intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Fiatalabb koromban a Budapest-Nyíregyháza szerelem számított távkapcsolatnak. Mára azonban a világ óriásivá nőtt, és egyre többen választanak más országot lakhelyül, munkahelyül. Ez persze azt is jelenti, hogy a távkapcsolatokból is egyre több van. De működhet egy távkapcsolat?

Működő távkapcsolat – ez nem egy mese címe

Természetesen nem minden távkapcsolat marad távkapcsolat. Viszonylag rövid idő alatt kiderül, fenntartható-e a külföldi élet, milyenek a kilátások, mindkét félnek akad-e munka az adott országban, esetleg jobb volt-e itthon. Mindenesetre – bárhogy is alakulnak a dolgok – biztos, hogy nagyon nagy kitartást igényel mindenki részéről ez az egész. Ezen a göröngyös úton haladva sokan elbuknak, nem eléggé erős a szerelem, vagy ha erős is, a vágy valahogy elvész, és a kapcsolat szertefoszlik.

Távkapcsolatban ugyanis nincsenek közös, lazítós hétvégék, szenvedélyes esték, romantikus pillanatok, test-test érzések. Marad az online tér és a telefon. Vannak, akik jól bírják ezt a fajta életet, hiszen bizonyos szabadsággal jár együtt, másoknak ez maga a kínszenvedés, és csak a végét várják, legyen az így vagy úgy.

Ha te is távkapcsolatban élsz, és sokszor már majdnem feladtad, van egy jó hírünk: apróságokkal is sokat tehetsz azért, hogy a láng tovább égjen, a kapcsolat hosszú távon is fennmaradjon.

1. Naponta tartsátok a kapcsolatot

Ez eleinte teljesen természetes, de ahogy múlik az idő, eltávolodhattok egymástól akár érzelmileg is. Ezt nem szabad hagyni, ezért, ha csak egy sms vagy email erejéig is, de tartsátok a kapcsolatot minden nap. Ez nem elszámoltatás, vagy nyomozás a másik után, hanem csupán a szeretet kifejezése.

2. Váltsatok valódi levélre

Nagyon romantikus dolog igazi levelet küldeni, kézzel írottat. Ez visszahozza kicsit a régmúltat, és segít a kapcsolatot elmélyíteni – még a távolság ellenére is.

3. Szex

Ez egy nehéz kérdés, de könnyen megoldható. A telefon és az internet csoda egy találmány, erre is bevethetitek. Csak a fantázia szabhat határokat.

4. Közös tevékenységek a távolból

Rengeteg dolgot csinálhattok együtt. Még kirándulhattok is. Találjatok ki egy-egy úticélt egymásnak, és menjetek el oda. Onnan pedig jelentkezzetek be egymáshoz online. Olvassátok ugyanazt a könyvet, és minden nap vitassátok meg, hogy mi a véleményetek. Játsszatok online játékokat, vagy nézzétek meg ugyanazt a filmet ugyanakkor. Jó dolog, ha szerettek főzni. Főzhettek együtt is, és megoszthatjátok az elkészült remekműveket egymással.

5. Apró meglepetések

Akármilyen távol is vagytok egymástól, kis csomagokat mindig lehet küldeni. Így sok-sok apró meglepetésben lehet részetek. Ez jelzés, hogy a másik gondol rád, és te is gondolsz rá, akárhol is legyetek.
6. Közös utazás

Kicsit költségesebb, de néha-néha meg lehet engedni egy-egy közös utazást. Beszéljétek meg, hogy mikor és hol találkoztok, és utazzatok oda külön-külön. Töltsetek ott egy kis időt együtt. Csodás lesz!


Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?
Vibrátor a közös ágyban – kell-e félni a vibrátor használatától?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van?
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Fáj a hátad? A megoldás a szex!
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Mit keresel egy férfiban? – Attól függ, hány éves vagy
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.