intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ez izgatja fel a férfit

Ez izgatja fel a férfit

Tudni akarod, hogy mitől jön lázba e gy férfi? Minden férfi más, ezért nincs egy általános recept, ami mindenkinél működik. Vannak olyan dolgok, amelyek minden férfi szemében szexinek számítanak, és örülnek, ha szembesülnek ezekkel. Olvasd csak el tippjeinket, hogy a lehető legnagyobb valószínűséggel találj célba, ha szexre kerülne sor.

1.   A független, magabiztos nő

Akárhogy tagadják egymás közt, a férfiak imádják, ha egy nő tisztában van önmagával, érti és érzi, hogy mitől vonzó. Fontos számukra a nő kisugárzása, a lelke is, nem csak a teste. Az, ha vannak saját gondolataid, minden férfi számára izgató. Szeretik, ha egy nővel lehet mindenféléről beszélgetni, és nem csak szexre kapható.

2.   Ha nincs rajtad melltartó

A világ egyik legimádottabb és egyben legutáltabb ruhadarabja valószínűleg a melltartó. A nők nagy része ki nem állhatja, és csak amiatt viseli, hogy ne legyenek hátfájdalmai, vagy ne villanjon át a pólón a mellbimbója. Ha nem lenne elvárás, valószínűleg nagyon kevesen hordanák. A férfiak számára a melltartó nélkül, szabadon lévő mellek látványa olyan szexuális kihívás, aminek nem tudnak ellenállni. Azonnal csókolgatni, fogdosni akarják, és ennek szemmel látható jele is van a nadrágjukban.

3.   Ha van rajtad melltartó

Érdekes dolog, hogy amennyire imádják, hogy nincs rajtad melltartó, épp annyira szeretik, ha melltartóba rejted a melleid. Ez a titokzatosság felizgatja őket, azonnal ki akarják csomagolni az ajándékot, és kényeztetni, ameddig csak lehet.

4.   Ha fesztelenül beszélsz neki a vágyaidról

Sok nő furcsállja, hogy szeretkezés közben a partnere nem találja ki egyből, mit is szeretne ő, a nő… Sokkal könnyebb – és a pasi számára felettébb izgató is –, ha nyíltan beszélsz arról, téged mi hoz lázba. Részletezd bátran, hiszen minél mélyebben belemész a dolog taglalásába, ő annál nehezebben fogja vissza majd magát. Kérd meg, hogy ő is mondja el, mire vágyik igazán az ágyban, és csináljatok mindent úgy, ahogy a másik szeretné.

5.   Ha izgatottan várod őt az ágyban

Ez számára az igazi megadás, a kitárulkozás, a vágyak abszolút kifejezése. Nincs is neki ennél felkavaróbb látvány, amitől azonnal előjön belőle a hódító férfi. Vedd fel a legszebb fehérneműd, vagy épp ne viselj semmit, csak támadd le, amint belép a hálószobába. A jutalmad biztosan nem marad el.

6.   Ha megcsókolod

A férfiak számára a nyelv – és minden, amit azzal csinál a szeretett nő – izgató. Már a gondolatától is ágaskodni kezd a férfiasságuk, amikor pedig megtörténik, nem bírnak magukkal.

7.   Ha a sötétben vársz rá

A sötétség nagyon felizgatja a férfiakat, hiszen bármit el tudnak képzelni. A legjobb mégis az, amikor egy apró fény gyullad ebben a sötétségben, és meglátják az imádott nőt, ahogy szexre kész.

 

Ligeti Anna


Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Az első szerelem egy életre szóló emlék
Az első szerelem egy életre szóló emlék
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Ne kütyüzz, szeretkezz!
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
A Napra lehet nézni, de rád nem… - 2. rész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.