intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

Kicsit nehéz téma ez, nőként természetesen fogalmam sincs róla, mit is utálhatnak a pasik bennünk. Kénytelen voltam ezt a – számomra – kényes kérdést a fiúbarátaimnak feltenni. Íme, az 5+1-es toplista.

5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

1. Túlzott szexuális elvárások

A pasik is csak azt szeretnék, amit mi, nők: eljutni a csúcsra. Ám a nőknek tévképzeteik vannak a férfiak szexuális gondolkodásával kapcsolatban. Nem jár ugyanis mindig ezen az eszük, és az agyukat nem a nadrágjukban hordják (vannak persze ilyen férfiak is, de nem lehet általánosítani). Rosszul esik nekik, és nagyon érzékenyen tudnak reagálni arra, ha a szeretett nőnek olyan túlzott szexuális elvárásai vannak, amelyeket képtelenség teljesíteni. Ilyenkor persze, hogy elönti őket a düh és a kétségbeesés, hiszen a saját teljesítményük igen fontos számukra. És ami még ezzel kapcsolatban nagyon fontos: ne zsarold őt a szexszel, mert az visszaüthet.

2. Féltékenykedés

Ki akarna a női Sherlock Holmes-szal együtt élni? Te sem szeretnéd, ha a párod folyton nyomozna utánad, minden lépésedről tudni akarna. Te se tedd ezt, mert a féltékenységnek általában kevés alapja van. Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor már úgyis megette a fene. Próbálj bízni a szerelmedben, az százszor többet ér.

3. Uralkodni vágyás

Természetesen most nem a szexuális szerepjátékokra gondolunk, hanem arra, ha elvárod, hogy minden pillanatban a rendelkezésedre álljon. Ha azt akarod, hogy minden szabad percét veled töltse, el kell gondolkodnod. Ez ugyanis nem egészséges! Te is vágysz arra, hogy néha a barátnőiddel légy, neki is kell egy kis üresjárat, különben begolyózik, és tuti lapátra tesz.

4. Állandó csacsogás

Bevallom, ez még engem is idegesít, pedig nő vagyok. Egy férfi nem bírja elviselni, ha egy kérdésre 65 db reneszánsz körmondattal válaszolsz, és minden este egyszemélyes minidrámát adsz elő neki. Előbb-utóbb telítődik veled, és nem vágyik majd a társaságodra. Lehet, hogy szerelmes, és húzza egy ideig, de ez nem fog sokáig tartani, ha nem tudsz uralkodni magadon.

5. Önértékelési zavarok

A férfiak nem értik, egyszerűen nem úgy vannak kódolva, hogy felfogják, miért szidjuk folyton saját magunkat a tükör előtt. Vedd észre, hogy a szerelmed így lát szépnek, ahogy vagy, és nem kíváncsi arra, ahogy ostorozod magad, hogy már megint felszedtél (vagy leadtál) pár kilót, és hogy néznek ki a sötét karikáid, és különben is, lóg a melled, vagy ronda a hajad. Ezeket tartsd inkább magadban, és a következő barátnőzés alkalmával inkább tárgyald ki a csajokkal. Menj el futni, vagy zumbázni, és máris lesz egy kis önbizalmad.

+1 Hiszti

Ez az egyik legjobban gyűlölt dolog. Nem tudnak vele mit kezdeni, és tehetetlenek vele szemben. A legrosszabb, ha hisztivel zsarolod a partnered. Ennél csúnyább dolgot nem is követhetnél el, ugyanis a pasik annyira nem bírják a hisztit, hogy inkább bármibe belemennek, csak hagyd abba. Ez övön aluli ütés számukra, KO. A baj csak az, hogy egy idő után mindegyik férfi rájön, hogy ez csak hiszti, és könyörtelenül leszámol vele. Vigyázz, nehogy gyorsan szingli legyél.


Az egészséges szexualitásról
Az egészséges szexualitásról
Egy gyors reggeli menetet?
Egy gyors reggeli menetet?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
Flörtök, kalandok: hol a határ?
A szerelem férfi szemmel
A szerelem férfi szemmel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.