intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen ne legyél, ha valódi kapcsolatot akarsz

Ilyen ne legyél, ha valódi kapcsolatot akarsz

A férfiak különös lények. Ha igazán szeretnek, nehéz eltántorítani őket. Ahhoz azonban, hogy elnyerd a szerelmüket, több dolognak is meg kell felelned, és számtalan tulajdonságot, attitűdöt kell mellőznöd.

1. A nyafogó kislány

Ez a típus mindent csak a nyafival, a hisztivel ér el. Érzelmileg teljesen éretlen, emiatt értetlen, kissé butácska. A férfiak szeretik, ha egy nő esendő, de ezt ne keverd össze azzal, hogy kislányként viselkedsz, mert azt hosszú távon nem fogja elviselni egyik férfi sem.

2. A káromkodó, ordítozó

Vannak azok a nők, akik imádnak harsányan kiállni magukért, ha kell, a szavakban sem válogatnak. Ezt pedig bárhol és bármikor képesek megtenni. Egy étteremben ugyanúgy, mint a hivatali sorban állás közben, mindegy is. A férfiak azonban többnyire megijednek ettől a típustól, mert annyira férfias benyomást kelt, hogy nem vonzónak találják, hanem félelmetesnek. Még akkor is, ha egy szőke, hosszú combú szépségről van szó.

3. A jégcsap

Az érinthetetlen, érzelemmentes nő, aki csak a szemnek látható, minden más testrésznek felejtendő. Nincsenek érzelmi kitörései, semmilyen emberi megnyilvánulásnak nem enged teret. Kérdéses, hogy tud-e szeretni egyáltalán. A férfiak szeretik legeltetni rajta a szemüket, mert azt hagyja, de egyébként… inkább nem próbálkoznak.

4. A tapadós

Ez az a nőtípus, akiben elsőre semmi kivetnivaló nincs. Kedves, szellemes, a férfi már-már úgy érzi, megtalálta a Szent Grált. Igenám, de az első néhány randi után jön csak a feketeleves. Örökké üldözi az üzeneteivel, sms-eivel. Nem hagyja élni a férfit a ragaszkodásával. Ezt persze már rövid távon is megunják a pasik, és futva menekülnek tőle.

5. A kitartott

Még hogy neki munkahely? Minek? Vannak pasik, akik eltartják. Soha nem dolgozott, és feltett szándéka, hogy nem is fog. A házasság szó számára a meggazdagodás eszköze. Eleinte nehéz felismerni a szándékait, de egyszer csak kimutatja a foga fehérjét. A pasik rettegnek, hogy kifogják, mert aztán a gatyájuk is rámegy. Általában vérprofi. Ha a sors összefújja valakivel, akkor annak minden pénzét elkölti, amíg a pasi bírja.

6. A pasizógép

Nem lehet vele úgy elmenni valahova, hogy ne flörtölne valakivel. Állandóan hemzsegnek körülötte a férfiak, és ha az aktuális partnere kérdőre vonja, azt mondja, hogy nem fogadott örök hűséget senkinek. Imádja az egyéjszakás kalandokat, mindig van nála óvszer, és soha nem kérdés, hogy egy jó szexért mindenre képes. Hosszú távon azonban nem biztos, hogy jól választ ezzel az életfelfogással, mert jóval harmincon túl is egyedül van.

7. A folyton szomorú

Állandóan magát siratja: a fiatalságát, az eltűnt szerelmeket, a felszedett kilókat. Ő az örök elégedetlen, és a folyton depressziós. Ezzel a férfiak azonban nem tudnak, mit kezdeni, és inkább elkerülik, ha tehetik.

 

Tarjáni Rita


A top 4 titkos női fantázia
A top 4 titkos női fantázia
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
A szexuális önmegtartóztatás egészségtelen?
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.