intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

Nos, férfiak… mitől jó a nő az ágyban?

Egy párkapcsolat több lábon áll, egyik láb a szexuális élet. Ha az nem működik, a kapcsolat sántítani fog. De mitől nem lesz rutinszerű egy együttlét? Mi az, ami miatt a férfiak úgy gondolják, jó az ágyban a partnerük? Mini közvélemény-kutatást végeztünk.

Mindenki arra vágyik, hogy jó szerető legyen. Arra, hogy partnere minden alkalommal a mennybe repüljön. Sajnos azonban ennek sokszor a kommunikáció hiánya áll az útjába. Ahhoz, hogy a szerelmed tudja, mi neked a jó, el kell mondanod, de e mellett sok mást is tehetsz, hogy a szerelmes együttlét valóban felejthetetlen legyen. Lássuk, mi derült ki mini közvélemény-kutatásunkból. Ezt gondolják a férfiak:

1. A látszat néha csal

A férfiak elsősorban a szemükkel „vadásznak” partnerre. Ám sokszor éri csalódás, amikor az ágyig jutnak a köldökig dekoltált, üvegcipős Hamupipőkéjükkel. A pasik rájönnek, hogy a látszat néha (elég sokszor) csal, az ilyen lányok ugyanis sokszor kisebbségi komplexusokkal küzdenek, amelyeket az ágyban sem tudnak levetkőzni (ruháikkal ellentétben). Sajnos a bátorságukat is a padlón hagyják a bugyijukkal együtt, és az egész együttlétből egy furcsa bohózat lesz. A férfiak szerint kellemes csalódás lehet egy kevésbé kihívó külsejű lány, aki az ágyban el meri engedni magát, és önfeledten szeretkezik.

2. Nem kell a pornószinkron

A csúnya szavak lehet, hogy izgatóan hatnak egy pornófilmben, de nem feltétlenül korbácsolja fel a vágyakat a való életben. Eléggé lelombozó lehet, ha egy ápolt, magára igényes nő káromkodva ordít aktus közben. Ettől simán lehervadhat a lelkesedés.

3. Hallani akarnak, nem megsüketülni

A pasik imádják, ha egy nő hangot ad annak, hogy imádja, ahogy hozzányúlnak, ahogy élvezi a szexet. Ám az már kevésbé kellemes a férfiak számára, ha a nő mindezt olyan hangerővel teszi, hogy a szomszédok is részesei az éjjeli teleregénynek. Jobban teszed, ha az üvöltözést mellőzöd. Annak viszont nem tudnak ellenállni, ha hallják a hangod, miközben a csúcsra jutsz.

4. Néha teperd le!

Minden pasi szereti, ha kezdeményezhet. De attól teljesen felizgulnak, ha te veszed a kezedbe az irányítást. Ha teljesen váratlanul, izzó szemekkel, forró érintésekkel, csókokkal támadod le a pasid, attól teljesen kész lesz, ez biztos. Egy dologra azonban vigyázz! Maradj nő, ne akard elvenni a férfi szerepét. Hagyd, hogy ő kezdeményezzen, a meglepetés erejét csak néha alkalmazd.

5. Orálisan – finoman!

A pasik imádják, ha a szeretett nő a szájával kényezteti férfiasságukat. Vigyázz azonban, hogy maradj kellően gyengéd, és a fogaid csak abban az esetben használd (nagyon óvatosan), ha a szerelmed kéri tőled.

Mini közvélemény-kutatásunk szerint ez az 5 leggyakoribb dolog, amit a férfiak fontosnak tartanak az ágyban egy nő részéről. Szerinted mi szerepelhetett volna még a felsorolásban?

 

Ligeti Anna


Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen
Ha az iroda falai mesélni tudnának! – Szex a munkahelyen
A szerelem egy kémiai szimfónia
A szerelem egy kémiai szimfónia
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
A nagy Ő, az Egyetlen, a lelki társ – honnan tudod, hogy ő van melletted?
Az ismerkedés 4  törvénye
Az ismerkedés 4 törvénye
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.