intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen, ha egy nő igazán komolyan vesz

Ilyen, ha egy nő igazán komolyan vesz

Voltál már olyan helyzetben, hogy nagyon érdekelt egy lány, azonban folyton úgy érezted magad a társaságában, mintha a homlokodon világított volna a lúzer felirat? Ez elég gyakori jelenség mostanában, ám ennek ellenére sem szabad kapásból minden nőről ugyanazt gondolnod. Vannak jelek, amelyekből egyértelműen tudhatod, ha egy lány igazán komolyan vesz.

1.   Elismer téged

Igen, ez egy férfi számára nagyon fontos. Abból tudhatod, hogy a kiszemelted valóban elismer, ha ezt tetteivel is kifejezi. Az, ha csak hangoztatja, hogy milyen nagyra tart, nem jelent semmit önmagában. Ha azonban mások előtt emeli ki azt, hogy valamit jól csináltál, és ezért elismerést érdemelsz, biztos lehetsz abban, hogy komolyan gondolja. Főleg akkor igaz ez, ha a barátnői előtt dicsekszik veled.

2.   Kimutatja, amit érez irántad

A tettek itt is nagyon fontosak, hiszen mondani bármit lehet, a szó elszáll. Akkor lehetsz biztos abban, hogy komolyan vesz a szerelmed, ha a szeretetét, a haragját, a csalódottságát, az örömét hajlandó neked megmutatni. Abban az esetben, ha mindenre ugyanolyan reakciókkal felel, az érzései nem valódiak irántad, hiszen a fáradtságot sem vette arra, hogy bármilyen is legyen.

3.   Felvállal a barátnői és a családja előtt

Nincs annál rosszabb érzés, amikor szégyell a szerelmed. Sajnos azonban gyakran előfordul, hogy egy kapcsolat kezdetén a lány nem vállalja fel az új pasit, inkább húzza az időt. Ez azért van, mert egy kapcsolat nem mindig pozitívan folytatódik a kezdeti fellángolás után, és sokan félnek a csalódást felvállalni. Ha azonban ő az elején már bemutat a barátnőinek, esetleg a szüleinek is, akkor tuti komolyan vesz.

4.   Számít neki a véleményed

Kikéri a véleményed, ha nagy döntés előtt áll. Megfogadja a tanácsod, és örül, ha elmondod neki, miért tegyen meg valamit, vagy épp ne tegyen. Ha csak a segítség szintjén maradsz, és nem irányítani akarod, akkor biztosan díjazni fogja. Te pedig biztos lehetsz abban, hogy ő nem közömbös irántad, és komolyabbak már nem is lehetnének az érzései.

5.   Nem akar rajtad uralkodni

Mondhatnám azt is, hogy elismeri, hogy te vagy a férfi a kapcsolatban. Ez manapság igen nagy szó, hiszen a nők egyre kevésbé tűrik, hogy a gyengébbik nem titulussal illessék őket. Ez rendjén is van így, de azért az alapvető nemi szerepeknek is van létjogosultsága egy kapcsolatban. Egy nő akkor érzi magát nőnek, ha egy igazi férfi van mellette. Egy kapcsolat azonban akkor igazán komoly, és akkor fog jól működni, ha mindenki egyenlő, de a szerepeik megmaradnak: a nő nő, a férfi pedig férfi.

 

Ligeti Anna


16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
Szexi számok
Szexi számok
Hamburger, szex, sült krumpli
Hamburger, szex, sült krumpli
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.