intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A csalódott nők sokan vannak

A csalódott nők sokan vannak

Szerkesztőségünkben, beszélgetéseinkkor sokszor felmerül, hogy mennyi csalódott nő él körülöttünk. Nehezen ismerkednek, mert félnek. Sokszor „megégették” már magukat egy-egy félresikerült kapcsolattal, randival. De mi lehet annak az oka, hogy egyre kevesebb működő kapcsolatot látni? Megkérdeztünk néhány, különböző korú nőt, hogy nekik mi a tapasztalatuk.

Beus (18)

Még nagyon fiatal vagyok, de találkoztam már egy-két nagyon tapló pasival. Sajnos azt látom, hogy nem nagyon ölnek energiát (és pénzt sem) az olyan nőkbe, akik nem hajlandók első-második randin lefeküdni. Szerencsére az ismerkedés kérdése most nem érint, mert nemrég összejöttem egy nagyon kedves fiúval, akivel még nem jutottunk el a szexig, de úgy érzem, hogy jó úton járunk a szerelem felé.

Andi (30)

Sajnos nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az ismerkedéssel kapcsolatban. A mai férfiak zöme először tesztelné a szexet, utána minden mást. A világ megfordult, már nincsenek meg a régi, jó udvarlási rituálék az ismerkedés alatt. A férfiak ajtóstul rontanak a házba, aztán csodálkoznak, hogy faképnél hagyjuk őket.

Cili (70)

Igaz, hogy én már nyugdíjas vagyok, de vannak unokáim, akikkel nagyon jó a kapcsolatom. Saját tapasztalataimból és az ő elbeszéléseikből tudom, hogy a mai férfiak nem olyanok, mint néhány évtizede. Régen fontos volt a női szívet meghódítani, ma már csak a test a lényeg. Ha az megvan, jöhet a többi. Mindig féltem az unokáimat, de ők okos lányok, nem mennek bele egyéjszakás kalandokba. Az én időmben akár hónapok, évek is elteltek az első együttlétig, ma már ez nem probléma. A gond ott van, hogy a nők egyre inkább elfogadják ezt, és nem tesznek ellene semmit.

Antónia (26)

Szexrabszolga és házvezetőnő. Ezt a kettőt keresik a pasik egy nőben. Addig kutatnak, addig szexelnek, amíg meg nem találják azt a nőt, aki ezt a két „foglalkozást” megtestesíti számukra. Az elvárások megdöbbentőek: legyen a nő rendkívül csinos, legyen humorérzéke, istenien főzzön, ne kérdezzen, ne legyen véleménye, és csak akkor szólaljon meg, ha kérdezik. A nők pedig sokszor behódolnak, mert félnek, hogy nem lesz, aki beköti a fejüket. Uramisten, inkább egyedül maradok életem végéig.

Dóri (31)

Nekem nincs rossz tapasztalatom a pasikkal. Lehet, hogy eddig szerencsém volt, nem tudom. Életem során olyan férfiakkal hozott össze a sors, akik mind nagyon előzékenyek voltak, kedvesek, és nem a szexre hajtottak. A jelenlegi társammal nagyon komolyan gondoljuk, jövőre lesz az esküvőnk, a kisbabánk születése után.

Daniella (41)

Mielőtt megismertem a férjem, nagyon rossz tapasztalataim voltak a férfiakkal. Társkeresőkön próbálkoztam, mert nem nagyon volt más lehetőségem. A többség csak kihasznált. Volt egy olyan srác, akibe beleszerettem. Az elején olyan volt, mintha álmodnék. Le is feküdtem vele a második randin, ezelőtt sosem tettem ilyet, de nem tudtam neki ellenállni. Ez volt életem legnagyobb hibája. Ahogy végzett, mintha nem is ugyanaz a kedves pasi lett volna mellettem. Durva lett, mondta, hogy azonnal öltözzek fel, és hívjak egy taxit, mert ő nem tud hazavinni, aludnia kell. Soha többé nem láttam, de nagyon sokat sírtam miatta. Ezután nagyon óvatos voltam minden alkalommal, minden férfival. De szerencsére itt a férjem, akinél nincs jobb számomra.

Vera (27)

Lehet, hogy ha a szüleim jobban óvtak volna, másképp alakul az életem. Nagyon szabadelvűen neveltek, hagyták, hogy azt csináljak, amit akarok, így nekik is lehetett jönni-menni, nem kellett velem törődniük. Sokat utaztak, én meg sokat voltam eleinte a bébiszitterrel, aztán egyedül. Persze az egyedül soha nem azt jelentette, hogy nem volt velem senki. Az aktuális pasim ilyenkor mindig ott lakott. Volt, hogy hetente más. Rengeteget szexeltem, sok férfi megfordult az ágyamban. Ők csak azt akarták, én meg megadtam nekik. Mindig csak azt akartam, hogy valaki végre szeressen, de a pasik kihasználták a gyengeségem. Kiszolgáltatottnak éreztem magam. Mára már máshogy érzek, máshogy gondolkodom, de még nem találtam meg az én hercegem. Abban bízom, hogy egyszer csak értem is eljön valaki, akinek az egyetlen leszek. Annak ellenére, hogy ilyen a múltam, hiszek a szerelemben.

 

Ligeti Anna


A jó szex nem tökéletes
A jó szex nem tökéletes
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
Elmondtam a pasimnak… Rossz ötlet volt!
Elmondtam a pasimnak… Rossz ötlet volt!
A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 2. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.