intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfiaknak is kell érzelem a szexhez!

A férfiaknak is kell érzelem a szexhez!

Ugye te is egyetértesz, hogy hajlamosak vagyunk néha leegyszerűsíteni a férfiakat. Sok nő azt gondolja, a szexben más dolgunk sincs, csak az, hogy a férfiakat kielégítsük, hiszen erre vágynak, csak ez az egy dolog kell nekik. Ez azonban nem igaz! Ők sem állnak mindig készen, és a szexualitás számukra is ugyanúgy érzelmi kérdés. Íme, néhány fontos dolog, amit jó, ha tudsz a férfiak szexualitásáról.

A pornófilmeknek nincs köze hozzád

Tisztázzuk a nőkben felmerülő egyik legnagyobb kérdést: a férfiak néznek pornót. A többség szereti. Beindítja őket. Annak ellenére, hogy ez az egyik leggyakoribb problémája azoknak a nőknek, akik párkapcsolatban élnek, a pornónézésnek semmi köze ahhoz, hogy a nő hogy teljesít az ágyban. A nők azt hiszik, hogy azzal, hogy a férfiak pornót néznek, egyből szexfüggők lesznek. Ne aggódj, valószínűleg a párod nem az, nem azért néz pornót. Nem is azért, mert a te szexuális teljesítményed ne lenne elég neki. A férfiak természetes fizikai és vizuális kíváncsiságukat igyekeznek kielégíteni. Egyfajta izgalmat keresnek, ami valójában csak fűszer a párkapcsolatukban. Akkor van gond, ha a pornó elhatalmasodik a kapcsolatban. Ekkor a felek közti szexualitás lassan rossz irányba indulhat. De ne legyünk álszentek! A nők is ugyanúgy néznek pornót, legfeljebb nem vallják be.

Tartanak az intimitástól

Olyan érdekes, hogy a kisfiúk szeretnek beszélni az érzelmeikről és szívesen ki is mutatják azokat. A fiúk sokkal érzékenyebbek az életük elején, mint a lányok, ám a társadalmi elvárások egyre erősödnek irányukba – ahogy a lányok irányába is. Elvárjuk a fiúktól, hogy ne sírjanak, ne nyafizzanak, viselkedjenek fiúsan. Ennek sajnos azonban nem igazán pozitív következményei is lehetnek. A fiúk, a férfivá válás útján elengedik az érzelmeiket, azaz óvakodnak attól, hogy kimutassák őket. A társadalom ugyanis gyengének tartja az érzelmes férfiakat. Ezt akarják hát elkerülni akkor is, amikor az ágyban nem igazán tudják befogadni az intimitást.

Sok-sok erogén zónájuk van

Régen a nők testére, az ő erogén zónáikra nem fordítottak elegendő figyelmet, hiszen csak használták őket. Manapság viszont a férfiak erogén zónái szorultak háttérbe, mintha nem is léteznének. Pedig ezek a terültek igen érzékenyek, és pillanatok alatt segítenek felizgatni a férfiakat. A gerincük, a nyakuk, a combjuk belső oldala, a herék és a pénisz is erogén zónák, de ezeken kívül még nagyon sok van. Érdemes felfedezni őket.

A fantáziáikat nehezen osztják meg

Mivel az érzéseikről is nehezen nyilatkoznak, a fantáziáikat egyenesen szégyellik. No, nem férfitársaságban, amikor esetleg hencegnek, hogy milyen cuki, szexi nővérke volt a barátnőjük éjszaka. Ezek csak fellengzős beszélgetések. Szex közben szeretnek fantáziálni, csak sokan közülük nem tudják, hogyan mondják el, mire vágynak. A fantáziák segítenek a gátlások feloldásában, ezért nagyon fontos, hogy segíts a párodnak felszínre hozni.

Szeretik, ha a nő szex közben suttog a fülükbe

Hogy mit, az minden férfi esetében más. Van, aki azt akarja hallani, milyen jó a partnerének, mások szeretik, ha a nő disznő szavakat mormol, miközben eljut a csúcsra. Felizgatja őket, ha a nő férfiasságukat dicséri.

Ha dicséred, a szerelmed imádni fogja

Az önbizalom a férfiak számára is nagyon fontos. Igenis számít, hogy elismerést, bókokat kapjanak. Ezek az apró figyelmességek tuningolják az önbizalmukat és a szexuális energiájukat is megsokszorozzák. Gondolj bele, nekünk, nőknek is rosszul esik, ha megjegyzést tesznek a külsőnkre, vagy a szerelmünk nem ismer el. Ugyanígy, a férfiakban is van bizonytalanság mind a külsejükkel, mind a teljesítményükkel kapcsolatban.

Tévhit, hogy őket csak a szex érdekli

A férfiak leegyszerűsítésének része az is, hogy feltételezzük, nincs más, ami mozgatná őket, csak a szex. Tévhit, hogy minden körülmények között kívánják a szexet és az is tévhit, hogy nem kell nekik hozzá semmi érzelem. Nem igaz! A férfiak számára is kell a vonzódás, ami nem csak testi síkon valósul meg. Igenis igénylik az ölelést, az érintést – szex nélkül is.

 

Komáromi Csenge


Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Csókolózni jó!
Csókolózni jó!
Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?
Mi az, amit szerinted minden nőnek tudnia kell a férfiak szexualitásáról?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.