intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk

Ilyen ez a szerelem - párokat kérdeztünk

Tökéletes szerelem nem létezik. Ez bizony – bárhogy is fáj – tény. Gondolkodtam a témán, és rájöttem, sokféle szerelemről beszélhetünk a párok közt, de mindnek három fő pillére van, amelyen nyugszik: a szenvedély, az intimitás és a függés.

Ahogy ezen morfondíroztam, akarva-akaratlanul behelyettesítettem a körülöttem lévő szerelmespárokat az általam alkotott szerelemtípusokba. Érdekes volt ez az eszmefuttatás, bár nem biztos, hogy egyesek örülnének annak, hogy hova soroltam őket. Rád melyik szerelemtípus vonatkozik?

Anna és Dávid – a nulla romantika

Náluk baromi jól működik a szex (Annától tudom), és függnek is egymástól minden téren. Anna folyton arról beszél, milyen szuper a kapcsolatuk. Ám ahogy én elnéztem őket, hiányzik náluk az intimitás. Nem tudom, hogy e nélkül meddig tart majd ki a nagy érzelem, de nem igazán látom kettejük közt azt az összebújós, szerelmes pluszt, ami meghatározza, mennyire tartozol a másikhoz.

Ditta és Roland – megszokás

Ditta szerint már szex sincs köztük, olyan régóta vannak együtt. Megszokták egymást, és már a napi rutin kiölte az intimitást is. A függés van jelen köztük, ugyanis van három gyerekük, lakáshitelük, autóhitelük. Nem tudnak és talán nem is akarnak elszakadni egymástól, de nem boldogok, ez biztos.

Anett és Peti – csöpögős romantika

Szenvedély és szeretet jellemzi őket, de valami mégis hiányzik a kapcsolatukból. Mindig mosolyognak, látszólag nincsenek meg egymás nélkül egy percre sem. De vajon meddig képes ezt egy ember fenntartani?

Márk és a nők – egyéjszakás szerelem

Márkban csak szenvedély van, semmi más. Ő az a pasi, aki bármikor talál magának nőt, és ezt ki is használja, nem akar egy valaki mellett kikötni. Rendszeresek az életében az egyéjszakás fordulók, így se ideje, se energiája nem marad arra, hogy valóban elgondolkozzon rajta, érdemes-e így élnie, vagy esetleg többre vágyik ennél.

Dóri és Tomi – Szexmentes övezet

Már hosszú évek óta együtt vannak, nagyon szeretik egymást. Függnek egymástól érzelmileg, hiszen valódi szerelem (amit mind annak tartunk) fűzi össze őket. Ám a kapcsolatuk teljesen szexmentes, hiányzik belőle a szenvedély és a vágy. Valahogy megszokták egymást, és épp ezért nem is engednék el egymás kezét. Csodás az összhang köztük, együtt fognak megöregedni, nézik majd a verandáról a naplementét, csak az egészet testiség nélkül. Egyesek így is tudnak boldogan élni.

Barbi és Győző – Barátokként együtt

Olyanok, mint két kedves lakótárs, akik olyanok, mint a legjobb barátok. Minden megbeszélnek, együtt tervezgetnek, de nincs szenvedély és nem is függnek egymástól. Megdöbbentő számomra, hogy miért pazarolják el a fiatalságukat egymás mellett, amikor még a külső szemlélő is látja, hogy nem egészen ez az, amire vágynak.

Természetesen nem lehet minden tökéletes, de törekedni kell rá. A lényeg az, hogy a kapcsolatban lévők egymáshoz csiszolódjanak, de közben megmaradjon köztük az a kis izzás, amitől a vágy és a szenvedély nem múlik el.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


5 tanács a hüvelyed egészségéért
5 tanács a hüvelyed egészségéért
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
Így különböztesd meg a férfit a kisfiútól
A pecsételő vérzés okai
A pecsételő vérzés okai
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.