intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Légy nő, és hagyd, hogy ő férfi legyen!

Légy nő, és hagyd, hogy ő férfi legyen!

Sokszor hallottuk már azt férfiaktól, hogy a kedvesük mellett váltak jobb emberré. Egy kapcsolatban a férfinak éreznie kell annak lehetőségét, hogy a nő engedi azt, hogy tegyen a kapcsolatért, azaz jobb emberré váljon ezáltal. 

Az elköteleződés nem azonnali, annak ki kell alakulnia. Amikor a férfi azt érzi, hogy tehet valamit a kapcsolatért, a kapcsolatban, megszületik benne az elköteleződés iránti vágy. A nő egyensúlyra törekszik, a férfi pedig ebből az egyensúlyból nyer energiát ahhoz a teremtő erőhöz, amit a női harmónia nélkül képtelen előhozni önmagából. Ha nincs a nő harmóniára törekvése, a férfi nem érzi magában eléggé azt a vágyat, ami a teremtésre ösztönzi.

Néha pont ezért van szükség arra, hogy mi, nők kicsit hagyjuk, hogy a férfi ne mindig az erős nőt lássa, hanem néha a gyöngébbik és egyben gyöngédebb oldalunkat is. Igen, pontosan tudom, hogy erős nő vagy, képes vagy megállni a saját lábadon, és bármit elérhetsz anélkül is, hogy melletted állna egy férfi. Olykor mégis a kapcsolatért érdemes elengedned magad, és hagyni, hogy a férfi férfi lehessen. Megvédhessen, ha kell, megtartson. Ekkor alakul ki a kapcsolatban az az egyensúly, amitől az hosszú életű lesz. Nem megalázkodni kell, csak kicsit elengedni néha a vezető szerepet, és hagyni, hogy a férfi is tartsa a gyeplőt, vezethessen a közös célok felé.

A férfinak szüksége van arra, hogy egy olyan kapcsolatban létezhessen, amely ösztönzi arra, hogy jobb ember legyen. Ekkor válik gondoskodó, biztos társsá, olyanná, akihez jó hazatérni, akinek erős karjaiban jó néha megpihenni. Az ilyen férfi számára mindig fontos lesz, hogy te, nőként hogy érzed magad a kapcsolatban, milyen érzéseid vannak, és milyen lelki terheid.

Ahhoz, hogy ezt meg tudd engedni magadnak és a férfinak is, elsősorban önmagadat kell szeretned. Ha ez már megvan, akkor leszel a férfi számára inspiráló és motiváló is egyben. Mert az ő célja nem az, hogy pátyolgasson valakit egy életen át, hanem az, hogy egy egyenrangú fél mellett lehessen férfi. Nekünk, nőknek szükségünk van ehhez egy feltétlen bizalomra, ami nem magától teremtődik meg. A két fél együttes döntésén alapszik, és ezen múlik a kapcsolat valódi szilárdsága. Csak ezzel állja ki az idő próbáját.

A férfi nem arra vágyik, hogy a nő mindent feladjon, ne legyen benne semmi egyediség, feláldozzon mindent a kapcsolat oltárán. A férfi arra vágyik, hogy lássa, a nő belead mindent, ugyanakkor megőrzi a tartását. A férfinak kell a finom nőiesség, de emellett az is, hogy ezt az erőt át tudja törni, és meglelje a nő lágyságát. Ha ez hiányzik, a férfi lassan feladja, hiszen nem érzi magát férfinak, csak egy eszköznek, aki kielégíti a nő társ iránti szükségleteit. A férfi akkor lesz elkötelezett a nő és a kapcsolat iránt, ha a nő ezt hagyja.

Két ember, a gömb két fele, akik az évek alatt olyannyira össze tudnak csiszolódni, hogy már semmi sem választhatja el őket – és mégis két személyiség, akik megőrzik magukban a nőt és a férfit. Ez a hosszú kapcsolat titka…

 

Komáromi Csenge

 

 


A felfedezés öröme
A felfedezés öröme
14 gondolat a szerelemről – férfiaktól
14 gondolat a szerelemről – férfiaktól
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
5 jel, ami elárulja, hogy a pasi csak szexet akar
7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről
7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.