intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ez izgatja fel a férfit

Ez izgatja fel a férfit

Tudni akarod, hogy mitől jön lázba e gy férfi? Minden férfi más, ezért nincs egy általános recept, ami mindenkinél működik. Vannak olyan dolgok, amelyek minden férfi szemében szexinek számítanak, és örülnek, ha szembesülnek ezekkel. Olvasd csak el tippjeinket, hogy a lehető legnagyobb valószínűséggel találj célba, ha szexre kerülne sor.

1.   A független, magabiztos nő

Akárhogy tagadják egymás közt, a férfiak imádják, ha egy nő tisztában van önmagával, érti és érzi, hogy mitől vonzó. Fontos számukra a nő kisugárzása, a lelke is, nem csak a teste. Az, ha vannak saját gondolataid, minden férfi számára izgató. Szeretik, ha egy nővel lehet mindenféléről beszélgetni, és nem csak szexre kapható.

2.   Ha nincs rajtad melltartó

A világ egyik legimádottabb és egyben legutáltabb ruhadarabja valószínűleg a melltartó. A nők nagy része ki nem állhatja, és csak amiatt viseli, hogy ne legyenek hátfájdalmai, vagy ne villanjon át a pólón a mellbimbója. Ha nem lenne elvárás, valószínűleg nagyon kevesen hordanák. A férfiak számára a melltartó nélkül, szabadon lévő mellek látványa olyan szexuális kihívás, aminek nem tudnak ellenállni. Azonnal csókolgatni, fogdosni akarják, és ennek szemmel látható jele is van a nadrágjukban.

3.   Ha van rajtad melltartó

Érdekes dolog, hogy amennyire imádják, hogy nincs rajtad melltartó, épp annyira szeretik, ha melltartóba rejted a melleid. Ez a titokzatosság felizgatja őket, azonnal ki akarják csomagolni az ajándékot, és kényeztetni, ameddig csak lehet.

4.   Ha fesztelenül beszélsz neki a vágyaidról

Sok nő furcsállja, hogy szeretkezés közben a partnere nem találja ki egyből, mit is szeretne ő, a nő… Sokkal könnyebb – és a pasi számára felettébb izgató is –, ha nyíltan beszélsz arról, téged mi hoz lázba. Részletezd bátran, hiszen minél mélyebben belemész a dolog taglalásába, ő annál nehezebben fogja vissza majd magát. Kérd meg, hogy ő is mondja el, mire vágyik igazán az ágyban, és csináljatok mindent úgy, ahogy a másik szeretné.

5.   Ha izgatottan várod őt az ágyban

Ez számára az igazi megadás, a kitárulkozás, a vágyak abszolút kifejezése. Nincs is neki ennél felkavaróbb látvány, amitől azonnal előjön belőle a hódító férfi. Vedd fel a legszebb fehérneműd, vagy épp ne viselj semmit, csak támadd le, amint belép a hálószobába. A jutalmad biztosan nem marad el.

6.   Ha megcsókolod

A férfiak számára a nyelv – és minden, amit azzal csinál a szeretett nő – izgató. Már a gondolatától is ágaskodni kezd a férfiasságuk, amikor pedig megtörténik, nem bírnak magukkal.

7.   Ha a sötétben vársz rá

A sötétség nagyon felizgatja a férfiakat, hiszen bármit el tudnak képzelni. A legjobb mégis az, amikor egy apró fény gyullad ebben a sötétségben, és meglátják az imádott nőt, ahogy szexre kész.

 

Ligeti Anna


Plátó, kérlek menj a fenébe!
Plátó, kérlek menj a fenébe!
Szex és húgyúti fertőzés – Bizony van összefüggés
Szex és húgyúti fertőzés – Bizony van összefüggés
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Mitől szexi a pasi? – 6 nő válaszolt a kérdésre
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.