egyszeri sörözés teljesen elfogadott, sőt, kinézik maguk közül azt, aki egyszer kimarad.

9. Simán lehetnek a strandon félmeztelenek, hiszen ez a normális

Egy nő azonban mindig a bikinifelsőjével napozhat csak. Ha másként szeretne, marad a saját kert, vagy egy elhagyottabb tópart, vagy tengerpart. Ha bírod a rád szegeződő tekinteteket, akkor máshol is lehet, míg rád nem szólnak.

10. Az ősz hajtól sármosabbak

A nő az első ősz hajszálnál esik kétségbe, és sírva húzza ki a fejbőréből. Egy férfinak persze nagyon jól áll az őszes halánték (egy nő számára ajándék ugyebár).


Tévhitek a biztonságos szexről és az intim egészségről
Tévhitek a biztonságos szexről és az intim egészségről
Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!
Lenyúlták a pasimat, de én nyertem!
Higiénia szex után – Íme, az 5 alapszabály
Higiénia szex után – Íme, az 5 alapszabály
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Ismét itt a kedvenc napunk, a szerelmesek napja!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.