intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

A pasik sokszor csak legyintenek, amikor fogalmuk sincs arról, mit miért mondunk. Nem értik, mit miért gondolunk, és hogy tudunk úgy kombinálni egyszerű dolgokat, hogy a végén vérre menő csata lesz az egészből. Pedig számunkra ez annyira egyértelmű!

„Nincs semmi bajom, jól vagyok!”

Peeersze! Közben belül szétrobbansz, hogy már megint milyen tuskó volt a pasid. Még sírsz is, de ő rákérdez, hogy „Minden rendben?”. A látható jelek ellenére fogalma sincs, hogy a szituációt miért így reagálod le. Nem áll össze a fejében a kép és a kimondott szó. Jobban teszed, ha elmondod neki, hogy mi az ábra. Légy őszinte, sokkal többre mész!

„Bezzeg az exem…”

Az ilyen mondatokat inkább ki se mondd. Képzeld magad a pasid helyébe! Milyen érzés lenne neked, ha állandóan az exét emlegetné, ha hibázol, vagy olyasmit teszel, ami neki nem tetszik, vagy akkor, ha azt szeretné, ha úgy tennél, mint a volt barátnője. Gondolkozz!

„Biztos tudod, hogy mit csinálsz?”

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a pasik szeretnek pasik lenni egy kapcsolatban. Kevesen viselik jól, ha megkérdőjelezik a döntésüket, és papucsként bánnak velük. Ha kétségeid vannak afelől, hogy a pasid tudja, mit csinál, akkor is várd ki a dolog végét. Ha elbaltázza, akkor még mindig ráérsz akkor szóvá tenni a dolgot.

„Szeretsz?”

Persze, hogy szeret. Különben nem lenne most itt veled, és nem hallgatná ezt a buta kérdést. A férfiak általában nem értik, miért kell rákérdezni a nyilvánvalóra. Inkább élvezd a társaságát, hadd élvezze ő is a tiédet. Beszélgessetek inkább értelmes dolgokról.

„Most mire gondolsz?”

Tedd a szívedre a kezed! Ugye, hogy legkevésbé sem az érdekel, hogy mire gondol a pasid, hanem az, hogy nem egy másik nő jár-e a fejében. Butaság, ha ilyenekkel terheled a pillanatot. Inkább próbáld meg valami izgalmassal felrázni a bambuló pasid. Például megcsókolhatnád… Egyből csak te leszel a gondolataiban.

„Te is ugyanolyan vagy, mint a többi!”

Ha ezt kimondod, a pasid joggal gondolhatja, hogy akkor mi a fenének vagy vele. Biztos azért választottad őt, mert valamiért különleges a számodra. Az ilyen mondatok számára értelmezhetetlenek, mivel teljesen ellentmondanak annak, ami köztetek van. Inkább találj ki valami kedvesebbet, akkor ő is viszonozza majd.

Mielőtt kimondasz valamit, mindig gondolj bele, hogy te mit éreznél akkor, ha a pasid szájából hallanád. Ha egy szemernyi ellenérzés is támad benned, inkább ne mondd ki, ne kérdezd meg. Legalábbis ne úgy. Sokszor egy-egy ilyen elejtett mondat nagyon sok lelki problémát tud okozni. Helyettük jobban teszed, ha máshogy közelítesz a problémához. Soha ne söpörj semmit a szőnyeg alá, csak a mikéntjét válogasd meg a kommunikációnak. Ez a hosszú kapcsolatok egyik titka.

 

Ligeti Anna


5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról
5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
Férfiak az ágyban – a pasid milyen típus?
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Megkaptalak, már nem kellesz többé!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.