intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Hogy miért lépnek félre a férfiak? Ez a kérdés mindig csak a megcsalt félnek nem egyértelmű. Aki épp benne van, nem látja tisztán az okokat. Összegyűjtöttünk néhány gyakori indokot, amiért a férfiak kikacsintanak a kapcsolatból.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

Sokszor csak szomorúan tudomásul veszed, hogy az aktuális pasid nem a hűség mintaképe. Egy véletlen füles miatt, egy sms vagy e-mail elolvasásakor egy világ dől össze benned, hogy becsaptak, kihasználtak, megaláztak. De miért?

1. Uralkodó ösztönök

Mióta lemásztunk a fáról, a pasikban benne van a fajfenntartásért felelős ösztön. Az emberiség életének kezdetén a faj fenntartása volt a legfontosabb, e miatt a hím egyedek annyi nősténnyel párosodtak, amennyivel csak lehetőségük volt. Persze mára erről már szó sincs, a jó illatú, csinos pincérlány nem a fajfenntartás miatt kell a pasidnak. A genetika azonban már csak genetika marad.

5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek

2. Nosztalgia

„Ó, drágám, nagyon sajnálom, de feltörtek bennem azok a régi érzések!” – ugye te is hallottad már ezt a mondatot? A pasid újra találkozott valahol az exével, és nem tudtak parancsolni maguknak.

3. Kísértés

A pillanatnyi kielégülés… Sok férfinak ez a veszte. Egyeseknél nem kell hozzá sok, hogy azonnal megtegyék, amiről különben tudják, hogy nem kéne. Egy csábos mosoly, egy ártatlan kacsintás már lázba hozza őket, és vége is. 

4. Válság 

Ha a kapcsolat valami miatt válságba kerül, nagyon nehéz megbeszélni a dolgot. Még nehezebb esetleg külső segítséget kérni. A férfiak általában elzárkóznak ezektől a megoldási formáktól. E helyett inkább keresnek valakit, aki megérti őket, aki nem csak a gyerekkel és a vacsorával törődik, hanem az ő férfiúi vágyaikkal is. Amíg te esetleg a homokba dugod a fejed, és hagyod a dolgokat, addig ő megvigasztalódik, hiszen szüksége van rá.

5. Kalandvágy

Egy régóta tartó kapcsolatban már nem lángol annyira a vágy, nincs az a pezsgés, mint korábban. A férfiaknak azonban kell ez a szikra, hogy érezzék, meg kell szerezniük a nőt. Ha ezt elvesztik, könnyen előfordulhat, hogy az izgalom és a kaland kedvéért keresnek kihívásokat máshol. A hétvégi összebújós filmnézések hosszú távon nem a pasiknak valók. Ha szeretnéd megtartani őt, és csak magadnak, akkor meg kell tanulnod a megújulás művészetét. Tudnod kell, hogyan legyél izgalmas, szexi, hogy neki ne legyen kedve senki másra ránézni.

Veled előfordult már, hogy a pasid más nőnél keresett magának izgalmat? Oszd meg velünk kommentben tapasztalataid.


Miért működik a kémia?
Miért működik a kémia?
Erotikus felfedezések
Erotikus felfedezések
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.