intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt

„Te színleltél már orgazmust?” – A kérdésre 3 nő és 3 férfi válaszolt

Az orgazmus színlelése gyakori jelenség. Vannak, akik azért színlelnek, hogy ne bántsák meg a partnerüket, vannak, akik nem tudnak őszinték lenni, és ezért inkább színlelnek. Vannak olyanok is, akik sosem elégülnek ki, és nagyon kevesen vannak, akik mernek erről beszélni a szerelmükkel.

Oldalunkon is írtunk már arról, hogy a nők sokszor színlelik az orgazmust. Most 3 nőt és 3 férfit kérdeztünk meg arról, hogy ők megtették-e már, és, ha igen, miért. Érdekes válaszokat kaptunk.

Ági (26)

„Még soha nem volt orgazmusom. Nem tudom, mi ennek az oka, talán lelki eredetű lehet. Mindig is szégyelltem magam meztelenül, furcsa férfiak előtt így lenni. Szex közben nem tudom magam elengedni, folyton szorongok, hogy a partnerem mit gondol a testemről. Az orgazmust mindig színlelem, soha nem éreztem még, de ezt nem mertem bevallani még egyik partneremnek sem.”

Franciska (33)

„Eddig csak háromszor színleltem orgazmust életemben. Mindhárom ugyanazzal a partnerrel történt. Nem tudom miért, de ez a pasi képtelen volt a csúcsra juttatni. Egy rövid nyaraláson találkoztunk, ahol alkalmi szexuális viszonyba kezdtünk volna. Azért mondom, hogy volna, mert a kölcsönös vágy ellenére, nem sikerült egyik együttlétünk sem. Persze neki azt mondtam, hogy csodás volt, de a végén persze hanyagoltam.”

Luca (29)

„Szerencsés vagyok. Olyan férfi van mellettem, akivel minden együtt töltött pillanat ajándék. Egyetlenegyszer azonban eljátszottam, hogy orgazmusom van. Ez olyan rosszul sikerült, hogy ő is észrevette. Nagyon ciki volt, de meg tudtuk beszélni. Megértette, hogy épp egy nehéz időszakon megyek keresztül, a sok egyetemi vizsga, apukám balesete, és sok más dolog is közrejátszott abban, hogy nem jött a gyönyör. Megbeszéltük, megoldottuk, és azóta nem is volt ilyen problémánk.”

Zsigmond (50)

„Egy férfinak sok kell, hogy ne élvezzen el egy nővel. Nekem eddig nem volt ilyen sosem. Fiatalabb koromban inkább az volt a baj, hogy az orgazmus túl korán érkezett. Ahogy idősödöm, egyre jobb és jobb minden együttlét. Már ismerem a saját testem, és tudom, hogy hogyan késleltessem a csúcspontot. A feleségem ellenben többször színlelt már, ezt tudom, de sosem vetettem a szemére. Mindenkinek lehet rossz napja, nem okolom magam, mert igyekszem mindent megtenni, hogy neki is jó legyen.”

Peti (23)

„Nem élek olyan régóta szexuális életet, de már előfordult, hogy eljátszottam az orgazmust. Az erekcióval nincsenek problémáim, de amikor ez a dolog megesett velem, akkor bizony alig tudtam már az elején is felállítani. Nem segített, hogy a lány nem igazán volt partner. Olyan volt, akár egy fadarab.”

Dominik (35)

„Csodás házastársi kapcsolatban élek a feleségemmel. Minden szempontból megértjük egymást, ez az ágyban sincs másképp. A szex szinte tökéletes, és eddig minden alkalommal eljutottam a csúcsra. Nem kell színlelnem. Ha nincs kedvem a szexhez, egyszerűen megmondom a feleségemnek. Nem kell mindig készen állni, ő sincs mindig olyan passzban. Véleményem szerint, ha egy pár nem tudja ezt megbeszélni, akkor már régen rossz.”

 

Ligeti Anna


Szexualitás - A csóktól jobb és teljesebb a szex
Szexualitás - A csóktól jobb és teljesebb a szex
Hűtlenség gén?
Hűtlenség gén?
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
Így tartsd meg a szerelmed!
Így tartsd meg a szerelmed!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.