intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ezeken a helyeken ne szexelj!

Ezeken a helyeken ne szexelj!

Vannak olyan helyek, ahol nagyon izgalmas élmény átélni egy-egy szerelmes légyottot. Ám vannak olyan helyek is, ahol lakatot kell tenned a bugyidra, ha nem akarsz valami nagyon kellemetlen dolog részesévé, elszenvedőjévé válni.

Ezeken a helyeken ne szexelj!

1. Vonat vagy repülőgép

Bizonyára izgatta már a te fantáziádat is, hogy a vonaton vagy a repülőn szexelj a szerelmeddel, netán egy ismeretlennel. Az elképzelés valóban izgalmas, ám a kivitelezéssel és a következményekkel lehet némi probléma. A fedélzeti mosdó egyrészt nagyon kicsi, a vonaton általában nagyon koszos is (ez gusztus kérdése természetesen), másrészt a személyzet valószínűleg nem lesz túl elnéző.

2. Lift

Természetesen mi is láttunk már olyan filmet, ahol a liftben szeretkeztek egy óriásit. Csak épp arról nem szólt a fáma, hogy mi lesz, ha megérkezik a lift. Vagy ha beragadt, elakadt, akkor a bezártság mit hoz ki a két emberből. Érdekes lenne ezen is elgondolkodni. Ha jót akarsz magadnak, ne menj bele ebbe a kalandba.

3. Szórakozóhely

Itt is érvényesek a vonatnál és a repülőgépnél leírt érvek. Ha nem bírtok magatokkal, akkor hívjatok egy taxit és menjetek el valamelyikőtök lakására. A szórakozóhelyeken való szexuális aktus közszeméremsértésnek számít, még akkor is, ha a mosdóban csináljátok.

Ezeken a helyeken ne szexelj!

4. Uszoda vagy strand

Szintén nyilvános hely, tehát már ezért is veszélyes a művelet. Ám nemcsak a kíváncsi tekintetek miatt kell óvatosnak lennetek. A közmedencék nem a legtisztább helyek a világon, ez nyilvánvaló. Sajnos egyesek még mindig nem tudják megkülönböztetni a medencét a WC-től. A kutatások, felmérések szerint a közmedencék több mint fele fekáliával szennyezett. Ez komoly fertőzéseket okozhat a női félnél. Százszor is gondold meg, mielőtt ilyen helyen szeretkeznél a pasiddal.

5. A szomszéd ágya

A szomszéd, a baráti család, a cserediák vagy bárki más ágya tabu! Nagyon kellemetlen helyzetek adódhatnak az ártatlan, izgalmas szituációból. Nem beszélve arról, hogy akár még bírósági ügy is lehet belőle, ha idegen házba mentek be egy kis szexért.

6. Fehérneműbolt

Sok helyen azt olvastuk, hogy micsoda izgalom egy fehérneműbolt próbafülkéjében szexelni. A mi véleményünk az, hogy egyáltalán nem pálya az ilyesmi, főleg azért, mert az eladók biztosan nem lesznek elnézőek, ráadásul az ilyen boltokban általában síri csend uralkodik, minden kihallatszik a fülkéből. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a friss, ropogós fehérneműket akár össze is piszkolhatjátok, ami anyagilag sem a legjobb.

7. Templom

Ezt talán nem is kéne részletezni. Komoly büntetéssel járhat, ha nem tisztelitek a helyet annyira, hogy uralkodjatok magatokon.


Impotens a pasim, mit csináljak?
Impotens a pasim, mit csináljak?
Szexi álmokat!
Szexi álmokat!
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Ha egy napra nő lehetnék
Ha egy napra nő lehetnék
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.