intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Folyton elbizonytalanít a pasid? – Menekülj ebből a kapcsolatból!

Folyton elbizonytalanít a pasid? – Menekülj ebből a kapcsolatból!

Ha megkérdeznék tőled, hogy szerinted milyen a jó, boldog párkapcsolat, mit válaszolnál? Bizonyára a te fontossági sorrendedben is vezető szerepet töltene be a bizalom, a tisztelet és az őszinteség is. A boldog párkapcsolatot meghatározza az, hogy a benne élők hogyan támogatják egymást, hogyan kezelik egymás hibáit, erősségeit. Te vajon jó kapcsolatban vagy?

Sokszor észre sem vesszük, ha esetleg nem olyan a párkapcsolatunk, amilyennek véljük. Az emberi álmok különös kis világot képesek alkotni, olyan buborékot, amelyben biztonságban érezzük magunkat, de semmi köze a valósághoz. De vajon honnan jöhetsz rá, ha a te párkapcsolatod nem egészen olyan, ahogy azt te a kis buborékodban elképzeled?

Először is tudnod kell, hogy honnan veszed észre azt, hogy mérgező ember van a közeledben. Amikor azt érzékeled, hogy egy ember körül mindig nagy a feszültség, rosszindulatúak és egy egész társaságot képesek felforgatni ezzel. Ezen túl pedig negatív hatással vannak másokra. Bármilyen kapcsolatba is kerülnek valakivel vagy valakikkel, azt egy idő után biztosan megmérgezik.

Mindennek az alapja az önbecsülés

Az igazán boldog kapcsolatban mindkét fél egyenlő. Az egyik nem nyomja el a másikat, hanem felemeli őt, segítik egymást. Az olyan kapcsolat, amelyben mérgező partnerrel élünk, észrevétlen sebeket ejt a lelkünkön. Van néhány olyan viselkedés, ami semmilyen szempontból nem szolgálja javát egy kapcsolatnak.

1.   Ha elbizonytalanít

Amikor a párod sokszor ébreszt benned kétségeket, és nem hagyja, hogy önállóan hozz meg egy döntést, hanem folyton elülteti a bogarat a füledben, hogy nem jól csinálod, akkor biztos lehetsz abban, hogy valami nem stimmel. Amikor ez történik, lassan már önmagadban sem leszel biztos, nemhogy a tetteidben. Ha fel is ismered, hogy probléma van, nem tudod majd meghozni a végső döntést sem a szakításról, mert nem leszel biztos benne.

2.   Ha gyerekként kezel

Úgy érzed, hogy folyton kioktat a pasid? Kritizálja, amit teszel, amit mondasz. Úgy csinál, mintha még mindig gyerek volnál? Képes egy egész társaság előtt nevetségessé tenni? Ez a tulajdonsága rombolja az önbecsülésed, és egyre kisebb lesz az önbizalmad is.

3.   Ha mindig nála a gyeplő

Vannak irányító típusú emberek. Ez a tulajdonság férfiakban és nőkben is jelen lehet. Ha a pasid folyton azt érezteti veled, hogy minden döntésnél te vagy a második, és ő az, aki kimondja a végső szót, biztos, hogy ez nem jó így. Ha meg sem kérdez, hogy mit gondolsz az adott dologról, az még rosszabb. Ez azt jelenti, hogy téged nem igazán tart annyira, hogy meg tudnád ítélni, hogyan cselekedj, vagy cselekedjetek.

4.   Ha folyton a külsőddel van baja

Természetes, hogy vannak olyan ruhadarabok, amelyek kifejezetten jól állnak rajtad, másokat inkább jobb a szekrényben hagyni. Az is természetes, hogy vannak a testednek előnyösebb és előnytelenebb részei. Ha azonban a párod folyamatosan kivetnivalót talál a külsődben, az nem jó jel a kapcsolat egészére nézve. Ha folyton baja van a külsőddel, az bizonyára nem tesz jót az önértékelésednek.

Kommunikáljatok! Ez talán mindennél fontosabb akkor, ha úgy érzed, mérgező kapcsolatban élsz. Próbáld neki elmondani, mi nem tetszik, mit csinálhatna másképp. Előfordulhat, hogy a nagy beszélgetés ellenére sem történik semmi változás. Ebben az esetben veszélybe kerül a párkapcsolat, ez szinte biztosra vehető.

 

Tarjáni Rita


5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
5 jó tanács, amit megosztok a lányommal a szexről
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Apróságok, amelyekkel új töltést adhatsz a laposodó románcnak
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)
Mit szeretnek a férfiak a szexben? (18+)
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.