intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének

„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének

„Tizenkilenc éves fejjel egy teljesen ismeretlen érzés képében jelentél meg előttem azon a házibulin. Volt csajom előtted, de az más volt. Rengeteg közhelyet mondhatnék: más voltál, mint a többi nő, szerelem volt első látásra, s a többi… De az igazság az, hogy amikor először megláttalak, tudtam, hogy nem tudok élni nélküled. Hidd el, így van. Nem érdekelt, hogy van-e melletted valaki, vagy mi kell ahhoz, hogy együtt legyünk. Csak néztelek, és iszonyú hülyének éreztem magam."

„Mert nem tudok élni nélküled…” – A férj válasza feleségének

"Tudom, hogy furcsa az együtt töltött 19 év után ilyeneket olvasnod, de hidd el, én az első pillanatban tudtam, hogy a sorsom megpecsételődött. Muszáj elmondanom, hogy önös érdekből vettelek feleségül. Azért, mert éreztem, hogy az életem semmit sem ér nélküled, és veled akarok lenni mindig.

Amikor megszületett az első gyermekünk, már biztos voltam abban, hogy az élet nem lehet csodásabb és én nem szerethetek jobban senkit és semmit. Megérkeztem. Nem gondoltam, hogy ezt még lehet fokozni. Elmondhatatlan fájdalmat éreztem, amikor babákat vesztettünk el. Soha nem mutattam, de folyton csak sírni tudtam volna. Éreztem, hogy te nem adod fel, és a vetélések ellenére is ugyanolyan szeretettel és odaadással neveled a kislányunkat. Amikor pedig végre sikerült, és megszületett a második babánk, olyan érzések öntöttek el, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek.

És, hogy mit szeretek benned annyira? A barna hajad, amiben ősz hajszálak vannak, és azt is, hogy nem akarod befestetni, mert így szereted. Azokban a hajszálakban benne van minden: a sírások, a közös szenvedéseink, a szerelmünk, a nehézségek, minden. Szeretem, hogy mindig tudod, mire gondolok. Akkor is tudod, ha egy szót sem szólok. Szeretem, hogy ápolsz, ha beteg vagyok, én pedig hagyom, mert tudom, hogy te szeretsz kicsit pátyolgatni. Imádom, amikor nevetsz és azt is, amikor bolondozol. Szeretem a humorod. Azt hiszem, a nélkül semmi sem lenne ugyanaz. Szeretem, amikor egy filmről még órákig tudunk beszélgetni, még egy sci-firől is. Bírom, hogy azokért a dolgokért is lelkesedsz, amiket én kedvelek. Nagyon jól esik, amikor elismered a munkám, és jó, amikor én is ezt tehetem. Jó érzés, hogy okos vagy, mindenről van véleményed. Azt hiszem, nagyon unalmas lenne, ha nem ilyen lennél. Szeretem, hogy a gyerekekért bármire képes lennél. És bármilyen szánalmasan hangzik, imádom nézni, ahogy alszol. Komolyan.

A legjobb dolog, ami az életemben történt, azon a házibulin jött szembe velem. Mosolygott, köszönt, és én kész voltam. Addig azt hittem, hogy hülyeség ez a szerelem dolog, minek az egész… De szembesülnöm kellett azzal, hogy létezik szerelem első látásra. És remélem, hogy az utolsóig fog tartani. Addig, amíg még levegőt tudok venni.

És tudod, mire vágyom? Hogy ha meg kell halni, én legyek az első. Mert egy dolog biztos, nem tudok élni nélküled.”


Mi a szerelem?
Mi a szerelem?
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
Szex a menstruáció alatt – Terhes lehetsz, ha nem védekezel
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
A magabiztos nőket kerülik a férfiak? – Ezek lehetnek az okok
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.