intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„A boldogság könnyelmű fruska…”*

„A boldogság könnyelmű fruska…”*

Dalma levelet írt nekünk, ami annyira nagy örömmel töltötte el a szívünket, hogy a beleegyezésével most megosztjuk veled is.

Kedves Szerkesztőség!

Dalma vagyok, 35 éves, immáron feleség. Nem voltam mindig boldog, sokáig csak áhítoztam az után a csoda után, amit a környezetemben sokan átéltek, benne vannak most is. Ezt a levelet viszont most azért írtam meg nektek, hogy a sok negatív történet, megcsalás és féltékenység között lehessen olvasni valamit, ami a boldogság megtalálásáról szól.

Az egész fiatalkorom azzal telt, hogy magamat ostoroztam, főleg a testsúlyom miatt, amit sohasem tudtam elfogadni. Természetesen – ahogy mondani szokták – amíg nem fogadtam el önmagam, mások sem fogadtak el, nem látták meg bennem a kedves nőt.

Egy kapcsolathoz két ember kell. Én mégis mindig egyedül voltam bennük. A gimiben beleszerettem valakibe, ő nem szeretett viszont. Talán három évet sírtam végig miatta. Aztán az egyetemen is hasonló élményekben volt részem, kivéve, hogy ott már nem sírtam, hanem inkább az alkoholt választottam. Elkeseredésemben ittam. Nem sokat, csak egy-két pohárral, de sajnos ez rendszeressé vált, és nehezen vettem észre, hogy egyre mélyebbre süllyedek. Évekig tartott ez az állapot. Mindig csak akkor ittam, ha mások nem látták. Nem hatott az egyetemi teljesítményemre, és később a munkahelyemen is helyt álltam. Ennek ellenére ott volt a fejem felett az a bizonyos kard.

De nem emiatt írok nektek, hanem az ezután következő örömteli események miatt. Ezek olyan érzéssel töltöttek el, mintha egy angyal hordana a tenyerén.

Egyik reggel komolyan úgy éreztem, hogy semmi értelme nincs az én földi pályafutásomnak, nem úgy vagyok kitalálva, hogy egyedül legyek. A lelkem és a testem is társra vágyott, de mindig csak falakba ütköztem. Már azon gondolkoztam, hogy kinek hiányoznék, ha meghalnék. Így, utólag nagyon durva ebbe belegondolni, de mindig is éreztem, hogy nekem ez az élet így nem elfogadható.

Ahogy így gondolkoztam, be is értem a munkahelyemre, ahol egy kedves ügyfelem várt rám. Hitelproblémái lettek, a családja elhagyta, egyedül maradt. Minden anyagi és lelki teherrel ült velem szemben, és borzalmas látványt nyújtott. Annyira sajnáltam, hogy nem is tudom, mikor éreztem ilyesmit. Elintéztem az ügyeit, majd bementem a főnökömhöz, és felmondtam.

Úgy éreztem, teljesen új életet kell kezdenem. Nem maradhatok ebben a hálátlan helyzetben. Ki vagyok én, hogy a saját életem tegyem tönkre? Elhatároztam, hogy változtatok mindenen! Először is minden alkoholt kiöntöttem, ami csak volt otthon. Ezután összepakoltam a fürdőruhámat és még néhány cuccot egy bőröndbe, és elmentem egy utazási irodához, ahol lefoglaltam egy egyszemélyes utazást Olaszországba. Lesz, ami lesz, meg kell lépnem ezt. Elköszöntem anyukámtól és a nagymamámtól, akik csak úgy néztek, hogy mi történt velem…

A reptéren még egyszer visszanéztem, de éreztem, hogy ezt kell tennem. Felszálltam.

Olaszország csodálatos. A történelem érintése ott van minden utcakövön, házon és hídon. Csodás. Írhatnám oldalakon keresztül, hogy mennyi mindent láttam ott. De mégis a legjobb az egészben az volt, hogy a gondolataimmal lehettem, amelyeket végre rendezni tudtam. Rájöttem, hogy mennyire buta voltam, hogy nem éltem eddig igazán.

Egyik este vacsorázni mentem. Az étteremben még nem voltak sokan, amikor megérkeztem. Leültem, és rendeltem egy pohár limonádét. A szemem megakadt egy férfin, aki engem nézett. Intett a fejével, hogy átülhet-e hozzám. Kicsit vonakodtam, de úgy gondoltam, ezen az utazáson rossz nem történhet velem. Átült, és angolul kezdtünk beszélgetni. Amikor kiderült, hogy Budapesten született, rólam pedig, hogy én is magyar vagyok, átváltottunk magyarra. A meglepődés mindkettőnk részéről nagyon nagy volt, hiszen ebben a kisvárosban alig fordulnak meg idegenek. Én azt hittem, hogy ő olasz, ő is rólam ugyanezt gondolta.

Ebből a beszélgetésből nőtt ki a szerelmünk, mint egy virág. Ő imádja, ahogy kinézek, engem pedig már nem is zavar a túlsúly, hiszen imádom, hogy ő imádja. Olyan érzések kerítettek hatalmukba, amelyeket nehéz lenne egy levélben megfogalmazni. Mindenesetre úgy érzem, megtaláltam azt az embert, akivel el tudom képzelni az életem.

Nemrég összeházasodtunk, és nála, Olaszországban fogunk élni. Olyan az egész, mint egy mesebeli álom.

Van egy kedvenc idézetem Heinrich Heinétől:

„A boldogság könnyelmű fruska,
nem időz sokat egy helyen,
hajad szemedből elsimítja,
megcsókol, s tűnik hirtelen.”

Én abban bízom, hogy az én boldogságom végtelen lesz. Mindent megteszek azért, hogy a házasságunk olyan legyen, ahogy azt elképzeltem.

Benneteket továbbra is olvasni foglak, mert nagyon sok erőt adtak az írásaitok. Tudtam, hogy nem vagyok egyedül. Köszönöm nektek!

Dalma


Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Szex nélkül lehet élni, csak nem érdemes
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk
Emlékszem, amikor még nagyon szerettél – Anna levele a férjének
Emlékszem, amikor még nagyon szerettél – Anna levele a férjének
Erotikus felfedezések
Erotikus felfedezések
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.