intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szedd össze a lelked darabjait, és merj szeretni!

Szedd össze a lelked darabjait, és merj szeretni!

Érzelmekre vágyunk, de nem merünk értük semmit sem tenni. A lelkünk szomjazik, mégis bezárjuk. Félünk, hogy ha kiadjuk magunkat, lehull a gondosan feltett álarc, és kiviláglik a valódi énünk.  

Mi, nők hajlamosak vagyunk nagy érzelmeket megélni. Közben pedig attól rettegünk, hogy ezek az érzelmek elriasztják a férfiakat. A férfiak pedig attól félnek, hogy ha közel engednek valakit magukhoz, akkor kiderül, hogy ki lakozik valójában bennük. Lehet, hogy a teremtés koronája csak egy dacos kisfiú, aki azt szeretné, hogy valaki ölébe hajthassa a fejét.

Mind tartunk a szerelemtől, holott mindennél jobban vágyunk rá. Nem akarunk egyedül lenni, társak akarunk lenni, szeretők, akik felperzselik egymást. Ám túlságosan félünk, óvatosak vagyunk, nem adunk bele mindent a szerelemért. Ha okosak vagyunk, képesek vagyunk tanulni minden egyes kapcsolatunkból, minden egyes érzelemkitörésből.

Te sem adod át magad egészen, igaz?

Valami mindig visszatart attól, hogy őszintén lemeztelenítsd a lelked, és minden összetört darabkáját bátran összeszedd végre.

Engedd el, és ne húzd magad után a terheid

Könnyű, szabad lélekkel sokkal egyszerűbb szeretni, elfogadni és átadni önmagad. Ne zárkózz magadba csak azért, mert azt hiszed, megsérülhetsz. Azt szokták mondani, hogy aki nem kockáztat, az sosem nyer. Ez nagy igazság, főleg az érzelmek területén. Sosem tudhatod, hogy egy érzelemmel mit nyerhetnél…

Figyelj a jeleidre

Tanuld meg, hogy hogyan hallgasd a saját lelked hangját. Tanuld meg, hogy hogyan figyelj a jelekre. Egy másik ember csak akkor kerülhet hozzád közel, ha te pontosan tudod, mit szeretnél.

Adj esélyt a nyíltságnak

Ha folyton bezárkózol, elrohan melletted az igazi élet. Nem lesz alkalmad arra, hogy megéld az igazi érzéseket, eleget tégy a vágyaidnak.

Hagyd magad mögött a múltat, de tanulj az előző kapcsolataidból

Minden kapcsolat felelősség. Lecke, amelyből muszáj tanulni. Ahelyett, hogy mások felett ítélkeznél, nézz magadba, hogy téged mi tart vissza, és mi az, amin változtatva, valóban boldog lehetnél. Nem szabad benne ragadnod a múltban, mert lehúz, és nehéz visszatérned a jelenbe. Minden kapcsolatból tanulj, hogy többet adhass magadból félelem nélkül.

Az egész önbizalom kérdése. Ebben kell tehát elsőként előrelépned. Fogadd a bókot, örömmel, sőt, te magad is bókolj magadnak. Az önszeretet csodákra képes.

Ha pedig sérült a lelked, és ezer darabra hullt, sírj bátran, majd szedd össze a darabokat, hogy újra szerethess.

 

Tarjáni Rita


Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Tuningold fel a szexuális életed – szupergyorsan!
Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed
Szerelmek a filmekben – 25 idézet, amellyel leveheted a lábáról a kedvesed
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.