intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Neked bármelyik férfi jó? Ne már, tedd magasabbra a lécet!

Neked bármelyik férfi jó? Ne már, tedd magasabbra a lécet!

Van egy barátnőm, Regi, aki 42 éves, és szerintem ő a tökéletes nő. Okos, gyönyörű, saját egzisztenciával, jövőképpel, mégsem talál egy épkézláb pasit maga mellé. És ez nem a férfiak hibája, hanem azért történik, mert Regi már annyira elkeseredett, hogy szinte mindegy, ki van mellette, csak ne legyen egyedül.

Sokszor a nők észre sem veszik, hogy magányukból fakadó elkeseredésükben fejet hajtanak és mindent elfogadnak a sorsnak. A jelentkező pasik közül azt választják, aki a legkönnyebb falat. Regi életébe is így jöttek a férfiak, és persze gyorsan el is tűntek. Általában úgy, hogy Regi érezte magát rosszul az egésztől. Eleinte minden rendben, aztán viszonylag gyorsan előjön a férfiak valódi énje. Így volt ez annál is, akit Regi a társkeresőn ismert meg. Ott kezdődött, hogy a randin alig ismerte meg, mert vagy 15 évvel idősebb volt, mint a profilképén. Regi szinte meg sem lepődött. Még akkor sem, amikor a pasi folyamatosan vetített, hogy ilyen, meg olyan lakása és háza van, ennyi, meg annyi pénze, kocsi, nyaraló a Balcsin, minden. A számlát azért felesben fizették a kávézóban.

Hogy miért hagyta mindezt Regi? Nem hitt önmagában. Az önbizalma nagyon alacsony szinten állt, és úgy érezte, még ez a pasi is jó lesz, csak legyen valaki. Szeretett volna már egy normális kapcsolatot, és elvakította a gyorsan jött lehetőség. Felvilágosítottam, hogy az, amit és akit elképzelt magának, egyáltalán nem is hasonlít erre a kőbunkóra. (Akinek mellesleg sem nyaralója, sem lakása nem volt, és két hét múlva beköltözött Regihez.) Regi azt gondolta, hogy ki tudja javítani a férfi hibáit, mert persze azokat ő is látta. Én azonban úgy éreztem, Regi túl értékes ahhoz, hogy félresiklott férfisorsokat változtasson meg. Elmondtam neki, hogy ő maga teremtette meg a lehetőségét annak, hogy egy ilyen férfi az élete része lehessen. Regi persze mindenben igazat adott nekem, hiszen ő is érezte, hogy ez az egész nem jó így. Tedd magasabbra a lécet – mondtam neki. Regi azonban olyan dologgal szembesített, amire nem is gondoltam…

A nők és a gyors kapcsolatok

Szerinte egy negyvenes nőnek nagyon nehéz az ismerkedés, mert azok a férfiak, akikkel tervezni lehetne, vagy foglaltak, vagy nem akarnak hosszú kapcsolatot, vagy nem akarnak semmilyen kapcsolatot. És a nők… ők sem segítik elő saját maguknak a boldogulást. Az ismerkedés szabályai megváltoztak. Ma már előre elárulunk mindent magunkról, a férfiak pedig azt gondolják, hogy fél lábbal már bent vannak a kapcsolatban, mindent tudnak, és átugorhatnak részeket, nem kell az udvarlással bajlódni. Odaadó nőt keresnek, aki hajlandó arra, amit a férfiak akarnak, nem bajlódnak olyannal, aki vágyik arra, hogy lassan közelítsenek felé, udvarlással bűvöljék el.

A nők attól tartanak, hogy ha nem adják oda magukat idő előtt, már a kapcsolat elején a férfiaknak, azok továbblépnek, és keresnek olyat, aki hajlandó átugrani a kevésbé izgalmas részeket, akinek jó a gyors tempó is, csak megtarthassa a férfit. Az ilyen nők alacsonyan tartják azt a bizonyos lécet, ami elkényelmesíti a férfiakat. Ennek az az eredménye, hogy azok a nők, akik nem ilyen kapcsolatra vágynak, nem találnak maguknak egy rendes pasit.

Mi a megoldás?

Ne hagyd magad! Ne engedd, hogy elkényelmesedett férfiakkal legyen tele a világ! Neked is nagy a felelősséged, hiszen, amikor ismerkedsz, te értékeled saját magad. Tedd magasabbra a lécet, ne érd be a bármilyennel, legyen egy színvonal, amit saját magad számára szabályként tartasz be. Ne feledd, hogy te egy érték vagy.

 

Tarjáni Rita


Férfitípusok, akik nem visznek előre
Férfitípusok, akik nem visznek előre
A sok szex önigazolást ad?
A sok szex önigazolást ad?
Mágikus erő a hálószobában - 6 tipp, amivel „rendbe teheted” a libidód
Mágikus erő a hálószobában - 6 tipp, amivel „rendbe teheted” a libidód
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.