intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A boldog élet és a boldog párkapcsolat 5 alapelve

A boldog élet és a boldog párkapcsolat 5 alapelve

Sok éve élek boldog házasságban. Ennek persze sok feltétele van, és sokszor nem is annyira boldog – úgy 10 másodpercig. Az ilyen hullámvölgyek közben mindig rájövök, hogy isteni szerencsém van a férjemmel, és azt hiszem, a felfogásommal is.

A tapasztalatom az, hogy ahhoz, hogy egy párkapcsolat boldog lehessen, és hosszú távon kitartson – akár életünk végéig, nagyon fontos, hogy mindkét fél megtanulja, hogyan legyen boldog egyedül. Ez most biztos furán hangzik, de az én boldogsága mindennek az alapja. Itt persze kitérhetnénk az önelfogadás és az önbizalom kérdésére, de most nem ez a témánk.

Ha rendelkezel a boldogságbónusszal, akkor a kapcsolatod, a házasságod abból csak profitálni fog. Ha még nem jutottál el erre a szintre, akkor egy kicsit áss mélyebbre önmagadban, és találd meg azokat a dolgokat, amelyek téged boldoggá tesznek. Azok az emberek ugyanis, akik a saját életükben nem tudják megtapasztalni a boldogságot, párkapcsolatban sem lesznek boldogok.

Íme, az én 5 alapelvem a boldog élethez, indulj el most!

1. A boldogság egy választás.

Minél hamarabb megtanuljuk, annál jobb. Túl gyakran gondoljuk azt, hogy mások okozzák az érzelmeinket, amelyeket tapasztalunk. Természetesen a saját érzéseinkért mi magunk vagyunk a felelősek, ennek ellenére általában hagyjuk, hogy mások irányítsanak. Hagynod kell, hogy azok az érzések kerekedjenek felül a bensődben, amelyeket te magad irányítasz. Nem szabad hagynod, hogy tőled függetlenül történjenek veled az élmények. Így tudsz választani.

A boldog élet és a boldog párkapcsolat 5 alapelve

2. Az igaz szerelem az, amit elvárások nélkül adhatsz.

Ha csak akkor vagy képes szeretni, ha megkapod, amit akarsz és minden úgy alakul, ahogy te szeretnéd, akkor abban a pillanatban, ahogy a partnereddel nézeteltérésetek támad valamiben, képtelen leszel az embert meglátni. Csalódás, félelem, undor, manipuláció veszi át a hatalmat feletted és az érzelmeid felett.

3. Az energiád helyes kezelése kulcsfontosságú.

Naponta korlátozott mennyiségű energiával rendelkezünk. Ha gyorsabban égetjük el a hülye dolgokon, akkor annyira kimerültek vagyunk, hogy már nem is tudjuk kezelni a kis dolgokat, nemhogy a fontosabb dolgokat. Tehát: békélje meg ezt a parkolójegyet, a törött telefon, az extra cellulóz. Az energián, amelyen égetsz, elhúzod téged, hogy jobban tudod kezelni a nagy életet.

4. Az önszeretetnek nem lehetnek határai.

Néha szükség van arra, hogy határokat szabj, ha visszaélésszerű vagy mérgező viszonyban vagy. Ám az önszeretetednek nem lehetnek határai, inkább a saját magad felé irányuló szereteteddel szabod a körülötted lévő határokat. Nem hagyhatod, hogy a saját boldogságod útjába álljon valami olyan dolog, amellyel sem azonosulni nem tudsz, sem a szereteteddel átitatni.

5. A szeretet nyelve tanulható.

Nem kell ezt a szülőkről vagy a nagyszülőkről tanulni. Megtanulhatod, hogyan teheted az életed boldoggá, függetlenül a gyermekkorodtól, függetlenül attól, hogy múltbeli kapcsolataid milyenek voltak, követtél-e el hibákat. Mindig lehetséges változtatni!

Ha ezt az 5 alapelvet te is magadénak vallod, és eszerint próbálsz élni, garantáltan boldogabb leszel, és a párkapcsolatod is tartós lesz.


Kovács-Hain Zsuzsa


A Valentin-nap sztori
A Valentin-nap sztori
Megváltozik a szex az esküvő után?
Megváltozik a szex az esküvő után?
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Szex előtt, vagy szex helyett – a petting
Hogyan kell szeretni? – Dóri története
Hogyan kell szeretni? – Dóri története
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.