intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A pszichopata álarca

A pszichopata álarca

Évától szívszorító levelet kaptunk a napokban. Ebben elmesélte életének legutóbbi hat esztendejét, amelyet egy olyan férfival töltött, akit valaha pszichopatának, ma inkább antiszociális személyiségzavarral küzdő embernek nevezünk.

Kedves Szerkesztőség!

A nevem Éva. Amúgy nem ez, de nem szeretném, ha felismerne valaki, akit szeretnék elfelejteni. A történetemet azért küldöm nektek, hogy segíthessek. Az ilyen emberektől ugyanis nem könnyű menekülni. Még nekem sem sikerült teljesen.

Hat évet töltöttem vele, aminek több mint a fele kínszenvedés volt. Pszichopata volt, de ez nem tűnt fel azonnal. Tibor egy ingatlanfejlesztő cég egyik vezetője volt, amikor megismerkedtünk. Egyszerűen magával ragadó ember volt. Olyan, akinek nem lehet ellenállni, aki befejezi a mondataidat. Komoly célokkal rendelkező férfinak tűnt, ami akkor nekem nagyon imponált. Az addigi életem csapongva töltöttem. Kapcsolatból kapcsolatba sodródtam, és elérkeztem arra a pontra, hogy szerettem volna már megállni, valami biztos ölelést szerettem volna, ami körülvesz, és nem engedi, hogy a hideg földre essem újra és újra. Valószínűleg ő ezt megérezte, és azt mondta, amit hallani akartam. Az első randink is olyan helyen volt, ahova mindig is szerettem volna elmenni. Olyan volt az egész jelenség, mintha ő valósítaná meg az álmaimat. Rövidesen ő testesítette meg számomra az életet. Egy percet sem akartam nélküle eltölteni. Szinte fel sem tűnt, hogy összeköltöztünk. Innen pedig nem volt megállás. Utaztunk, csodás helyeken jártunk. Még az sem érdekelt, hogy erősen beszabályozta az életünket, az életemet. Nem nagyon mehettem sehova egyedül, a barátaim lassan elfordultak, hiszen velük sem találkoztam. A barátaimat gyakran leszólta, furcsán, kissé agresszíven viselkedett a jelenlétükben, de én ezt a lila ködben észre sem vettem. A barátaim viszont próbáltak figyelmeztetni, amit én személyes sértésnek vettem.

Úgy éreztem, mindenki ellenem van, senki nem akarja, hogy én boldog legyek. Csak Tibor… ő akarja, hogy boldogok legyünk együtt.

Kicsit több mint két éve voltunk együtt, amikor elkezdődött a földi pokol. Minden percemről tudni akart. A tulajdona voltam. Minden megnyilvánulása azt mutatta, hogy ő itt a férfi, nekem hallgass a nevem. Akkor szexeltünk, amikor ő akart, ezek az alkalmak is fájdalmasak voltak. Mind lelki, mind testi értelemben megnyomorított az együttléteinkkor. Csak önmaga számított. Soha nem láttam rajta, hogy bűntudata lett volna, vagy kicsit is megbánta volna a tetteit. Szerintem számára ez volt a természetes.

Ha elmentünk valahova, mindig magával cipelt, mint valami idiótát, és a szemem láttára kéjelgett minden nővel. Valahogy élvezte, hogy hogyan hat a nőkre. Belém hasított nem egyszer a felismerés, hogy velem is ezt csinálta. Meg akartam ölni abban a pillanatban. Ez a felismerés ugyanis felnyitotta a szemem. De hiába…

Nagyon magabiztosnak tűnt mindig, de amikor kettesben voltunk, előjött belőle az az én, amit nagyon szerettem. Kisfiús bájjal közeledett, amit képtelen voltam elutasítani. Amikor már nyeregben érezte magát újra, akkor megint jött az a kiállhatatlan ember, akitől legszívesebben menekültem volna. Folyamatosan öngyilkossággal fenyegetőzött, kétszer meg is próbálta. Gyógyszerrel. Persze mindig csak annyit vett be, hogy ne történjen tragédia, de én kellően megijedjek ahhoz, hogy ne hagyjam el.

Rájöttem, hogy képtelen egyedül létezni. Kell valaki, akit irányíthat és teljes kontroll alatt tarthat. Én nem akartam ez a személy lenni, így is már évek óta húzódott az egész. De nem volt egyszerű a menekülés. Direkt mondom így, hiszen rendes menekülési tervet készítettem. Kiválasztottam egy napot, amikor nem lesz otthon. Előtte való este összepakoltam a ruháim egy részét, hogy ne legyen annyira feltűnő. Azt mondtam, leszaladok a pékségbe, de lentről gyorsan felhívtam anyukámat, hogy riassza a nővérét, aki vidéken él, hogy másnap érkezem, és el kell rejtenie. Felmentem a lakásba. Persze azonnal tudni akarta, hogy miért nincs nálam kifli. Hazudtam. Most először életemben. Akkora pofont kaptam, hogy a fal adta a másikat.

Másnap alig vártam, hogy elinduljon végre dolgozni. Ahogy kilépett az ajtón, gyorsan bekotortam egy neszesszerbe a piperecuccaimat, bedobtam a táskámba azt is, meg még néhány cipőt egy hátizsákba, és kifelé! Az arcom elé egy óriási napszemüveget tettem, és irány a pályaudvar. Annyi pénzem volt, hogy vegyek egy jegyet a nénikémhez és egy szendvicset az útra. A vonaton kicsit fellélegeztem. Talán nem fog megtalálni. Reménykedtem, hogy soha többé nem bukkan fel. A telefonomat eldobtam, a bankszámlámat felmondtam. Munkahelyem nem volt hosszú ideje, ezzel is szuperül tudott zsarolni… ő tartott el, de ezt nem én választottam, ő nem engedte, hogy dolgozzam. Ott ugyanis még a végén emberi kapcsolataim lehettek volna. Mindegy is, talán soha az életben nem leszek már a régi, de Tibortól megszabadultam. Egy éve vidéken élek. A nénikémtől már el tudtam költözni, van egy kis lakás, amit bérlek, és szabad vagyok. Férfit még csak látni sem szeretnék magam körül. Nem tudom, meddig tart ez az állapot, meddig leszek elutasító. Nem is akarok ezzel foglalkozni, örülök, hogy nem készültem ki még jobban.

És munkám is van, amit nagyon szeretek. Végre normális életet élek, és élvezem. Nagyon.

Szeretettel:

Éva


Ünnepélyesen fogadom, hogy nem leszek többé szerelmes!
Ünnepélyesen fogadom, hogy nem leszek többé szerelmes!
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
3 dolog, amivel egy komoly kapcsolatban már nem kell számolnod
Édes karantén – Zsófi és Zétény
Édes karantén – Zsófi és Zétény
Ahogy eszik, úgy szexel
Ahogy eszik, úgy szexel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.