intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

A pasik sokszor csak legyintenek, amikor fogalmuk sincs arról, mit miért mondunk. Nem értik, mit miért gondolunk, és hogy tudunk úgy kombinálni egyszerű dolgokat, hogy a végén vérre menő csata lesz az egészből. Pedig számunkra ez annyira egyértelmű!

„Nincs semmi bajom, jól vagyok!”

Peeersze! Közben belül szétrobbansz, hogy már megint milyen tuskó volt a pasid. Még sírsz is, de ő rákérdez, hogy „Minden rendben?”. A látható jelek ellenére fogalma sincs, hogy a szituációt miért így reagálod le. Nem áll össze a fejében a kép és a kimondott szó. Jobban teszed, ha elmondod neki, hogy mi az ábra. Légy őszinte, sokkal többre mész!

„Bezzeg az exem…”

Az ilyen mondatokat inkább ki se mondd. Képzeld magad a pasid helyébe! Milyen érzés lenne neked, ha állandóan az exét emlegetné, ha hibázol, vagy olyasmit teszel, ami neki nem tetszik, vagy akkor, ha azt szeretné, ha úgy tennél, mint a volt barátnője. Gondolkozz!

„Biztos tudod, hogy mit csinálsz?”

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a pasik szeretnek pasik lenni egy kapcsolatban. Kevesen viselik jól, ha megkérdőjelezik a döntésüket, és papucsként bánnak velük. Ha kétségeid vannak afelől, hogy a pasid tudja, mit csinál, akkor is várd ki a dolog végét. Ha elbaltázza, akkor még mindig ráérsz akkor szóvá tenni a dolgot.

„Szeretsz?”

Persze, hogy szeret. Különben nem lenne most itt veled, és nem hallgatná ezt a buta kérdést. A férfiak általában nem értik, miért kell rákérdezni a nyilvánvalóra. Inkább élvezd a társaságát, hadd élvezze ő is a tiédet. Beszélgessetek inkább értelmes dolgokról.

„Most mire gondolsz?”

Tedd a szívedre a kezed! Ugye, hogy legkevésbé sem az érdekel, hogy mire gondol a pasid, hanem az, hogy nem egy másik nő jár-e a fejében. Butaság, ha ilyenekkel terheled a pillanatot. Inkább próbáld meg valami izgalmassal felrázni a bambuló pasid. Például megcsókolhatnád… Egyből csak te leszel a gondolataiban.

„Te is ugyanolyan vagy, mint a többi!”

Ha ezt kimondod, a pasid joggal gondolhatja, hogy akkor mi a fenének vagy vele. Biztos azért választottad őt, mert valamiért különleges a számodra. Az ilyen mondatok számára értelmezhetetlenek, mivel teljesen ellentmondanak annak, ami köztetek van. Inkább találj ki valami kedvesebbet, akkor ő is viszonozza majd.

Mielőtt kimondasz valamit, mindig gondolj bele, hogy te mit éreznél akkor, ha a pasid szájából hallanád. Ha egy szemernyi ellenérzés is támad benned, inkább ne mondd ki, ne kérdezd meg. Legalábbis ne úgy. Sokszor egy-egy ilyen elejtett mondat nagyon sok lelki problémát tud okozni. Helyettük jobban teszed, ha máshogy közelítesz a problémához. Soha ne söpörj semmit a szőnyeg alá, csak a mikéntjét válogasd meg a kommunikációnak. Ez a hosszú kapcsolatok egyik titka.

 

Ligeti Anna


3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
3 közhely a szerelemről, ami egyáltalán nem igaz
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
Az intimitástól való félelem
Az intimitástól való félelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.